Kočárek Gesslein F6

Máte zkušenost s Gesslein F6?

Přidejte zkušenost s Gesslein F6
Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
16.4.11 21:11
kknoflicek píše:
Máte někdo zkušenost s hlubokou korbou na Gesslein? Je prostorná?
Dík moc za postřehy :-D

My korbičku nebrali, líbil se nám spíš ten systém vložné tašky, ona je celkem pevná, vyztužená…nicméně korbičky v Duze samozřejmě taky měli a přišla mi jako jedna z těch větších :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
17.4.11 20:38

já bych to asi udělala podobně jako MMartina1,hlubokou maritu už máme ale sporták je fakt hroznej a pro našeho prcka i nepohodlnej,je moc úzkej s fusakem je tam jak skrčenec a co si budem povídat ten vzhled taky nic moc,takže si k ní chci dokoupit ještě druhého gessleina future z druhé ruky,mě přijde hezčí než mutsy ale ta vložná taška se mi taky nezamlouvá,na druhé mimi budu mít určitě zas hlubokou maritu,ta je jako hlubokej kočár skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.4.11 21:40

fakt. Já už jsem to psala, že když jsme vybírali kočár, čekali jsme první, tak jsme hodně hleděli na vzhled a výjimečnost kočárku. Teď převládá praktičnost a prostě pro malinké mimčo si myslím, že hold klasika je prostě klasika. Malej se v Maritě rozvaloval do osmi měsíců a jak tam krásně spa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
18.4.11 13:42

Holky a jak je velkej ten Gesslein? Vejde se tam i větší dítě v zimě?

• Citovat
  • Upravit
3513
18.4.11 13:50

mě by to taky zajímalo, kdyby někdo mohl změřit sportovní sedačku, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
19.4.11 17:12

ahoj holky:-) my byli tuhle sobotu objednat gesslein v Německu hned za hranicema - vyjde to tam cca o 7 - 10 tis levněji než v ČR ;-) my teda nakonec vybrali Gesslein F4

• je v tom podvozek s ruční brzdou, sportovní sedačka, C-lift vložná taška, golfková sedačka, pak jsme brali tašku na madlo, fusak gesslein sleepy, prodlužovací díl na sportovní sedačku, sluneční clonu, adaptéry na autosedačku a autosedačku Maxi Cosi Cabriofix ;-) a celé takhle komplet nás to tam vyšlo na 22tis v přepočtu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.4.11 21:53

Brzda ruční?

Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat, jestli se tento typ kočárku nebo vůbec jestli se kočárky Gesslein vyrábí s ruční brzdou s ovládáním u madla. Jde mi o to, že jsme aktivní v přírodě a často i v kopcích a horách a kočárek bez přídavné brzdy, která by se dala ovládat u madla si nedokážeme představit. Jak bychom přibržďovali kočárek při cestě z kopce? :-D Moc děkuji za brzkou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
19.4.11 21:55
Ronuli píše:
Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat, jestli se tento typ kočárku nebo vůbec jestli se kočárky Gesslein vyrábí s ruční brzdou s ovládáním u madla. Jde mi o to, že jsme aktivní v přírodě a často i v kopcích a horách a kočárek bez přídavné brzdy, která by se dala ovládat u madla si nedokážeme představit. Jak bychom přibržďovali kočárek při cestě z kopce? :-D Moc děkuji za brzkou odpověď.

ta F6 nemá klasickou ruční brzdu..má normoš brzdu akorát je na rukojeti jakože ze strany… F4 má za příplatek ruční brzdu a ten vision (trojkolka) asi taky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.4.11 21:57

Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat, jestli je to ta klasická ruční brzda, tzn. která je poblíž madla a dá se tak ovládát jako u cyklistického kola, tzn. když pojedu s kočárkem z kopce, tak si můžu přibržďovat. Má určitě i nožní brzdu na zabrždění kočárku třeba před obchodem, viď? Omlouvám se, že se tak ptám, ale vybírám kočárek poprvé a nemám ve svém okolí nikoho s tímto kočárkem. Předem Ti děkuji za Tvoji brzkou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
19.4.11 21:58
Ronuli píše:
Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat, jestli je to ta klasická ruční brzda, tzn. která je poblíž madla a dá se tak ovládát jako u cyklistického kola, tzn. když pojedu s kočárkem z kopce, tak si můžu přibržďovat. Má určitě i nožní brzdu na zabrždění kočárku třeba před obchodem, viď? Omlouvám se, že se tak ptám, ale vybírám kočárek poprvé a nemám ve svém okolí nikoho s tímto kočárkem. Předem Ti děkuji za Tvoji brzkou odpověď.

u toho F6 to právě není klasická ruční brzda…má jen tu ze strany na rukojeti a tu zašlapávací už nemá… a přibrždovat se s ní prý moc nedá…prostě je to jen brzda akorát je na rukojeti zestrany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.4.11 21:59

Děkuju Ti za bleskovou odpověď. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
19.4.11 22:03
Ronuli píše:
Děkuju Ti za bleskovou odpověď. :-D

tady to je vidět na obrázku kde je ta brzda daná ;-)

ale ten kočárek F4 má ruční brzdu - klasickou zašlapávací a ještě i ruční na přibrždování ;-) a ta vision to bude mít asi taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.4.11 22:24

Moc Ti děkuji za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
20.4.11 08:47

holky, prosím, co už máte Gessleina doma, jak široká je ta sportovní sedačka, děkuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
20.4.11 10:25

Mam teda doma prazvlastni metr, ale namerila jsem cca 30 cm u F6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie