Goji a cizrna

74
28.4.16 21:10

Goji a cizrna

Chtěla bych se zeptat jestli kupujete cizrnu v nálevu a nebo jestli si ji varite.. A je to dobrý injako příloha? Co z ní děláte?
A máte nějaké zkušenosti s Goji?? Je to dobré i na hubnutí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
28.4.16 21:26

Cizrnu vařím. Mám papiňák, tak je to rychlovka. Nejčastěji z ní dělávám pomazánky, guláš, polévku, nebo ji dělávám na paprice. Mladší dítko jí miluje i jen tak uvařenou na zobání během dne. Goji jsem vyzkoušela, ale moc mi to nechutná, takže to nekupuji a nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
28.4.16 21:58

Cizrnu jsem dřív vařila, ale je to celkem zdlouhavé a tak tedˇ kupuju v nálevu a je to :palec:!
Já ji jako přílohu, do salátů apod. jen osmahnu na oliváči + pepř + sůl a hotovo.

Goji - pravidelně dávám do ovesných kaší, do jogurtu - nechám změknout, stačí půl hodiny, fajn je i do čaje a pak vyjíst, tchýňka chroupe večer u TV - odměřuje, bo jinak by prý snědla kilo na posezení, asi závislost :think: :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.16 23:36

Goji

Goji plody baštíme celá rodina dlouhodobě. Chuť je příjemná a nevtíravá a opravdu pozorujeme, že se nás váha celkem drží. Je to zdravé přírodní mlsání. Letos jsem si pořídila sazeničku, tak nastuduji jak pěstovat Goji a dám vědět, jak to vychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.4.16 08:51

Goji mám trošku pomlete v domácím musli.
Chci aby ho jedli i decka, ale oni ho sní jen, když to nevidí, takže to máme v musli.
Nebo nenapadne necham vyluhovat v čaji.
Cizrnu dělám bud sladkokyselou kaši jak třeba hrachovou nebo do luštěninové polévky nebo upecu jako krupky k tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.4.16 08:52

A goji nepoužíváme na hubnuti, ale na podporu imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková