Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6Jinak jsem si na pozdim 2011 psala do Hradce do prodejny o ceník a přišla mi tato kalkulace, kdyby někoho zajímalo:
Future I 12.200,–Kč
F4 13.200,–Kč
F6 13.200,–Kč
F10 I 11.100,–Kč
C-lift taška 2.950,–Kč
Taška na kočárek 1.380,–Kč
Fusak Sleepy i Slepy Winter 2..200,–Kč
Clona 420,–Kč
U-díl 850,–Kč
Nánožník 750,–Kč
burbot píše:
Ahoj, mohla bych se, prosím, zeptat na zkušenosti s těma pěnovýma kolama u Gessleinů? Původně jsem o nich neuvažovala, ale zmiňovalo se tu, že nejsou špatné, tak bych ráda více názorů.
Předem děkuji.
B.
Nevím jestli myslíš ty gumový kola? Jsou myslím o trochu těžší než nafukovací ale zase se nedají propíchnout. Možná i trochu míň pruzi.
Ano, ta jsem myslela, aby kola nebyla „řádově“ tvrdší než ta nafukovací a miminko se pak při každém vyjetí nevydrncalo
Díky.
Ahoj Gessleiňačky, prosím poraďte. Máme F6 s vložnou taškou C-lift. Prý se tato taška dá upravit i jako nánožník do sporťáku. Bohužel teda nemůžu přijít na to jak. Podařilo se mi ji rozdělit na dvě části, to jsem ještě zvládla.
Ale ta část, kterou bych chtěla použít jako nánožník, je spojená s celou tou pevnou podložkou, na které dítě leží. Tudíž nejde polohovat ani zádová, ani nožní opěrka. Asi dělám něco blbě. ![]()
Musis ze dna jeste vyndat tu pevnou desku, az ti zbyde jen latka bez jakychkoliv vyztuzi.
Takze ve finale budes mit v hlavove casti jen tu jakoby podlahu, a tam kde se na zipy pridelava vršek tašky, tak budou i postranice - ale jen mekke, bez tech vyztuzi.
Taky mi to dost dlouho trvalo, ale nakonec jsem prisla jak na to.. Uz si bohuzel nepamatuju, kde je rozepinani, abys tu spodni desku vyndala.. Ale poradne to prostuduj a urcite to najdes. ![]()
Majdula83, díky!!!
![]()
To bylo jednoduchý jak facka. Jak to, že jsem na to nepřišla dřív? ![]()
Dobrý den, potřebovala bych poradit od majitelek Gessleinu.. Vybrala jsem si kočárek Gesslein F6, ale nedostanu se do Pardubic, abych jej viděla ve skutečnosti. Manžel se v obchodě zastavil a tvrdí, že materiál korbičky je nic moc šusťák. V tištěném katalogu to ale vypadá, že to není šusťák ale klasická hrubá látka, co se na kočárky dává… Můžete mi prosím napsat z jakého materiálu korbička tedy je? Děkuju moc!! ![]()
Tak ja tedy korbicku nemam, mam jen vloznou tasku a tu sportovni sedacku. A sustakove to tedy neni - je to takova hruba pevnejsi nepromokava latka..
Majdula: dekuju za odpoved. Myslela jsem sportovni sedacku, spatne jsem se vyjadrila. Ty jsi kocar vybirala na netu nebo primo v obchode? Lisila se barva hodne od toho, co je v katalogu?
My byli v prodejne v Pardubicich a mame ho cerny, takze tam neni moc co zkazit
Takze barva stejna jako v katalogu ![]()
filutka, šusťák to být může, Gesslein dělá více druhů materiálů. My máme právě ten šusťák a neměnila bych! Tu tvrdší látku jsem viděla v obchodě, taky to nebylo špatné. Ale ten šusťák je takový sportovnější, když to trošku zmokne, tak je to hned suché, nemačká se to…
filutka, tmavě hnědou (kód 034, dá se to najít v přehledu barev na gesslein.de). Ta barva má jemný vzorek, takové malinkaté kostičky. Na první pohled si toho ani nevšimneš, je to opravdu takové jemné.
karen10: to je moc pekna barva, chceme taky tu stejnou hnedou v kombinaci s cervenou (115 230). Prosim te, ta hneda je opravdu hneda nebo je spise do zelena ci seda? maji totiz jeste jinou hnedou (054), ta se mi zda tmavsi, mozna sytejsi..dekuju za odpoved
Já bych řekla, že ta naše 034 je fakt hnědá, nic jiného mi nepřipomíná… Jiné hnědé jsem bohužel neviděla v reálu, takže to nemůžu srovnat. Přijeli jsme do prodejny, tam měli dvě F6. Jednu hnědou a jednu modrou. Protože jsme nevěděli, jestli se nám narodí holka nebo kluk, tak jsme vzali tu hnědou. A jsem s ní moc spokojená, je taková elegantní. (Samozřejmě hrozně záleží na tom, jaký loop do toho dáš).
Ta kombinace 115230 se mi moc líbí, vypadá to šmrncovně! Oproti té naší barvě bych řekla, že to bude ještě trošku tmavší hnědá. Ale podle obrázku je fakt pěkná.