Kočárek Gesslein F6

Máte zkušenost s Gesslein F6?

Přidejte zkušenost s Gesslein F6
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
10.1.13 19:41

@strace A bez z problémů? Proč tam vůbec je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
10.1.13 20:21

Minulou zimu, když jsem měla miminko čerstvé a ve fusaku, tak mi nevadila, ale jakmile začal víc hejbat nožičkama, po přečtení názorů tady jsem jí ustřihla, akorát se mu do té síťky motaly. Údajně prý „chrání před vyklouznutím při odkryté tašce“, ale to se mi moc nezdá, to bys ten kočárek musela nějak víc nahýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
10.1.13 21:08

@jessikka
Bylo mi to řečeno stejně jako @burbot, že je to tam z důvodu bezpečnosti dítěte.
Mně tam ta síťka nechybí. Je pravda, že teď, když mám sundaný ten vrchní díl vložné tašky a mám tam fusak, tak je to takové roztlemené, ale zas kdyby tam ta síťka byla, tak bych tam ten fusak určitě nenarvala (mám emitex).
Mně to tam prostě nechybí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
10.1.13 21:35

Narvala :-) já to tak měla celou zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
10.1.13 21:44
@strace píše:
Jak už jsem v jedné diskuzi o Gessleinu psala - jednoho krásného dne jsem tu síťku vzteky ustřihla… :mrgreen:

Taky jsem ji ustrihla :-) V zime mi neprekazela, ale jak zacalo jaro a zacala jsem jezdit s otevrenou taskou, tak mi tam prisla fakt navic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aninka.128
18.1.13 23:45

@Viktorka77 - mam podobny plan, prave som pocitala cenu v roznych obchodoch - Duha, HK, Plzen, nieco na Slovensku - a vsade mi to vychadzalo na plusminus 23tis (kocar F6 + nahradne kolecka + C-lift + U-diel + sommerpaket + taska). Autosedacku chcem inu, fusaky zatial neriesim. Najlacnejsie to bolo v HK, ale ked tu citam, ze tam tento rok predavat nebudu, tak nic. Takze u mna jasne Pardubice, do Nemecka sa mi kvoli tomu jazdit nechce, take iste prachy by sme asi dali za benzin…

• Citovat
  • Upravit
1638
19.1.13 12:55

Jinak svoje poznatky ohledně gessleinu po roce a půl, úžasnej kočárek, kdybych mohla volit znovu, koupím ho zase ale! ráda bych dala radu nastávajícím maminkám.
Myslela jsem, jak kočárek využiji do 3 let, ale je to blbost, max.rok a čtvrt a konec.Je těžkej a když dítě chce lítat a ne sedět v kočárku je již na nic, teď s ním jezdím co napadal sníh. Ale pokud bych mohla vrátit čas, koupila bych gesslein ale jetej.Po jednom dítěti, popravdě jsem tímto udělala chybu a je mi to vlastně těch peněz líto. Pokud plánujete další děti, tak není co řešit. Já je vlastně taky plánovala, ale už asi druhé nebude.
Prostě raději bych koupila kočárek v super stavu po jednom dítěti, opravdu to suprově stačí!! náš kočárek je stále jako nový a to byl ježdění denně, 3×.
Není na něm známka poškození. Je to úžasnej tank :-) a jsem štastná, že jsem ho měla. Jen si fakt myslím, že je zbytečně drahej, na ten rok a čtvrt. Teď už bohatě stačí jen golfky, mám cybex callisto - super golfky!! kvalitka. No a gesslein už jen bude trčet ve sklepě…toť má zkušenost. Raději se jet podívat k někomu kdo ho prodává, věřte, bude jak novej!! ten materiál, látky, žádný vyšisování, trhání, prostě nic.
Mějte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
19.1.13 13:01

My s nim trvale jezdili jen do 10 mesicu, pak jsme koupili prave taky cybex callisto… Od te doby gesslein jen v zime ve snehu, na horach, do lesa a tak… Takze s tebou souhlasim ve vsem. Jenze my ted cekame druhe, takze ho jeste vyuzijeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
19.1.13 13:09
@Majdula83 píše:
My s nim trvale jezdili jen do 10 mesicu, pak jsme koupili prave taky cybex callisto… Od te doby gesslein jen v zime ve snehu, na horach, do lesa a tak… Takze s tebou souhlasim ve vsem. Jenze my ted cekame druhe, takze ho jeste vyuzijeme :-)

jasně taky s tím počítám, do lesa, do sněhu…
taky cybex a gesslein jo? je vidět, že jsme obě vypátrali super kvalitní kočárky:-) a máme stejný vkus :-) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
19.1.13 13:24

Koukám, že Gessleiňačky mají jako golfáče Cybex :mrgreen: - pridávám se :lol: F6 je super tank, CC lehounký, skladný :palec: Kdybych se rozhodovala dnes znova, koupím stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.2.13 14:52

čištění koleček

Ahoj, chci se zeptat, už jste někdo čistil ta velká kolečka, která se nevyměnují, víc jak jen omytím? Ráda bych je po zimě zevrubně vyčistila a namazala, ale nevím, jak je šikovně roz/odmontovat. :nevim: Ostatně i ta velká, která jdou místo malých, by potřebovala vyčistit víc jak v páru na tyčce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.2.13 18:12

@burbot Na konstrukci je takový malý trojúhelníček, potlačíš ve směru a vytáhneš kolečko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
12.2.13 10:47

Díky za radu, už jsem to našla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
14.2.13 21:28

Holky, nevite jestli se da koupit samostatne vlozka loop a ten limec na vloznou tasku a tak? Ty barevne doplnky? Plus klopa u tasky na pliny…
Mame kocar i vloznou tasku zaklad cerny a napadlo me na druhe dite ho udelat jinej.. Co to tak vyjde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.2.13 22:20
@Majdula83 píše:
Holky, nevite jestli se da koupit samostatne vlozka loop a ten limec na vloznou tasku a tak? Ty barevne doplnky? Plus klopa u tasky na pliny…
Mame kocar i vloznou tasku zaklad cerny a napadlo me na druhe dite ho udelat jinej.. Co to tak vyjde? :think:

Loop vložka určitě, stojí asi tisícovku. Zbytek, počítám, že půjde koupit na objednání, ale čekala bych cenu spíš také „dovozovou“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí