Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6kknoflicek píše:
Máte někdo zkušenost s hlubokou korbou na Gesslein? Je prostorná?
Dík moc za postřehy
My korbičku nebrali, líbil se nám spíš ten systém vložné tašky, ona je celkem pevná, vyztužená…nicméně korbičky v Duze samozřejmě taky měli a přišla mi jako jedna z těch větších ![]()
já bych to asi udělala podobně jako MMartina1,hlubokou maritu už máme ale sporták je fakt hroznej a pro našeho prcka i nepohodlnej,je moc úzkej s fusakem je tam jak skrčenec a co si budem povídat ten vzhled taky nic moc,takže si k ní chci dokoupit ještě druhého gessleina future z druhé ruky,mě přijde hezčí než mutsy ale ta vložná taška se mi taky nezamlouvá,na druhé mimi budu mít určitě zas hlubokou maritu,ta je jako hlubokej kočár skvělá.
fakt. Já už jsem to psala, že když jsme vybírali kočár, čekali jsme první, tak jsme hodně hleděli na vzhled a výjimečnost kočárku. Teď převládá praktičnost a prostě pro malinké mimčo si myslím, že hold klasika je prostě klasika. Malej se v Maritě rozvaloval do osmi měsíců a jak tam krásně spa
Holky a jak je velkej ten Gesslein? Vejde se tam i větší dítě v zimě?
mě by to taky zajímalo, kdyby někdo mohl změřit sportovní sedačku, děkuji.
ahoj holky:-) my byli tuhle sobotu objednat gesslein v Německu hned za hranicema - vyjde to tam cca o 7 - 10 tis levněji než v ČR
my teda nakonec vybrali Gesslein F4
Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat, jestli se tento typ kočárku nebo vůbec jestli se kočárky Gesslein vyrábí s ruční brzdou s ovládáním u madla. Jde mi o to, že jsme aktivní v přírodě a často i v kopcích a horách a kočárek bez přídavné brzdy, která by se dala ovládat u madla si nedokážeme představit. Jak bychom přibržďovali kočárek při cestě z kopce?
Moc děkuji za brzkou odpověď.
Ronuli píše:
Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat, jestli se tento typ kočárku nebo vůbec jestli se kočárky Gesslein vyrábí s ruční brzdou s ovládáním u madla. Jde mi o to, že jsme aktivní v přírodě a často i v kopcích a horách a kočárek bez přídavné brzdy, která by se dala ovládat u madla si nedokážeme představit. Jak bychom přibržďovali kočárek při cestě z kopce?Moc děkuji za brzkou odpověď.
ta F6 nemá klasickou ruční brzdu..má normoš brzdu akorát je na rukojeti jakože ze strany… F4 má za příplatek ruční brzdu a ten vision (trojkolka) asi taky… ![]()
Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat, jestli je to ta klasická ruční brzda, tzn. která je poblíž madla a dá se tak ovládát jako u cyklistického kola, tzn. když pojedu s kočárkem z kopce, tak si můžu přibržďovat. Má určitě i nožní brzdu na zabrždění kočárku třeba před obchodem, viď? Omlouvám se, že se tak ptám, ale vybírám kočárek poprvé a nemám ve svém okolí nikoho s tímto kočárkem. Předem Ti děkuji za Tvoji brzkou odpověď.
Ronuli píše:
Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat, jestli je to ta klasická ruční brzda, tzn. která je poblíž madla a dá se tak ovládát jako u cyklistického kola, tzn. když pojedu s kočárkem z kopce, tak si můžu přibržďovat. Má určitě i nožní brzdu na zabrždění kočárku třeba před obchodem, viď? Omlouvám se, že se tak ptám, ale vybírám kočárek poprvé a nemám ve svém okolí nikoho s tímto kočárkem. Předem Ti děkuji za Tvoji brzkou odpověď.
u toho F6 to právě není klasická ruční brzda…má jen tu ze strany na rukojeti a tu zašlapávací už nemá… a přibrždovat se s ní prý moc nedá…prostě je to jen brzda akorát je na rukojeti zestrany…
Ronuli píše:
Děkuju Ti za bleskovou odpověď.
tady to je vidět na obrázku kde je ta brzda daná ![]()
ale ten kočárek F4 má ruční brzdu - klasickou zašlapávací a ještě i ruční na přibrždování
a ta vision to bude mít asi taky ![]()
holky, prosím, co už máte Gessleina doma, jak široká je ta sportovní sedačka, děkuji ![]()
Mam teda doma prazvlastni metr, ale namerila jsem cca 30 cm u F6