Kočárek Gesslein F6

Máte zkušenost s Gesslein F6?

Přidejte zkušenost s Gesslein F6
Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
12.5.11 11:33

Tak to bude pro Duhu slušná konkurence. Tím líp :palec: Ještě tak kdyby tak někdo chtěl začít prodávat Gessleiny i na Moravě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tinuszka
12.5.11 20:19

to jo kurna…Morava by bodla :) ale tak…asi si taky udelam vylet…

Kazdopadne ja jsem rozhodnuta pro F4 - hlavne kvuli rucni brzdy…a podle diskuzi by trochu horsi teren zvladnout mela, tak doufam ze nezklame :)

• Citovat
  • Upravit
536
13.5.11 06:59

Tak ruční brzdu má i F6…a přišla mi teda daleko víc pružnější než ta F4, F4 je zase lehčí, no :nevim: Záleží taky co považuješ za „trochu horší terén“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tinuszka
13.5.11 09:11
strelish píše:
Tak ruční brzdu má i F6…a přišla mi teda daleko víc pružnější než ta F4, F4 je zase lehčí, no :nevim: Záleží taky co považuješ za „trochu horší terén“ :lol:

a F6 má i dobrzdovací, zpomalovací brzdu? protoze vsude pisou ze ma jen tu zastavovvaci, která bývá dole u kočárku akorát že u F6 je nahoře…tak jsem z toho jelen :-) no nejlepší bude tam zajet se podívat…NO F4 je lehčí a má i super ty golfky…

• Citovat
  • Upravit
536
13.5.11 11:28

To ne, dobržďovací nemá. Ty golfky mě právě u té F4 taky lákaly, ale po vyzkoušení jak který jezdí jsme byli jednoznačně pro F6 s tím, že samostatnou F4 jako golfky koupíme třeba na příští léto (stejně kočárek pokud se osvědčí zůstane doma i pro dalšího prcka příp. jsou další adepti v rodině :lol: )

Ale už by mohl konečně přijít, 25.5. to bude 8 týdnů od zaplacení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.5.11 10:39
Loraine píše:
Ahoj, tak my byli přímo v tom Hradci, kočárek Gesslein 13200,– , vložná taška 2950,– . Bohužel nevím, jestli je to taška C-lift nebo S-lift. Zapomněla jsem se zeptat a na účtence to není. Servis mají zatím ,že dostanete jiný kočár, ale brzy tam prý bude mechanik školený na Gesslein a bude opravy dělat na počkání,měla by být opravna vedle krámu. Mají tam i tu F4, ale paní říkala, že do terénu je lepší F6, ta F4 je spíše prý městská. Jezdí se s tím kočárkem fakt skvěle :palec:

Ahoj, byla jsem tam včera si kočárek objednat, myslím, že tam mají jen C-lift (já si ho teda objednala). Byla jsem na té výstavě a tak jsem dostala ještě 5% slevu, takže mám pár dílu zadarmo :-) Mám F6, C-lift, hluboký díl, nánožník, zimní fusak, barevnou vložku, tašku na rukojeť - to je myslím všechno a jsem v tom za necelých 23 tis. John Nell určitě doporučuju, paní byla moc příjemná a ochotná, má už taky vzorník látek a kočárek bude už možná za měsíc. jednoznačně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tinuszka
14.5.11 22:01
Kejinka píše:
Loraine píše:
Ahoj, tak my byli přímo v tom Hradci, kočárek Gesslein 13200,– , vložná taška 2950,– . Bohužel nevím, jestli je to taška C-lift nebo S-lift. Zapomněla jsem se zeptat a na účtence to není. Servis mají zatím ,že dostanete jiný kočár, ale brzy tam prý bude mechanik školený na Gesslein a bude opravy dělat na počkání,měla by být opravna vedle krámu. Mají tam i tu F4, ale paní říkala, že do terénu je lepší F6, ta F4 je spíše prý městská. Jezdí se s tím kočárkem fakt skvěle :palec:
Ahoj, byla jsem tam včera si kočárek objednat, myslím, že tam mají jen C-lift (já si ho teda objednala). Byla jsem na té výstavě a tak jsem dostala ještě 5% slevu, takže mám pár dílu zadarmo :-) Mám F6, C-lift, hluboký díl, nánožník, zimní fusak, barevnou vložku, tašku na rukojeť - to je myslím všechno a jsem v tom za necelých 23 tis. John Nell určitě doporučuju, paní byla moc příjemná a ochotná, má už taky vzorník látek a kočárek bude už možná za měsíc. jednoznačně :palec:

to je parádní cena :) jestli dobře chápu tak máš C lift i korbu jo? no…asi se vypravím na výlet v nejblížší době když říkáte že dovoz tvá 8 týdnů…ale pořád uvažuji jestli to nevzít z Německa, ale vidím, že u nás ta cena se vším není nejhorší…tak uvidím…

• Citovat
  • Upravit
33673
15.5.11 12:58

já tu F4 z DE mám za 22 500 v plný výbavě a i s autosedačkou… ;-) (tu jsme vzali Maxi Cosi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tinuszka
15.5.11 13:33
luphen píše:
já tu F4 z DE mám za 22 500 v plný výbavě a i s autosedačkou… ;-) (tu jsme vzali Maxi Cosi)

na jakych strankach si objednavala? mas i golfky? a jenom ty cerne nebo sis mohla vybrat variantu? diky za odpoved…:)

• Citovat
  • Upravit
33673
16.5.11 18:08
Tinuszka píše:
luphen píše:
já tu F4 z DE mám za 22 500 v plný výbavě a i s autosedačkou… ;-) (tu jsme vzali Maxi Cosi)
na jakych strankach si objednavala? mas i golfky? a jenom ty cerne nebo sis mohla vybrat variantu? diky za odpoved…:)

objednávali jsme to osobně v německu ve Furth im Wald - www.babyetage.de

a golfky budu mít asi černý…ty jsem si extra nevybírala - vůbec jsem to neřešila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
17.5.11 19:52
Tinuszka píše:
Kejinka píše:
Loraine píše:
Ahoj, byla jsem tam včera si kočárek objednat, myslím, že tam mají jen C-lift (já si ho teda objednala). Byla jsem na té výstavě a tak jsem dostala ještě 5% slevu, takže mám pár dílu zadarmo :-) Mám F6, C-lift, hluboký díl, nánožník, zimní fusak, barevnou vložku, tašku na rukojeť - to je myslím všechno a jsem v tom za necelých 23 tis. John Nell určitě doporučuju, paní byla moc příjemná a ochotná, má už taky vzorník látek a kočárek bude už možná za měsíc. jednoznačně :palec:
to je parádní cena :) jestli dobře chápu tak máš C lift i korbu jo? no…asi se vypravím na výlet v nejblížší době když říkáte že dovoz tvá 8 týdnů…ale pořád uvažuji jestli to nevzít z Německa, ale vidím, že u nás ta cena se vším není nejhorší…tak uvidím…

no vidíte zapomněla jsem na autosedačku, tu teda máme taky Gesslein, nechtěla jsem řešit nějaké adaptéry a hlavně mi bylo řečeno, že je mnohem kvalitnější než Maxi Cosi, že u těch se platí hlavně značka a reklama, ale ta skořepina není tak pevná jako u Gesslein
v podstatě mám vše co k tomu kočárku jde kromě síťky proti hmyzu
takže Německo jsem zavrhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
16.6.11 12:22

Ahoj,včera jsme objednali v Hradci F6.Taky jsme přemýšleli jestli koupit kočárek v Německu,ale ty ceny nejsou tak rozdílné a my nemáme zrovna hranice za rohem.Původně jsme byli rozhodnuti,že koupíme kočárek v Duze v Pardubicích,protože mají lepší servis,ale nakonec vyhrála cena.
Objednali jsme v Hradci F6,autosedačku,zimní fusak,přebalovací tašku,u díl..a ušetřili jsme skoro 6tisíc :-D
Tak snad nám bude kočárek dobře sloužit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.6.11 09:26

Hm, tak máme první závadu. Ani ne po měsíci používání se roztrhlo brzdové lanko, v dolní části jak končí ta oplastovaná část, přikládám fotku části vedoucí dole pružinou. :pocitac: Stalo se vám to někomu?

Přitom si nemyslím, že bychom kočárek nějak přetěžovali, 1× sem tam 2× denně se naloží/vyloží do auta a používá tak 3 hodiny, s tím, že většinu času stojí max se párkrát přeparkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
13.12.11 12:32

Zdravím všechny majitelky kočárku Gesslein F6. Nejste náhodou holky některá z Brna, že bych se podívala na kočárek live - cestovat do Pardubic se mě moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
9.1.12 20:55

Ahoj, mohla bych se, prosím, zeptat na zkušenosti s těma pěnovýma kolama u Gessleinů? Původně jsem o nich neuvažovala, ale zmiňovalo se tu, že nejsou špatné, tak bych ráda více názorů.
Předem děkuji.
 B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí