Goldway

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.10.11 01:06

goldway

Omlouvám se za anonym, ale nerada bych, aby si můj dotaz tady přečetl někdo z rodiny a především jistá osoba, která mi tohle doporučila.

Chchi se zeptat jestli někdo z vás o tom slyšel a jaký má názor… nechci tady vysvětlovat o co se jedná.. Jen chci najít někoho, kdo má stímto projektem osobní zkušenost. Moc Děkuji… pomohlo by mi to :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svozil Josef
13.1.12 09:08

...

…a celá republika jsou budoucí milionáři :D jedná se pouze o další pyramidečku zaobalenou v prodeji zlata, tak, aby to nebylo napadnutelné zákonem. takových firem je dost, někdo má knížky, někdo zdravou výživu a někdo zlato.

• Citovat
  • Upravit
Marťa Fr.
13.1.12 13:33

Jenže když si to představím, tak každá firma funguje jako pyramida. Všude je někde nějaký šéf, nějaké vedení a dole pohunci, na kterých vydělávají. Nepřijde mi to nic nenormálního. A kdybych si měla vybrat, do čeho investovat, tak raději místo knížek a zdravé výživy si vyberu právě to zlato. Důležité je, že tady i ti pohunci z toho něco mají, což se o klasické pyramidové hře říct nedá.

• Citovat
  • Upravit
mlm guru
13.1.12 21:53

Jo je to super. A super je ze je to jen pro pracovite. Je potreba sehnat dost ovci a to se mi dari!

• Citovat
  • Upravit
Marťa Fr.
13.1.12 22:06

Tak to jsem moc nepochopila. Přijde mi, že záleží na tom, jak moc člověk do toho chce jít. Jen jako přivýdělek, nebo jako hlavní příjem. Ten výraz „ovce“ mi nepřijde zrovna jako vhodné přirovnání.

• Citovat
  • Upravit
ansan
19.1.12 17:09

GW

Ano, vážně to funguje, ale je potřeba, aby Vás zaregistroval člověk, který registruje denně, jinak se Vám peníze vrátí za dlouho. Potom je to OK.

• Citovat
  • Upravit
Pepe 02
19.1.12 21:31
mlm guru píše:
Jo je to super. A super je ze je to jen pro pracovite. Je potreba sehnat dost ovci a to se mi dari!

U vás je pracovitost shánění lidí, kteří si chtějí za 2500 kč koupit zlato?

• Citovat
  • Upravit
kokotice
24.1.12 21:44

Ponzi

Klasická pyramida - není pravda, že každý obchod je pyramida. Tady musíte splnit tu podmínku, že přivedete dva lidi a ti také každý dva atd. - Z vkladů se sponzorují výplaty těm, kdo jsou nad Vámi (tuším 42 tisíc). Nicméně jednou ovečky dojdou a Vy budete akorát o vklad chudší. Je to obyčejný hyip skrývající se za obchodem s investičním zlatem.

• Citovat
  • Upravit
MarťaFr.
24.1.12 22:19

Je aspoň vidět, že o tom nevíte vůbec nic. Z vkladů se totiž výplaty lidí nad námi nesponzorují. Za vklady musíte totiž nakoupit zboží, což je klasický rozdíl mezi legální a nelegální pyramidou. A pokud jednou dojdou lidi. Neva. Nemyslím si, že když tam dám vklad 2.500,– Kč, za který si musím nakoupit zboží, takže za to něco mám fyzicky stejně doma, a ještě dostanu 42.000,– Kč. Stačí mi, když to dostanu jednou. Po mě potopa!

• Citovat
  • Upravit
Soltino
27.1.12 01:22

Pokud někdo v GW je tak jí nebude pomlouvat :D … druhá věc Někdo to řeší stylem utěchy a jiný Volavky .. prostě jdi do GW to je nejlepší co může být ,,hmm asi bych se pozastavil nad timhle …

PAní anonymová :) tady posílám PDF ..pokud jsou pro vás podmínky dobré tak s chutí do toho jak by řekl Robert Horr :D
 http://goldway.howto.cz/…prace-CZ.pdf

a dobré by bylo si přečíst i tohle
http://multilevelmarketing-mlm.deni.cz/…atnou-povest

a jestli si tyto věci přečtete a usoudíte ,že je to pro vás přínosné tak není co řešit

Soltino

• Citovat
  • Upravit
Marťa Fr.
27.1.12 16:16

Přečetla a nechápu. Pořád nevím, co je na tom tak špatné. No jo, asi nejsem tak chytrá jako vy a neumím číst mezi řádky. Každopádně má všechno své podmínky. Nepřijde mi na tom nic divného a i když jsem tyto podmínky už dávno četla (pozn. v GW registrovaná nejse), tak mi tam nepřijde nic, co by nemělo smysl. Když se to někomu nelíbí, ať tam nelze. Vpořádku. Ale nebudu pomlouvat něco, čemu prd rozumím a udělala jsem si obrázek bez skutečných informací. Mám spoustu známých, kteří na tom slušně vydělávají a netajím se tím, že nad tím také uvažuji. Druhý článek je jistě pro lidi, kteří si myslí, že za nicnedělání dostanou velké peníze. Pokud to však chce někdo jen jako přivýdělek k platu, tak proč ne. Pochybuju, že někdo čeká milionový výdělky. A že obchod doporučím dvěma lidem, kteří o to budou mít opravdový zájem, a pak už nic nedělám? - kde je problém?

• Citovat
  • Upravit
hmmmm
2.2.12 11:41

Proberte se :D ja se musim smat :) byl jsem poslechl si odesel sem :D proc ten pan byl mimo jedna seo o zcela legalni pyramidu zalozenou na investici do zalata a privedeni dalsich lidi pokud je neprivedete smula a nebo privedete ale oni nevlozi vklad tak taky smula. Umí dobře mluvit proto se to každému libí a moc tam nechtějí mladé lidi kteří to znají to je fakt :)

• Citovat
  • Upravit
sofa
6.2.12 21:37

GW-pyramida

zdravím taky sem vstoupil a hned mě to zaujalo.zaprve je pravda jakej je tým.My máme tým s mladých lidi a aji starších na tom nezáleží.Ale je potřeba aby každej každýmu pomáhal když neví.U nás sou všeci jako jeden a pak to neni problem.Tak jako když sem nevěděl tak každej mi ochotně pomohl,vysvětlil atd… a o tom to dá se říct je.Že lidi si pomáhaji a ne jak je to v dnešní době že každej každýho pomluví za zády.Moje zkušenost je že když vam todle pujde tak hodně lidí a blizkých vás začnou pomlouvat a to ste si myslely že sou nejlepší kamaradi.Pak rychle zjistíte kdo je a není.

Pyramida? A co že děláš vy ? šak vy děláte taky pyramidu, jen se tomu říká zaměstnání, myslíte, že nad sebou nikoho nemáte, neděláte náhodou na šéfa, ředitele, který jezdí asi ve stejném autě jako vy co? No nechci vám bourat ideály ale pyramida je všude

Takže asi tak kdo nezná neví at nepomlouvá o čem nic neví… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
xpector
8.2.12 00:29

Mohu vás ubezpečit ,že vše je postaveno na psychologickém marketingu ,kde ten jež tento produkt/službu prezentuje je špičkový manipulátor z masami lidí. Ti co už v tom sou se musí hájit, víceméně je to jediné co jim zbývá každopádně ať na tom má profit i těch 600K co slibují měsíčně ,ale společnost ,která se na oko tváří jako nadnárodní z kapitálem 2 200 000,– což je minimum pro a.s. ,aby se to tvářilo velice věrohodně. Samozřejmě vás ubezpečí na začátku ,že se nejedná o letadlo ani o žádnou pyramidu ,ale 5 minut na to vám ukážou krytou MLM službu zaobírající se „investici do zlata“. Ačkoli ta investice je vlastní a ten zisk společnosti tudíž není jen díky ponziho schématu ,ale navíc i z provizí mezi dodavately daných produktů.

Buďme lidi a dělejme bussines takový ,který ekonomiku zvedne a ne další :zed:

• Citovat
  • Upravit
xpector
8.2.12 00:46

Nechápete základní model. Pyramida je určitá hiearchie lidi nejsou ochotní podporovat bussines na bázi MLM , proto je strašně moderní to nazývat network marketing. Nejde o nic jiného než obchod z lidmi. A jak říkáte kdo nezná neví ať nepomlouvá. Tak já vám řeknu ať se spíše specializujete na ekonomické aspekty tohoto systému než co vás prezentéři naučili. Tohle je bussines jen pro malý okruh lidí… Žádná seriózní firma v oblasti síťového marketingu nestanovuje svým členům povinné odběry výrobků. Jinak :potlesk: argumentujete základní myšlenkou kterou do vás natloukli Respekt :!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová