Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6Tak to bude pro Duhu slušná konkurence. Tím líp
Ještě tak kdyby tak někdo chtěl začít prodávat Gessleiny i na Moravě ![]()
to jo kurna…Morava by bodla
ale tak…asi si taky udelam vylet…
Kazdopadne ja jsem rozhodnuta pro F4 - hlavne kvuli rucni brzdy…a podle diskuzi by trochu horsi teren zvladnout mela, tak doufam ze nezklame ![]()
Tak ruční brzdu má i F6…a přišla mi teda daleko víc pružnější než ta F4, F4 je zase lehčí, no
Záleží taky co považuješ za „trochu horší terén“ ![]()
strelish píše:
Tak ruční brzdu má i F6…a přišla mi teda daleko víc pružnější než ta F4, F4 je zase lehčí, noZáleží taky co považuješ za „trochu horší terén“
a F6 má i dobrzdovací, zpomalovací brzdu? protoze vsude pisou ze ma jen tu zastavovvaci, která bývá dole u kočárku akorát že u F6 je nahoře…tak jsem z toho jelen
no nejlepší bude tam zajet se podívat…NO F4 je lehčí a má i super ty golfky…
To ne, dobržďovací nemá. Ty golfky mě právě u té F4 taky lákaly, ale po vyzkoušení jak který jezdí jsme byli jednoznačně pro F6 s tím, že samostatnou F4 jako golfky koupíme třeba na příští léto (stejně kočárek pokud se osvědčí zůstane doma i pro dalšího prcka příp. jsou další adepti v rodině
)
Ale už by mohl konečně přijít, 25.5. to bude 8 týdnů od zaplacení ![]()
Loraine píše:
Ahoj, tak my byli přímo v tom Hradci, kočárek Gesslein 13200,– , vložná taška 2950,– . Bohužel nevím, jestli je to taška C-lift nebo S-lift. Zapomněla jsem se zeptat a na účtence to není. Servis mají zatím ,že dostanete jiný kočár, ale brzy tam prý bude mechanik školený na Gesslein a bude opravy dělat na počkání,měla by být opravna vedle krámu. Mají tam i tu F4, ale paní říkala, že do terénu je lepší F6, ta F4 je spíše prý městská. Jezdí se s tím kočárkem fakt skvěle
Ahoj, byla jsem tam včera si kočárek objednat, myslím, že tam mají jen C-lift (já si ho teda objednala). Byla jsem na té výstavě a tak jsem dostala ještě 5% slevu, takže mám pár dílu zadarmo
Mám F6, C-lift, hluboký díl, nánožník, zimní fusak, barevnou vložku, tašku na rukojeť - to je myslím všechno a jsem v tom za necelých 23 tis. John Nell určitě doporučuju, paní byla moc příjemná a ochotná, má už taky vzorník látek a kočárek bude už možná za měsíc. jednoznačně ![]()
Kejinka píše:Loraine píše:Ahoj, byla jsem tam včera si kočárek objednat, myslím, že tam mají jen C-lift (já si ho teda objednala). Byla jsem na té výstavě a tak jsem dostala ještě 5% slevu, takže mám pár dílu zadarmo
Ahoj, tak my byli přímo v tom Hradci, kočárek Gesslein 13200,– , vložná taška 2950,– . Bohužel nevím, jestli je to taška C-lift nebo S-lift. Zapomněla jsem se zeptat a na účtence to není. Servis mají zatím ,že dostanete jiný kočár, ale brzy tam prý bude mechanik školený na Gesslein a bude opravy dělat na počkání,měla by být opravna vedle krámu. Mají tam i tu F4, ale paní říkala, že do terénu je lepší F6, ta F4 je spíše prý městská. Jezdí se s tím kočárkem fakt skvěleMám F6, C-lift, hluboký díl, nánožník, zimní fusak, barevnou vložku, tašku na rukojeť - to je myslím všechno a jsem v tom za necelých 23 tis. John Nell určitě doporučuju, paní byla moc příjemná a ochotná, má už taky vzorník látek a kočárek bude už možná za měsíc. jednoznačně
to je parádní cena
jestli dobře chápu tak máš C lift i korbu jo? no…asi se vypravím na výlet v nejblížší době když říkáte že dovoz tvá 8 týdnů…ale pořád uvažuji jestli to nevzít z Německa, ale vidím, že u nás ta cena se vším není nejhorší…tak uvidím…
já tu F4 z DE mám za 22 500 v plný výbavě a i s autosedačkou…
(tu jsme vzali Maxi Cosi)
luphen píše:
já tu F4 z DE mám za 22 500 v plný výbavě a i s autosedačkou…(tu jsme vzali Maxi Cosi)
na jakych strankach si objednavala? mas i golfky? a jenom ty cerne nebo sis mohla vybrat variantu? diky za odpoved…:)
Tinuszka píše:luphen píše:na jakych strankach si objednavala? mas i golfky? a jenom ty cerne nebo sis mohla vybrat variantu? diky za odpoved…:)
já tu F4 z DE mám za 22 500 v plný výbavě a i s autosedačkou…(tu jsme vzali Maxi Cosi)
objednávali jsme to osobně v německu ve Furth im Wald - www.babyetage.de
a golfky budu mít asi černý…ty jsem si extra nevybírala - vůbec jsem to neřešila ![]()
Tinuszka píše:Kejinka píše:to je parádní cenaLoraine píše:Ahoj, byla jsem tam včera si kočárek objednat, myslím, že tam mají jen C-lift (já si ho teda objednala). Byla jsem na té výstavě a tak jsem dostala ještě 5% slevu, takže mám pár dílu zadarmo
Ahoj, tak my byli přímo v tom Hradci, kočárek Gesslein 13200,– , vložná taška 2950,– . Bohužel nevím, jestli je to taška C-lift nebo S-lift. Zapomněla jsem se zeptat a na účtence to není. Servis mají zatím ,že dostanete jiný kočár, ale brzy tam prý bude mechanik školený na Gesslein a bude opravy dělat na počkání,měla by být opravna vedle krámu. Mají tam i tu F4, ale paní říkala, že do terénu je lepší F6, ta F4 je spíše prý městská. Jezdí se s tím kočárkem fakt skvěleMám F6, C-lift, hluboký díl, nánožník, zimní fusak, barevnou vložku, tašku na rukojeť - to je myslím všechno a jsem v tom za necelých 23 tis. John Nell určitě doporučuju, paní byla moc příjemná a ochotná, má už taky vzorník látek a kočárek bude už možná za měsíc. jednoznačně
jestli dobře chápu tak máš C lift i korbu jo? no…asi se vypravím na výlet v nejblížší době když říkáte že dovoz tvá 8 týdnů…ale pořád uvažuji jestli to nevzít z Německa, ale vidím, že u nás ta cena se vším není nejhorší…tak uvidím…
no vidíte zapomněla jsem na autosedačku, tu teda máme taky Gesslein, nechtěla jsem řešit nějaké adaptéry a hlavně mi bylo řečeno, že je mnohem kvalitnější než Maxi Cosi, že u těch se platí hlavně značka a reklama, ale ta skořepina není tak pevná jako u Gesslein
v podstatě mám vše co k tomu kočárku jde kromě síťky proti hmyzu
takže Německo jsem zavrhla
Ahoj,včera jsme objednali v Hradci F6.Taky jsme přemýšleli jestli koupit kočárek v Německu,ale ty ceny nejsou tak rozdílné a my nemáme zrovna hranice za rohem.Původně jsme byli rozhodnuti,že koupíme kočárek v Duze v Pardubicích,protože mají lepší servis,ale nakonec vyhrála cena.
Objednali jsme v Hradci F6,autosedačku,zimní fusak,přebalovací tašku,u díl..a ušetřili jsme skoro 6tisíc ![]()
Tak snad nám bude kočárek dobře sloužit ![]()
Hm, tak máme první závadu. Ani ne po měsíci používání se roztrhlo brzdové lanko, v dolní části jak končí ta oplastovaná část, přikládám fotku části vedoucí dole pružinou.
Stalo se vám to někomu?
Přitom si nemyslím, že bychom kočárek nějak přetěžovali, 1× sem tam 2× denně se naloží/vyloží do auta a používá tak 3 hodiny, s tím, že většinu času stojí max se párkrát přeparkuje.
Zdravím všechny majitelky kočárku Gesslein F6. Nejste náhodou holky některá z Brna, že bych se podívala na kočárek live - cestovat do Pardubic se mě moc nechce.
Ahoj, mohla bych se, prosím, zeptat na zkušenosti s těma pěnovýma kolama u Gessleinů? Původně jsem o nich neuvažovala, ale zmiňovalo se tu, že nejsou špatné, tak bych ráda více názorů.
Předem děkuji.
B.