Gesslein, Teutonia, I'Coo, iCandy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
987
26.1.12 11:08

Jee a ty máš taky letního prcka, pokud se nepletu, že?
Mě nějak Mutsy nezaujal už jen tím, že jsem na něj četla dost negativních ohlasů. Já začla s výběrem hlavně podle toho, že jsem nechtěla žádné polské ani čínské vrzátko. Jinak se v podstatě pořád tak nějak zmítám :) Přítel by byl jednoznačně pro I'Coo, jenže tahat to do auta a po rampě budu většinou já, takže se snažím vybrat něco, s čím nebudu mít za chvíli ruce jako opička :) Hlavně si říkám, že potřebujeme něco prostorného, protože v půl roce sice už asi budeme ve sporťáku, ale uhodí mrazy a budeme potřebovat pořádné teplíčko.
Mě nějak pořád lákají ty tříkolky, ale asi je to jen designová tendence. Zkusila jsem ještě poslat dotaz na iCandy, tak uvidím, jestli mi nenapíšou, že až přijedu, uvidím a dozvím se cenu :)
Holky, to je děs. Místo abych dělala na bakalářce, tak jsem dokonce donutila přítele koupit předplatné na dtest (že se nám to jakože teď při nákupech věcí na prcka bude hodit :) ) a študuju furt toto :zed: Prostě prokrastinace jak blázen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.1.12 11:26

Právě proto kupuju tu Teutonii ten sporták je nejprostornější co zná . Ta cena mě taky sere ale nedá se nic dělat chci kvalitu tak jí mám :nevim: Taky má ohromnej koš jeden z největších tam jsem narvala celej nákup pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.1.12 11:37

:lol: :lol: taky jsme si dtest předplatili. Oni podvozky Mutsy nejsou špatné, řekla bych, že jsou celkem v pohodě, rozhodně to není kostitřas a taky s každým podvozkem se člověk musí naučit trošku jezdit. Hluboké korby jsou taky OK, menší, ale to mají všechny moderní kočárky.

U sporťáku mi vadí, že sedačky nemají absolutně žádnou vychytávku. Nemají sice nějaké extra mouchy, ale určitě bych uvítala síťku v boudičce pro větrání. Mutsy sice nabízí super sluneční stříšku, ale to jsou zase prachy navíc. To je tak hlavní nedostatek. Pak ještě když se položí opěrka, tak boudička úplně dolíhá k opěrce a trošku to tam dělá fuky, ale v zimě to skryje fusak a v létě má každá v kočárku stejně nějakou vložku, takž to až takový průšvih není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
26.1.12 11:49

Ahoj clarrah chci ti dát typ na trojkolku,kterou mám a jsem s ní spokojená- Baby jogger City Elite,dá se něj korba i autosedačka má 12kg,krásně se s ním jezdí,je skladný a sporták je jeden z nejprostornějších na trhu,tak na něj mrkni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.1.12 13:10

Díky díky :)

Hm hm, a jaká je země výroby? Já se nějak pořád kloním k těm Němcům. Jak je normálně nemám ráda, tak v tomhle jim docela věřím :lol: A věřím, že Teutonie je skvělá a vychytaná, ale připadá mi, že Gesslein je taky dobrý a je o dost levnější. Líbí se mi G.Future a Vision S - to je tříkolka. Zatím jsem moc nečetla recenze na Vision, ale pokud mě přítel nepřemluví na I'Coo, které se mi strašně líbí stejně jako jemu, ale on se s tím tahat nebude, tak to vidím na některý Gesslein. Jak říkáš ty vychytávky, tak jsem četla Future i Vision a líbí se mi ty kapsičky, větrací prostory a tak. Na to, kolik stojí, mi připadají docela vychytané. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.1.12 15:13

F6 má ještě přehazovací rukojeť, takže nebudeš muset řešit sluneční clonu na léto, což je jinak nezbytnost, pokud nechceš jezdit s plínou přes boudičku. Taky se mi ty vychytávky moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
26.1.12 19:43

BJ je z USA. Já mám syna v srpnu a volila jsem klasický hluboký kočár,u nás to byl Bébecar,má velkou korbu,malý v ní vydržel do března i s fusakem. A pak jsem koupila samotný sporták,mě osobně se ty kombinované kočárky nelíbí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
30.1.12 14:22

Poslední stanovisko… vybíráme mezi Gesslein Vision S a iCandy Apple Jogger. Babyyyyy, raďtee :jazyk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.1.12 14:52

Gesslein :lol: .
Na první pohled Apole Jogger má slídu z boku boudičky, to si myslím, že by mohl být problém se sluníčkem, určitě do budoucnu budeš řešit dodatečné zastínění. Jinak nejsem fanda polohování sportovní sedačky do lehu nikoliv opěrkou, ale nakloněním celého sedátka. Ale nemám vyzkoušeno :nevim: . Jinak je to pěkný kočár, ale žádné plus jsem na něm nenašla.

Gesslein. Výborná věc je ta síťka v boudičce u sportovní sedačky. Na léto úplně ideální. Já to na kočáru nemám a v létě, když malej spal ve sporťáku, byl totálně upocenej, až nezdravě. Kočár s boudičkou se prostě nedal vyvětrat. Jinak se mi ještě líbí kloubová rukojeť, já mám vytahovací jako je na Applu a sem tam kopnu do brzdy, nehledě k tomu, že potencionálně do budoucna, kdybych přidala board na vožení staršího, tak budu muset chodit metr od kočáru, aby se přede mě vešel. Polohování zádové opěrky do lehu, polohování nožiček. Mě se prostě Gesslein zdá hodně praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
30.1.12 18:01

Teda, ty bys jim mohla normálně dělat marketing úplně :lol: Ale díky díky, cením si názoru i praktických rad, které sama zatím nemám :palec: Bohužel moc lidí, kteří by měli iCandy apple není nebo nechodí na diskuze a o svém kočárku nemluví nebo fakt nevím :) Každopádně zajedeme, uvidíme, uvážíme, snad i koupíme :) Zatím to vypadá 60:40 pro Gesslein :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.1.12 18:52

:lol: :lol: :lol: hele, mě by byly všechny vychytávky asi šumák, ale hlavně aby se dala vyvětrat ta sportovní korbička. Ono dneska mimina jdou poměrně brzy do sporťáku, protože korbičky jsou tak malé jaké jsou a v létě, když je fakt hic, tak to děcko se tam opravdu hrozně peče. Malej byl úplně přehřátej. Takže to mě hodně nadchlo :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.1.12 18:55

a nevím, jestli se u Apple dá otočit sedačka po i proti směru jízdy. To bych taky stavěla jako prioritu. Ono když je počasí jako teď, tak je lepší, když máš děcko obličejem k sobě, nechytá ten vítr z první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
30.1.12 20:05

„Sklopitelná, 3 polohová sedačka po nebo proti směru jízdy“ píšou toto, tak věřím, že jo. Jako já se do iCandy zamilovala. Je jednoduchý a stylový, líbí se mi moc moc, takže i kdyby mu dvě kolečka odpadávala, budu jej asi protěžovat. Ale věřím, že budu při zkoušení rozumná (resp. v to doufám) a bude-li gesslein lepší a pohodlnější, vybereme jej. Stejně počítám s tím, že budeme slunečník dokupovat už jen proto, že prcek bude v létě, třeba se to bude hodit už od začátku. No prostě pro prtě a maminku to nejlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.1.12 20:24

chápu, chápu. Taky jsem chtěla být ta mamina se super krásným kočárkem, který tady nikdo nemá :mrgreen: :mrgreen: . A lepší než slunečník, je sluneční clona :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
31.1.12 10:30

A tu, předpokládám, má Gesslein, coo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie