Kočárek Gesslein F6

Máte zkušenost s Gesslein F6?

Přidejte zkušenost s Gesslein F6
Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
20.2.12 09:44

Karen: a jaky loop v kocarku mate? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karen10
20.2.12 20:41

034, takové modré kostičky. Kdyby tenkrát bylo na výběr, tak bych si asi zvolila nějaký výraznější. Jestli bude druhátko holčička, tak si objednám růžový. 8) :lol:

• Citovat
  • Upravit
701
22.2.12 19:16

karen: tak uz jsme objednali kocar, nakonec hnedy, jsem zvedava, jak bude vypadat v realu, snad nebudeme litovat :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karen10
22.2.12 20:16
filutka píše:
karen: tak uz jsme objednali kocar, nakonec hnedy, jsem zvedava, jak bude vypadat v realu, snad nebudeme litovat :-))

Jů, super!!! Já myslím, že budete mooc spokojení! :potlesk: Nejen s barvou, ale i s praktičností celého kočárku.

• Citovat
  • Upravit
701
25.2.12 08:43

Uz se tesim :-) skoda, ze se na ne ceka tak dlouho..pak dam vedet, jak jsme spokojeni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karen10
27.2.12 19:34

Děvčata, potřebuju ještě poradit - čím promazávat kolečka a odpružení? Dali jsme kočárku přes zimu trochu zabrat. Mrazy nemrazy, závěje nezávěje, každý den toho najezdil požehnaně. Zasloužil by si teď trochu nějakou péči…

• Citovat
  • Upravit
26890
27.2.12 19:38
karen10 píše:
Děvčata, potřebuju ještě poradit - čím promazávat kolečka a odpružení? Dali jsme kočárku přes zimu trochu zabrat. Mrazy nemrazy, závěje nezávěje, každý den toho najezdil požehnaně. Zasloužil by si teď trochu nějakou péči…

Jo, tak to nevim. My jsme s nim loni po zime jeli do Pardubic do Duhy a pan nam ho poladil a byl zase jako novy :-) Letos se tam asi zastavime taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karen10
27.2.12 19:39
Majdula83 píše:
karen10 píše:
Děvčata, potřebuju ještě poradit - čím promazávat kolečka a odpružení? Dali jsme kočárku přes zimu trochu zabrat. Mrazy nemrazy, závěje nezávěje, každý den toho najezdil požehnaně. Zasloužil by si teď trochu nějakou péči…
Jo, tak to nevim. My jsme s nim loni po zime jeli do Pardubic do Duhy a pan nam ho poladil a byl zase jako novy :-) Letos se tam asi zastavime taky…

Tož, to my ho tam nekupovali, tak by nás asi hnali. :lol: Manžel je šikovný a na něco určitě přijde, ale myslela jsem, jestli už tady nemá někdo vyzkoušeno něco konkrétního…

• Citovat
  • Upravit
536
28.2.12 07:51

V Duze prodávají na promazání jakýsi originální Gesslein sprej - my ho tenkrát koupili, složení na něm pro jistotu není, ale mám za to, že jde o silikonový sprej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karen10
28.2.12 15:51
strelish píše:
V Duze prodávají na promazání jakýsi originální Gesslein sprej - my ho tenkrát koupili, složení na něm pro jistotu není, ale mám za to, že jde o silikonový sprej.

Strelish, díky!

• Citovat
  • Upravit
217
9.3.12 12:03

Ahoj, včera jsme vyjeli poprvé s pláštěnkou a zarazilo mě, že nemá žádné okýnko. Sice by jím do kočárku asi krapet pršelo, ale nejsem si jistá, že bez okýnka tam má miminko a pak hlavně větší dítě dostatek vzduchu. Jaké máte zkušenosti vy? Díky B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karen10
9.3.12 19:38

Nemá okýnko??? My máme origoš pláštěnku F6 z roku 2010 a okýnko tam je…

• Citovat
  • Upravit
217
9.3.12 20:18

Aha, tak podle tohoto obrázku: (http://www.gesslein.cz/…esslein-2011) je okýnko, když člověk přední díl celý vyroluje nahoru, ale to tam pak logicky prší :think:
Máš tu pláštěnku stejnou? Náš kočárek je taky z roku 2010, pláštěnka v originál pouzdře. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karen10
9.3.12 21:11

Hm, to je naprosto jiná pláštěnka. Skoro to vypadá, jako by dělali dvě různé pláštěnky - na sporťák (to je ta tvoje) a na hluboký kočár (to je ta naše). Okýnko sice má, ale můžu tě ujistit, že je taky pěkně nepraktická (kvůli přehazovací rukojeti je rozdělená na několik částí, které se k sobě připínají suchým zipem - takže nandávání je malinko pracnější a když to blbě zapneš, tak ti kolem kočárku vlaje igelit :think: :? )

• Citovat
  • Upravit
536
9.3.12 21:24

Já ji vytáhla jen jednou a bylo to jakési složité (taky mám myslím ten jiný typ než na fotce) :lol: Takže při mírných deštích budu asi spoléhat na to, že ta látka taky něco vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí