Goldway

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
23.8.12 12:54

A ještě k vašemu příspěvku k bývalé ženě p. Karafiáta znám někoho z její přízně. Ta osoba je registrována v GW a minulý měsic sem byla svědkem kdy se s p. Karafiátem a jeho nynější paní potkali nezdálo se mě že by to setkání na někoho působylo nepříjemě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
23.8.12 12:57
@131313 píše:
A vy nemáte minulost? Tu má snad každý nebo ne? Myslíte si že třeba šéfové v klasických zaměstnáních ji nemají? Ale štourat se v ní před tím než tam nastoupíte vás nenapadne že jo? Možná by se spousta zaměstnanců divila kdo že jim to šéfuje. :lol:

Nevím, jak u zaměstnání. Pokud bych měl možnost se poptat zaměstnanců (zvášť bývalých), tak se poptám. I když - sázet na to člověk úpně nemůže.

Ale zde se nejedná o nabídku zaměstnání, není-liž pravda? A pokud by po mě někdo chtěl zálohu 2500 Kč a za peníze mi sliboval jakési virtuální „pozice“, tak by mě opravdu zajímalo, zda nemá minulost podvodníka.

Mimoto je to letadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Xpector
23.8.12 20:31
@131313 píše:
Tak tak naprosto souhlasím tyto diskuze vyvolávají většinou lidé teoretici. Cokoli člověk dělá může dělat jenom dvěma způsoby. Bud dobře a nebo špatně. Pokud někdo dělá obchod špatně pak za ním zůstává spoušt. Jenomže to s pravidla hodí špatné světlo na firmu ne na konkretní osobu. A pak taky co umíme opravdu dobře tak poradit a uplne nejlepší je hledat radu tady to fakt jo a nebo budoucí kolegy to je taky bomba.Vzit do obchodu člověka o kterém nic nevím to sou pak ty neštastné ovce však co když tě neznám tak mi na tobě nezáleží. Bohužel s tim moc neuděláme. ;)

Dobře tedy, a to sem to chtěl vypustit.

Shrňte mi systém goldway dle vašich představ. Ať se taky něco přiučím :)

Jinak pokud člověk dělá obchod špatně, nezůstává po něm spoušť nýbrž podnět k
sebezdokonalení.

Ad-hoc: V předešlých postech jsem se již k tomuto vyjádřil, nejde tady oto kdo uspěl nebo neuspěl. Tyhle moderní trendy Affiliate systému provázané letadlem mi příjde až směšné, nevím co to sou za moresy, že X lidí chce jet dle Kyosakiho atp., bohužel, aby to dle MLM vyplyvalo efektivně, tak jediné co ten systém podráží je vstupní poplatek, jelikož veškerá specifika vyplyvajicí z tohoto bussinesu jsou pro určitou kategorii ztrátná, tak to je a tak to bude vždy pokud bude někdo na Last position - a pokud to takhle funguje tak vaše lampička zda je to dobré nebo špatné světlo je hloupé. Je to prostě špatně postavený bussines na neznalosti lidí.

Budu se opakovat : Chcete vydělat na vašich znamých a kamarádech? Tak dotoho běžte, ale jak se říká hlavou zeď neprorazíš :zed:

• Citovat
  • Upravit
19784
23.8.12 20:40
@Xpector píše:
Budu se opakovat : Chcete vydělat na vašich znamých a kamarádech? Tak dotoho běžte, ale jak se říká hlavou zeď neprorazíš :zed:
:potlesk:… Anebo taky prodělat, pokud se ukáže, že jste jejich naivitu přecenili. Pak se ale na ně nezlobte, že vám na sobě vydělat nedají!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarťaFr.
23.8.12 21:22

Viz. Podmínky spolupráce, které byly nově upraveny.

• Citovat
  • Upravit
Xpector
24.8.12 02:50
@MarťaFr. píše:
Viz. Podmínky spolupráce, které byly nově upraveny.

Ehm. Pokud se bavíme o tomto tématu , zmiňte dané úpravy ,aby se tohle téma dalo dále rozvinout. Jinak jsou to +- plané řeči.

Zvýhodnění registrace formou zálohy na základě aktivity
Za zálohu ve výši 2 500 Kč si můžete nakoupit zboží (mimo investičního zlata) v e-shopu společnosti při
současném splnění níže uvedených dvou podmínek:

• registrace 2 nových zákazníků, kteří splní podmínky pro vstup do Zákaznického obchodu a stanou se RZ
  • dosažení 1. místa v Zákaznickém obchodě a zaplnění všech 15 míst nebo dosažení 200 bodů na

Rentiérském účtu.

Mi stačí tohle k dedukování toho, že se vlastně nic nezměnilo, jen se to o5 zaobalilo do stejnojmenného tématu.

Teď nechci být netaktní vůči osobám jež v tomhle podnikání vydělávají peníze či se tímhle živí, avšak musím říci, že tohle je směr demonstrovaný pouze zprostředkovatelem této služby,– nikoli vaši pílí a prací, jelikož ta zakládá na hodnotě vytvořené určitou činnosti. Zde jde pouze o domněnku další realizace či případného postupu v kariérním růstu a tedy bránit svůj post a tedy i zprostředkovatele. Zde nás to staví do pozice nikoli těch, jenž házejí špínu, nýbrž těch, které musí přesvědčit racionální argumenty.

Já přísáhám, že v případě, že mi jakýkoli manager dá racionální argumenty prezentovány formou WIN-WIN jako na prezentacích ( „kde jsou spokojeny obě strany“ ),tak do tohoto půjdu. Kdyby to nebyl klasický AFFILIATE zaobalený do čehosi co se podobá tak akorát padělkům určitého zboží, krytého známou značkou. ( " zde jde pouze o metaforu, aby si to někdo nevyložil tak, že prodávají padělky, to bych si nedovolil tvrdit, jen upozorňuji na systematický postup prodeje, který není zcela relevantní")

• Citovat
  • Upravit
Xpector
24.8.12 03:04

Tak řeknu jediné: Omlouvám se.

ADD:

setkání na někoho působylo nepříjemě.

Nebojte, nýbrž naopak takovéto působení je vždy morální důstojné a chápajicí.
A víte proč? Důvěra znamená hodně. Tenhle směr má budoucnost, ale pouze pro:
1. Lidi, kteří vědí co dělají, proč to dělají a jak to mají dělat
2. Pro koho to dělají
3. Znají základy ekonomických aspektů daného systému a dokažou úvest věci na pravou míru.

Pokud se tady někdo hájil ať si zajde na prezentaci a potom začne argumentovat, tak ta prezentace není nic jiného než co tady už bývalo, je a bývat bude. Tlachy a tlachy bez podložených informacích založených na skutečnostech vyplývajicích z celého koloběhu. OMG ( „budu trochu netaktní“ ) Všichni chcou peníze za nejméně práce, ovšem, avšak položit si otázku : v případě toho, že hodnotu vytvoříte bude vám část vyplacena, v případě, že hodnotu nevytvoříte, investice propadne :) Radši bych těm 20 lidem co bych pod sebe dostal, řekl, dejme každý 2500 a zkusíme do něčeho investovat: nikdy by ztráta nebyla 100% jelikož bychom začínali na výchozí hodnotě a tudíž při 20 (členů) či jak to nazvat by tohle bylo rozhodně bezpečnější než jít do WIN- WIN/LOW - LOW SYSTÉMU SNAŽÍCÍ SE TVÁŘIT JAKO WIN-WIN. Hold sláva vítězům, čest poraženým.

• Citovat
  • Upravit
7
24.8.12 10:23

Ahoj registrovaní v GW proč máte potřebu tady pořád něco objasnovat vždyt to nikam nevede šetřte energii. Každý člověk je svůj. Vykašlete se na kritiky ti vám na chleba nedají. Vy jste se rozhodli tak dělejte co máte a ostatním ponechte jejich názor. Všechno mě to připadá jako když věřící přesvědčuje bezvěrce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
24.8.12 10:36
@131313 píše:
Všechno mě to připadá jako když věřící přesvědčuje bezvěrce. :nevim:

Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
30.8.12 21:01

Tady jsem byl taky za bezvěrce a pochybovače, je to totéž v bleděmodrém: https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…

:mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poplika
6.11.12 19:29

Mě se na nich nelíbí to že nemluví na rovinu. Říkají že kdyby nic tak že za vloženou zálohu si můžete nakoupit jakékoli zboží…mimo investičního zlata, takže jste vlastně šul nul…když se tedy zaregistrujete a pak se podíváte na přehled svých provizí, opravdu tam najdete částku 2500 Kč, zjistili jste že vám nejdou sehnat lidi tak že si alespon něco koupíte. Samozřejmě to nejde jelikož jste nesplnili podmínku a to je ta že si musíte nakoupit zboží nejméně za 5000Kč a po té se vám odečte 2500Kč, už to mě zarazilo a pak když to třeba splníte můžete si nakoupit zboží v libovolné výši… (minimálně za 2 500 Kč) :-D :-D :-D to už jsem se vážně musela smát. Pokud si lidé chtějí vydělat tak prostě musí pracovat nebo podnikat a né shánět lidi, je to vtíravé a nedůstojné. Tohle je pouze můj názor, přeji příjemný zbytek dne.

• Citovat
  • Upravit
19784
6.11.12 19:34

To letadlo ještě nespadlo? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Xpector
6.11.12 23:01

GW

Nespadlo, a věřím, že se vydali vhodným krokem, na startu to opravdu jako letadlo vypadalo, avšak po 3× změnách obchodních podmínek, jsou tyto prvky předem definované a tak, pokud klient souhlasí ze všeobecnými obchodními podmínkami, sám si zodpovídá za to co dělá. A to že si těch 75% lidí ty podmínky nečte bych řekl, že je jejich mínus. Každopádně momentálně Goldway funguje v této věci rozvojově, po rozmluvě, ze širším vedením této společnosti, jsem své předem dané názory přehodnotil a dovolím si říct, že je to eshop z možnosti Affiliate růstu, kde za svou práci jsou patřičně hodnoceni, tudíž po startu to opravdu bylo PyraletadloMLM teď je to jen Eshop na principu MLM. Každopádně co se týče struktur je to stejné, akorát ukázali, že možnost pokud to někomu bude šlapat tak nikdo o nic nepříjde, registruje se za 2500 a pokud někomu nabídne šperky normálně za 10 000,– ale místo toho mu řekne ať se pod něj registruje a následně ty šperky bude mít se slevou 20% tak už to dělá 2000,– ve slevě a v konečném důsledku klient opravdu ušetří.

Co se týče preferencí tohoto bussinesu nemám tyto modely rád, avšak pokud vidím v tom že nezůstali u předem jasných podmínek a vyvíjeli se dále a dali na témata tohoto typu, tak jim kladu velký respekt z mé strany, protože u mě si reputaci opravdu zpravili.

• Citovat
  • Upravit
Lafree
24.5.13 22:20

Gold way

Dobrý den, na Policii ČR v Brně, Cejl 4/6, Brno, provádí šetření ohledně Gold Way. Pokud se někdo cítí podveden touto firmou nebo jejími spolupracovníky, ať kontaktuje policisty na tel. 974625791.

• Citovat
  • Upravit
3435
16.7.14 22:20
@Lafree píše:
Dobrý den, na Policii ČR v Brně, Cejl 4/6, Brno, provádí šetření ohledně Gold Way. Pokud se někdo cítí podveden touto firmou nebo jejími spolupracovníky, ať kontaktuje policisty na tel. 974625791.

Prosím můžu se zeptat jak to dopadlo? Obvinili někoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová