Goldway

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
xpector
13.2.12 15:28

Ansan: vidíte a to je to o co mi jde , vyvrátit vám myšlenku investice. Protože tohle opravdu investice není. Jste pouze obchodní zástupci Goldway , ikdyž vlastně „náboráři“ ,kteří mají pod s sebou další náboráře a tak to koluje a koluje… Prostě tohle celé není ani tak založeno na produktech(„které nejsou nejlevnější na trhu“) , kdyby jste měli aspon ceny o 10% nižší tak fajn , to bych bral jako nějaký bonus, ale když "hodinky , vezmu příklad :
obj. kód: RF805CX8
cena: 2680 Kč
se jinde dá koupit i za : 2350,–

Tak ono , včem je to jedinečné ? :) Když ani ty produkty za ,které se to shovává nejsou nijak podcenou ,aby to bylo pro zákazníka výhodné?
Hlásáte velké zisky , založené na lidech. Tak to je a tak to bude.
A nikdo mi nevyvrátí fakt ,že vy jež podporujete tenhle systém ,jste „neznalí“ oboru a lehce nachytatelní , omlouvám se za upřímnost ,ale jak jsem se již zmiňoval předtím. Jsou důvody proč je tohle nabízeno: nezaměstnaným , studentům , seniorům.

ADD: Žádný člověk znalý oboru („Ekonomika / Podnikání“) by do tohoto bussinesu nešel , a to z jednoho prostého důvodu , každý si umí spočítat ,že kdyby takovou síť rozjel pouze pod svým jménem(„IČO“) byly by výsledné částky mnohonásobně vyšší. Vy to neděláte pro lidi, vy to děláte proti nim a největší prospěch z toho nemáte vy ,ale ta společnost.

• Citovat
  • Upravit
city123
16.2.12 12:01

Jako kdyby to nebylo jedno jak si kdo vydělává, jestli člověku vyhovuje být zaměstnancem, nebo radši živnostníkem či podnikatelem, nebo jestli se mu líbí být na pracáku a nechat se živit zaměstnanci,živnostníky či podnikateli, nebo jestli dělá GW, každy ať si dělá co chce ne? Nechápu proč má někdo potřebu si honit ego nad tím, jak udělat z lidí blbce že něčemu ekonomicky nerozumí, to si musí oni spočítat co je pro ně výhodné… njn, řešit cipoviny a rypat umi každy…

• Citovat
  • Upravit
15319
16.2.12 12:05
city123 píše:
Jako kdyby to nebylo jedno jak si kdo vydělává, jestli člověku vyhovuje být zaměstnancem, nebo radši živnostníkem či podnikatelem, nebo jestli se mu líbí být na pracáku a nechat se živit zaměstnanci,živnostníky či podnikateli, nebo jestli dělá GW, každy ať si dělá co chce ne? Nechápu proč má někdo potřebu si honit ego nad tím, jak udělat z lidí blbce že něčemu ekonomicky nerozumí, to si musí oni spočítat co je pro ně výhodné… njn, řešit cipoviny a rypat umi každy…

Ale to si chce přečíst příspěvek zakladatelky. ;) Ta si vyloženě píše o názor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
city123
16.2.12 13:32
Ale to si chce přečíst příspěvek zakladatelky. ;) Ta si vyloženě píše o názor. :mrgreen:

Myslím, že už to tady není o tom na co se ptala zakladatelka, ostatně by mě zajímalo co na to ona říká…

• Citovat
  • Upravit
15319
16.2.12 13:45

ad city123 (nefungují citace) - Naopak, podle názorů zde vyjádřených si pak zakladatelka může udělat názor na věc a je jen věcí všech, co sem píšou, jaký názor sem napíšou. Je to veřejná diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
city123
16.2.12 15:49

Taky jak jste sama psala je třeba si přečíst příspěvek zakladatelky, z něhož je jasné, že hledá někoho, kdo má s projektem zkušenost, což jak jste napsala „do něčeho takového bych nešla ani za zlatý prase.“ vy nemáte… Tak se tedy ptám, proč…

• Citovat
  • Upravit
15319
16.2.12 18:48
city123 píše:
Taky jak jste sama psala je třeba si přečíst příspěvek zakladatelky, z něhož je jasné, že hledá někoho, kdo má s projektem zkušenost, což jak jste napsala „do něčeho takového bych nešla ani za zlatý prase.“ vy nemáte… Tak se tedy ptám, proč…

Protože patřím do té první skupiny, cituji zakladatelku: "Chchi se zeptat jestli někdo z vás o tom slyšel a jaký má názor… "
Jenže vy (myslím skupinu) máte obecně problém s lidmi, kteří vidí nějaký problém, kteří netleskají tomu, co tady předkládáte. Mmch ne každý si umí vše spočítat a myslím, že příspěvky zejména xpectora jsou velmi přínosné právě pro lidi, kteří si to spočítat nedokáží. A kteří nemají třeba ani základní ekonomické vzdělání. (nemyslím zakladatelku, protože o ní nic nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
city123
16.2.12 19:36

Tak myslim, že sem tady jaksi nic nepředložila ani sem se k ničemu nepřiklonila…a ptala jsem se Vás konkrétně proč ne…

• Citovat
  • Upravit
15319
16.2.12 19:42

A to mám ztrácet čas někým, kdo sám ani nenapíše svůj názor na věc, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makrella
16.2.12 20:23

já jsem byla zrovna včera na prezentaci této společnosti… slečna mi tvrdila, že to není letadlo… tak mi ale někdo vysvětlete (protože během skoro dvouhodinové prezentace jsem se to nedozvěděla), ODKUD se berou ty peníze, pokud to není letadlo (nebo pyramida, chcete-li)… slečna tvrdila, že to NENÍ tak, že ti pode mnou makají na mě… fajn, já si nakoupím šperky a za to dostanu 42000,– = NECHÁPU TO, pokud je to tak, jak tvrdí na prezentacích… já netvrdím, že se na tom nedá něco vydělat, ale vysvětlete mi jak, když všichni říkáte, že oni odkryjou všem systém financování… :roll: :think: :nevim:

díky za odpověď :mavam:

• Citovat
  • Upravit
city123
16.2.12 20:30

Aha,tak toto byl opravdu smysluplný příspěvek…já s touto firmou žádný problém nemám,systém funguje

pro Makrellu :kde jste byla na prezentaci?Je to divné,že Vám neukázali financování obchodu,jinak je určitě popsáno na stránkách…

• Citovat
  • Upravit
15319
16.2.12 20:38

city123 pokud to bylo na mě - nápodobně. :mrgreen: Tak jste se konečně k něčemu přiklonila, aspoň že tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dulinka54
16.2.12 23:44

Pro Makrelu : na prezentací mělo být prezentováno i financování. A nikdo nemaka pod Vámi na Vás, pouze doporučuji obchod . A peníze firma dává nám zákazníkům, kteří vstoupíme do obchodu. Jste placena za reklamu a z podílu.
Kolik by stala reklama třeba v Rakousku, Slovensku a v Polsku ??? Z toho jsme odměňování. My si tímto můžeme přivýdělat a tak by miliónky zhrabla reklamní agentura.

• Citovat
  • Upravit
city123
17.2.12 08:55

Pro Nelisu, ale Vám ten důvod proč nějak vázne…

• Citovat
  • Upravit
15319
17.2.12 09:34

Nevázne, on je dokonce konstantní. Do systému, který funguje tímto způsobem, bych prostě nešla, podrobně to jistě znáte, jelikož v něm fungujete. Tento způsob podnikání zdá se mi poněkud nešťastným. To je vše. ;)
Kamarádka byla na prezentaci, hledala jsem jí k tomu něco na netu, dočetla se, co jsem potřebovala vědět (dá se najít překvapivě dost) a jako třešnička na dortu se objevila tato diskuze. :mrgreen: Na základě těchto tří faktorů jsem napsala svůj první příspěvek pro zakladatelku. Proč? Prostě jsem si na to udělala názor. A je mi úplně fuk, jestli se to někomu nelíbí a ryje a ryje.
Pokud ovšem očekáváte, že vám to tady rozeberu dopodrobna, tak máte smůlu, k tomu nemám žádný dobrý důvod. Ostatně to už tady udělali jiní a velmi dobře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová