Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu to moc dobře. Jen pořád nechápu, co se komu na tom nelíbí a co je na tom špatného. Každý má právo se rozhodnout, jestli do toho půjde nebo ne. Každý se seznámí s podmínkama a je to čistě na něm. Pokud někdo vstoupí a nezvládne to, může tady nadávat, ale je to čistě jeho osobní bankrot. A proč u toho nebýt? Pokud mi to přinese nějaký zisk, byť dočasný, či jinak omezený, určitě to beru. Jestli si mám najít dvě práce, či si pomoct takto, proč ne?
@MarťasFr. píše:
Chápu to moc dobře. Jen pořád nechápu, co se komu na tom nelíbí a co je na tom špatného. Každý má právo se rozhodnout, jestli do toho půjde nebo ne. Každý se seznámí s podmínkama a je to čistě na něm. Pokud někdo vstoupí a nezvládne to, může tady nadávat, ale je to čistě jeho osobní bankrot. A proč u toho nebýt? Pokud mi to přinese nějaký zisk, byť dočasný, či jinak omezený, určitě to beru. Jestli si mám najít dvě práce, či si pomoct takto, proč ne?
Jak jsem již specifikoval. Nepíšu tady ať dotoho lidi nejdou, jen se je snažím informovat o argumentech pro a proti. Ať si dotoho jde kdokoli to mi je fuk. Jen chci,aby lidé kteří tam jsou se neprezentovali jako podnikatelé,kteří to mají podchycené. To mě doslova rozesmívá a uráží. Jelikož tohle má z podnikáním společného jedině tak (G)o(W)no.
Každý svého štěstí strůjcem.
Jediným dodatkem bych snad i dodal: Ať v tomhle děláte jakkoli pořád vás to nutí „investovat“ do dalších pozic.
**Zeptám se vás milí obchodní zástupci Goldway a.s., Nadnárodní společnosti : Řikáte provize z obratu - UKAŽTE MI A VŠEM OSTATNÍM TEN OBRAT **
Jestli to nejsou jen fráze na oblbnutí
Pak možná přestanou mít lidé „VÍRU“ v GW a začnou vědět,že je opravdu čekají nějaké money.
@MarťasFr. píše:
No, vzhledem k tomu, že GW působí i v několika cizích zemích a teď se chystá expandovat i do anglicky mluvících zemí, tak těch blbců bude asi hodně.
Blbci jsou po celém světě.
@MarťasFr. píše:
Jen pořád nechápu, co se komu na tom nelíbí a co je na tom špatného.
Nic si z toho nedělejte. ![]()
Poplácejte se po rameni, určitě to děláte často. Ne každý genius si to může dovolit. Mějte se a hodně štěstí v životě.
@Dulinka54 píše:
To se dívám na co??? Nějak to nechapu chci vysvětlení.
Myslím tím tu pyramidu!!! To je co znázorněné???
@Dulinka54 píše:
Myslím tím tu pyramidu!!! To je co znázorněné???
Příklad počtu účastníků podle úrovní.
V případě Goldway jde o binární strom, takže s počtem úrovní se počet účastníků zdvojnásobuje. Ale i to je exponenciální růst.
Aby mohlo pyramidální schéma trvale fungovat, musel by počet účastníků růst nade všechny meze exponenciálně. Což ovšem není možné, neboť by pak velmi rychle překročil počet obyvatel planety. Počet účastníků je ovšem nižší, neboť ne každý je ochoten se stát účastníkem. Jakmile dojdou lidé ochotní stát se účastníky, zhroutí se financování a celé to zkrachuje.
A to je i odpověď na to, co je na tom špatného: Zapojují se buď hlupáci, anebo je součástí verbování výplach mozku. Součástí tohoto výplachu je vykreslit ty, kteří se zapojit nechtějí, jako „lamy“, jak bylo řečeno v tomto vlákně. Za krach v pojetí organizátorů mohou ti, kteří se odmítli zapojit, protože přece kdyby nabídku přijali, mohlo to fungovat dál. A to je na tom špatné: Tyto systémy prostě štvou méně chápavé proti jejich chápavějším příbuzným, přátelům, spolužákům, kolegům, kamarádům a známým.
@eumedon píše:
Příklad počtu účastníků podle úrovní.V případě Goldway jde o binární strom, takže s počtem úrovní se počet účastníků zdvojnásobuje. Ale i to je exponenciální růst.
Aby mohlo pyramidální schéma trvale fungovat, musel by počet účastníků růst nade všechny meze exponenciálně. Což ovšem není možné, neboť by pak velmi rychle překročil počet obyvatel planety. Počet účastníků je ovšem nižší, neboť ne každý je ochoten se stát účastníkem. Jakmile dojdou lidé ochotní stát se účastníky, zhroutí se financování a celé to zkrachuje.
A to je i odpověď na to, co je na tom špatného: Zapojují se buď hlupáci, anebo je součástí verbování výplach mozku. Součástí tohoto výplachu je vykreslit ty, kteří se zapojit nechtějí, jako „lamy“, jak bylo řečeno v tomto vlákně. Za krach v pojetí organizátorů mohou ti, kteří se odmítli zapojit, protože přece kdyby nabídku přijali, mohlo to fungovat dál. A to je na tom špatné: Tyto systémy prostě štvou méně chápavé proti jejich chápavějším příbuzným, přátelům, spolužákům, kolegům, kamarádům a známým.
opravil bych pouze, že né vždy je to binární a někdy se může i stát, že si někdo vytvoří více „pozic“,aby produkoval zisk, tudíš investice dvojnásobná proto dvojnásobný počet dalších pozic pod nimi, což může dokázat rozčlenit celou strukturu jak pyramida na straně 7 a konečně někoho přesvědčit o tom, že pokud ví, že zona jejich potencionálního zisku je malá tak ať dotoho ani nechodí. Pokud si de něko sprostě shrábnout money, tak to rozjet pod daným městem jako pobočku a pohlídat si kmeny tak ste zavodou.
Lze to rozčlenit i na určité kategorie podobné pokeru: 1. Agresor 2. Hráč 3. Čekatel
může se stát cokoli, ale bez rizika není dobrý kšeft.
Pro Xpector :: Jenom ta Vaše pyramida mi napovídá, že o GW opravdu nic nevíte.
Jinak by jste tady nic takového nedal. Na takovém principu vůbec společnost nefunguje, jenom odrazujete lidičky, kteří se chtějí zapojit. Tento obchod je naprosto bez rizika pro všechny, kteří se zapojí!!! Nikdy jste se o tomto nezmínil, PROČ ASI??? Dají svou zálohu na svůj pozdější nákup, kde dostanou další peníze od společnost a můžou si nakoupit z E-shopu a výběr je fantastický pro všechny.
NENECHTE SE ODRAZOVAT, společnost GW je tady pro nás a pořád přichází s něčím novým pro své zákazníky, kteří nejsou v žádném případ touto společnosti okradání ani poškozování!!!
Pro Dulinka54: To máte pravdu. Tento pán mi totiž připadá jako zkrachovalec a jen závidí jiným, že jim obchod funguje. Každý má právo se sám rozhodnout. Společnost nic nikomu netají. Každý má právo se seznámit se systémem obchodu, a pak se rozhodnout. Nevím, proč by to mělo zajímat jen blbce. A pokud někdo neuspěje, tak je to jen čistě jeho neschopností a nemá právo obviňovat druhé.
Nebudu znovu nikomu vysvětlovat, že jsem nikomu tento bussines nevymlouval.
Myslím, že neznáte ani obchodní podmínky společnosti…
Dejte mi jiný argument proč by museli expandovat? ![]()
Btw. fráze „A pokud někdo neuspěje, tak je to jen čistě jeho neschopností a nemá právo obviňovat druhé“
Vtipné.
Na takovém principu vůbec společnost nefunguje, jenom odrazujete lidičky, kteří se chtějí zapojit.
Já nikoho neodrazuji, nikdo mi zatím nevyvrátil fakt, že de-facto vytváříte vlastní affiliate síť na, které stavíte svou provizi. Z produkty na mě nechoďte, protože to je jen záštita… Ale pěkné, ta pyramida byla obecně co se týká získávání lidí, ale dobře. Nikomu sem nic nevyvracel ať tam je kdokoli, jen sem chtěl poukázat na pár prvků, kterým by se měl potencionální zákazník/zástupce vyhnout a na co si dát pozor.
Dulinka: kolik jste si „koupil/koupila“ pozic?
GW je tady pro nás a pořád přichází s něčím novým pro své zákazníky, kteří nejsou v žádném případ touto společnosti okradání ani poškozování!!!
= Tohle mě rozsekalo ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale nerada bych, aby si můj dotaz tady přečetl někdo z rodiny a především jistá osoba, která mi tohle doporučila.Chchi se zeptat jestli někdo z vás o tom slyšel a jaký má názor… nechci tady vysvětlovat o co se jedná.. Jen chci najít někoho, kdo má stímto projektem osobní zkušenost. Moc Děkuji… pomohlo by mi to
Pyramida ![]()
Nechápu, že jsou lidi, co na tyhle bláboly skočí, fakt nerozumím. ![]()
Pravděpodobně o tomhle nevíte absolutně vůbec nic. Expandují z jednoho prostého důvodu a to je nový zdroj zisku. Expandujou kvůli tomu,že předešlé země již naplnili určitý sektor a další rozvoj je již pomalý.
Nikdo v GW není jakýmkoli managerem nebo nedejbože podnikatelem…
V případě rozvoje obchodní sítě, kde rozvoj se zastaví na určitém růstu,kde začátek obchodování stoupá geometrickou řadou a po pár letech, již přestává růst, nabízí se otázka proč vlastně ta expanze.
Odpověd je jednoduchá, částečně vyčerpaný potenciál dané země. Jde jen o profit a to jestli utoho budete nebo ne je jen na vás. Každopádně myslete na ty naspod.