Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6Jinak „hlásím“, že jsem při včerejším dešti v té bezokýnkaté pláštěnce objevila v postraním dílu dírky jak od děrovačky, tak by se dovnitř měl vzduch dostávat tudy.
burbot: souhlas, F4 je takový méně pružný. Ale jako golfky chci pořídit právě ten - F4 buggy ![]()
Ahoj, jdu s dalším, možná blbým, dotazem. K čemu je, prosím, ta síťka přes dolní konec vložné tašky? Když jsme měli v tašce ještě fusak a dítě v něm, tak jsem nějak neřešila, ale jak je tam teď „na ostro“ a ještě začal kopat nožičkama, tak mi přijde hrozně nepraktická. Kdyby byla na zip, odepnu, ale než se definitivně rozhodnu ustříhnout, nerada bych poškodila nějakou skrytou vychytávku. Díky!
Tak na to jsem taky neprisla a odstrihla jsem to
Tak jestli nekdo napise, ze to je k necemu, ted me to bude mrzet ![]()
Teď čtu na www.gesslein.cz mezi vlastnostmi tašky „ochranná síťka - v oblasti nožiček, chrání před vyklouznutím při odkryté tašce“, ale dle mne bohatě stačí bočnice, to by musel být kočárek nakloněný, asi tedy taky volím ustřížení, když si protáhne nohu a na síťku „šlápne“, přijde mi to pitomější ![]()
Ja to tam vloni v lete pretrpela, vystrihla jsem to az kdyz jsem z te vlozne tasky delala nanoznik na zimu. Ale zpetne si rikam, ze jsem to mela udelat hned
Rozhodne mi u druheho mimca chybet nebude ![]()
tak hlasim, ze uz nam prisla F4. Jsem nadsena, barva je trosku svetlejsi hneda, nez jsem ocekavala (vybirali jsme dle katalogu), ale je pekna. Pruzeni mi prijde dostatecne, a to jsme meli hlubokou Inglesinu, ktera houpe uzasne a maly byl zvykly na huskani pred usnutim. S F4 taky zaperuju a usne. Sitku pouzivame ted porad, mohla by byt i trosku delsi, v nekterych mistech se mi zda hodne napnuta..Plastenku jsme zatim nedavali, ale prodavac rikal, ze tam neni nikde otvor, protoze jsou nejake dirky na bocich, takze se nemame leknout, ze by ditko melo malo vzduchu..
Holky jake mate tasky ke Gessleinu? Original jsem nekupovala, tak mi poradte ![]()
Používám větší koženou kabelku, kterou jsem měla do práce na notebook, mně se ty klasické ke kočárku moc nelíbí
Původně jsem ji chtěla dávat do košíku pod kočár, ale tam se strašně práší. Nosím jí přes rameno, nezdá se mi zavěsit ji na rukojeti až za kloubem, před kloubem už to není rovné. Hodně jezdím MHD, tak by mi stále klesala a zvedala se a myslím, že by se tím víc namáhal i ten kloub.
prosím o radu, malá má 9 měsíců a MUSÍ sedět,je velmi akční a zvídavá, pololeh už nefunguje..
tak ji dávám do sedu /bohužel, což velmi trpím/
![]()
ale jinak to nejde, je neskutečně vzteklé dítko..
chtěla jsem se ale zeptat, sama ještě nesedí..právě..a to je ten problém, ty šráky a dole ten pásek kam se zapínají, tak ji moc nesedí, je drobná…a padá pořád na stranu..což je ještě horší…chjooo..jak to řešíte vy?? tím, že sama nesedí, tak se naklání a nemůžu jí víc stáhnout, už to ani nejde a navíc se jí ty šráky pak zařezavají do krčku
poradte prosím!!
Já jsem ty šráky překřížila, protože by mu spadly, ale na stranu se mi prcek vyvaluje taky - ovšem přijde mi, že záměrně. Spíš mi vadí, že mu podjíždí zadek.
jojo to malé taky, tak mezi ni a ten spodní držák šráků dávám složenou plínku, jak
Ahoj holky,
smím se přidat?
Tak jsme po dlouhém boji vybrali kočárek F6ku (radši bych F1, ale má větší podvozek a těžko bych zajela do výtahu
) a teď čekám kdy dorazí.
Nechala jsem se přesvědčit, že vložná taška stačí a teď mám obavu, že v tom letnímu mimi bude vedro…atd atd.
Uklidněte mě, že jsem neudělala chybu a za ty šílený penízky nebudu mít něco, na co budu nadávat
![]()
nebude mu tam vedro,já mám holčičku 1.srpna a bylo to super, tašku jsme odložili až ted v 10 měsících…
když byla taška zaplá, aspon na ni nepařilo slunko a udržovalo jí tam chládek, těžko jsem se s taškou loučila ![]()
quinny, myslím, že budeš spokojená, však nemusíš vždycky na tašku dávat ten „dekl“, já teď v těch vedrech nechala jen spodek a malého přikryla lehkou dečkou. Přijde mi, že se v létě bude v tašce pařit rozhodně méně jak v těch plastových „vaničkách“, které jsou na jiných kočárcích. V zimě pak z tašky uděláš fusak nebo nánožník a užiješ vesele dál ![]()
Taky jsem pořizovala jen tašku + teda ten „U“ díl a vůbec mi korbička nechyběla. Nadávat budeš případně na jiné věci než je vložná taška ![]()