Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6034, takové modré kostičky. Kdyby tenkrát bylo na výběr, tak bych si asi zvolila nějaký výraznější. Jestli bude druhátko holčička, tak si objednám růžový.
![]()
karen: tak uz jsme objednali kocar, nakonec hnedy, jsem zvedava, jak bude vypadat v realu, snad nebudeme litovat ![]()
filutka píše:
karen: tak uz jsme objednali kocar, nakonec hnedy, jsem zvedava, jak bude vypadat v realu, snad nebudeme litovat
Jů, super!!! Já myslím, že budete mooc spokojení!
Nejen s barvou, ale i s praktičností celého kočárku.
Uz se tesim
skoda, ze se na ne ceka tak dlouho..pak dam vedet, jak jsme spokojeni!
Děvčata, potřebuju ještě poradit - čím promazávat kolečka a odpružení? Dali jsme kočárku přes zimu trochu zabrat. Mrazy nemrazy, závěje nezávěje, každý den toho najezdil požehnaně. Zasloužil by si teď trochu nějakou péči…
karen10 píše:
Děvčata, potřebuju ještě poradit - čím promazávat kolečka a odpružení? Dali jsme kočárku přes zimu trochu zabrat. Mrazy nemrazy, závěje nezávěje, každý den toho najezdil požehnaně. Zasloužil by si teď trochu nějakou péči…
Jo, tak to nevim. My jsme s nim loni po zime jeli do Pardubic do Duhy a pan nam ho poladil a byl zase jako novy
Letos se tam asi zastavime taky…
Majdula83 píše:karen10 píše:Jo, tak to nevim. My jsme s nim loni po zime jeli do Pardubic do Duhy a pan nam ho poladil a byl zase jako novy
Děvčata, potřebuju ještě poradit - čím promazávat kolečka a odpružení? Dali jsme kočárku přes zimu trochu zabrat. Mrazy nemrazy, závěje nezávěje, každý den toho najezdil požehnaně. Zasloužil by si teď trochu nějakou péči…Letos se tam asi zastavime taky…
Tož, to my ho tam nekupovali, tak by nás asi hnali.
Manžel je šikovný a na něco určitě přijde, ale myslela jsem, jestli už tady nemá někdo vyzkoušeno něco konkrétního…
V Duze prodávají na promazání jakýsi originální Gesslein sprej - my ho tenkrát koupili, složení na něm pro jistotu není, ale mám za to, že jde o silikonový sprej.
strelish píše:
V Duze prodávají na promazání jakýsi originální Gesslein sprej - my ho tenkrát koupili, složení na něm pro jistotu není, ale mám za to, že jde o silikonový sprej.
Strelish, díky!
Ahoj, včera jsme vyjeli poprvé s pláštěnkou a zarazilo mě, že nemá žádné okýnko. Sice by jím do kočárku asi krapet pršelo, ale nejsem si jistá, že bez okýnka tam má miminko a pak hlavně větší dítě dostatek vzduchu. Jaké máte zkušenosti vy? Díky B.
Nemá okýnko??? My máme origoš pláštěnku F6 z roku 2010 a okýnko tam je…
Aha, tak podle tohoto obrázku: (http://www.gesslein.cz/…esslein-2011) je okýnko, když člověk přední díl celý vyroluje nahoru, ale to tam pak logicky prší ![]()
Máš tu pláštěnku stejnou? Náš kočárek je taky z roku 2010, pláštěnka v originál pouzdře. Děkuji.
Hm, to je naprosto jiná pláštěnka. Skoro to vypadá, jako by dělali dvě různé pláštěnky - na sporťák (to je ta tvoje) a na hluboký kočár (to je ta naše). Okýnko sice má, ale můžu tě ujistit, že je taky pěkně nepraktická (kvůli přehazovací rukojeti je rozdělená na několik částí, které se k sobě připínají suchým zipem - takže nandávání je malinko pracnější a když to blbě zapneš, tak ti kolem kočárku vlaje igelit
)
Já ji vytáhla jen jednou a bylo to jakési složité (taky mám myslím ten jiný typ než na fotce)
Takže při mírných deštích budu asi spoléhat na to, že ta látka taky něco vydrží.