Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tomu říkám super, dobře napsáno, snad už je vše vystiženo, proč sem píše pořád někdo negativa, odrazuje tu mnoho lidí, kteří by si rádi přilepšili. Já sama jsem z těchto peněz zaplatila letité dluhy, které mi přerostli přes hlavu. Ano, čekala jsem dost dlouho na první výsledek, ale dočkala jsem se a teď vše co můžu nastrkám do GW, protože je to tu poctivé a naprosto průhledné, můžu ve dne v noci kontrolovat své peníze, vím o nich vše. Tak už nepište špatnosti, tato společnost nepomáhá jen sobě ale i nám!!!!!
![]()
Tak dál neuvažujte a běžte do toho.Taky jsem byla skeptická, ale opravdu to funguje, háčky v tom nehledejte.
To bylo pro Marťu Fr, tato diskuse funguje trochu jinak, než jsem myslela.Ja jsem z Hodonina a slyšela jsem o tom, jak vám to v Ostravě fičí.To my na tom budeme muset ještě trochu máknout, aby se to zrychlilo.JInak já už jsem taky vedení společnosti poznala osobně a i to dodává obchodu sílu, když vidíte, jak jsou to schopní lidé.
Ale jak říkáte…lidi jen fňukají, jak se mají špatně, ale nejsou ochotni udělat nic proto, aby se měli líp.Ani si to nejdou poslechnout a pak tady kazí dojem jako např.rady pana Františka apod.
Tak ať se vám daří:-) ![]()
Libí se mi ,že takoví pseudopodnikatelé budou vysvětlovat základní principy , nějakého celku co je živí , já chtěl pouze upozornit ,na správnost tématu.
Buďte dobrosrdeční a předejte to dále.
Dle paní prof. Ing. Dany Zadražilové, CSc. - děkanky Fakulty mezinárodních vztahů VŠE
Žádná seriózní firma v oblasti síťového marketingu nestanovuje svým členům povinné odběry výrobků.
Citace
Seriózní síťový marketing je obchod, kde zisk je založen výhradně na obratu tvořeném prodejem zboží od mateřské firmy konečnému spotřebiteli.
Naopak pyramidové struktury profitují z nabírání nových členů, za jejichž získávání se vyplácí odměna.Žádná seriózní firma v oblasti síťového marketingu nestanovuje svým členům povinné odběry výrobků.
dle paní prof. Ing. Dany Zadražilové, CSc. - děkanky Fakulty mezinárodních vztahů VŠE:
Neřeším jakákoli negativa jen se snažím poukázat ,že né každé MLM je výhodné.
Co se týče reakcí zajimalo by mě díky čemu vás nadchlo goldway? Nebo jak jste se k ní dostali… ![]()
Winoll píše: …
Co je prospěšnější ????
Kam tenhle bussines vede ?
Podnikatelský záměr?
Záměr firmy ?
Každý potřebuje „peníze“ , ikdyž ten bussines může běžet na určité urovní pro váš blízky okruh lidí, stejně se může stát ,že v případě nedostatku jednoho z obchodní sítě , může celý kmen přicházet o tisíce až deseticisíce. Tohle není bussines , tohle je otázka zodpovědnosti , spolehlivosti a důvěry. Takže Investice směrována na správnou cestu marketingu
Kde jsou největší problémy co se týká financí: Studenti , Senioři , nezaměstnanní, víte proč? ![]()
Dulinka54 píše:
Jaký povinný odběr výrobků ??? Já o žádném povinném odběru nevím, je to asi něco nového co mi uniklo ????
Obrat firmy? A vy víte jaký obrat ta firma má ? Poviný odběr výrobku je jasný , co se týče základní „výplaty“ je 7000,– určeno na šperky/hodinky, tak i počáteční vklad je určen na nákup. A ano je to povinný odběr ,protože jiným způsobem to nevyberete. A snažte se to moralizovat jakýmkoli způsobem , já o GW vím dost na to ,abych o tom mohl říci svůj názor. Každopádně „kmen“ oh jistě. přiložil bych obrázek ![]()
| investor | vklad | bonus | level |
| A(vy) | 2500 | 0 | 2 |
| B(A) | 2500 | A500 | 1 |
| C(A) | 2500 | A500 | 1 |
| D(B) | 2500 | B500 | 0 |
| E(C) | 2500 | C500 | 0 |
12500,– 2000,–
Jo pardon já vás mystifikoval kmenem
Vy podnikatelé tomu říkáte obchodní síť. Omlouvám se tedy. ![]()
Pro zakladatelku - do něčeho takového bych nešla ani za zlatý prase. ![]()
Pro XPECTORa: Mne by jen zajímalo: Jste zaregistrován u GW? Jestliže ano, nedostal jste se tam, kam jste měl? Nebo se jen nudíte a krátíte si tu čas?Díky za odpověď.
ansan píše:
Pro XPECTORa: Mne by jen zajímalo: Jste zaregistrován u GW? Jestliže ano, nedostal jste se tam, kam jste měl? Nebo se jen nudíte a krátíte si tu čas?Díky za odpověď.
Mno já si nekrátím čas jen pouze se snažím upozornit ,že se nejedná o nic jiného než rozšíření klientely GW. Já jsem absolvoval prezentaci a díky tomu jsem si o tomhle udělal obrázek , jelikož se ekonomice věnuji již nějakou dobu tak si myslím ,že jednám oprávněně. Nejde o to se nudit ,ale upozornit na počínání GW. Já vím ,že se na tom daji vydělat peníze , ale taky vím ,že v případě větší sítě uživatelů(„klientů“) ,bych si byl jist ,že jednou příjde doba kdy se prostě stane ,že mí sub-klienti nebudou shopní shánět nové a nové. Proto tam doporučují si dokupovat posléze pozice. Ale tohle je jen reklamní tah na tu firmu. Mluví o provizích z obratu ,ale obrat není někde veřejně dostupný takže to záleží na rozhledu fin. analýzy společnosti. Proto by mě zajímalo jaký účel tohle vůbec má. Mluví o investici do zlata ,ale já jelikož jsem majitelem certifikátu ČNB , vidím investici někde jinde.
Děkuji za odpověď, ano mohou jednou dojít klienti, ale je to tu dobré v tom, že jsme si všichni rovni, máme stejné podmínky, nikdo není zvýhodněn, koupím zlato které obratem prodám, mých 2 500 kč mám zpět a k tomu super provizi, kterou ihned vrátím do nové pozice, takže nadále kolují peníze pro mne ale né moje. Tak jaký je v tom podvod, nebo kulišárna? Celý život je jeden koloběh, vždyť vše je závislé na všem, jedno bez druhého přeci nemůže existovat. Zatím neznám nikoho, kdo by byl soběstačný a nevidělával pro nikoho jiného. Vždy musíte někomu zaplatit, aby jste mohl sám něco vydělat. Př. obyč. rohlík začíná orbou pole,setím, ošetřováním, sklizní, jde do mlýna, do pekárny a na trh, to je lidí, kteří z toho něco mají a takto to je se vším. Analýzu firmy nesháním, protože vím, že když splním tu a tu podmínku, dostanu tolik a tolik. A vše co nyní investuji, jsou peníze GW, ty moje byly pouze na počátku.
ansan píše:
Děkuji za odpověď, ano mohou jednou dojít klienti, ale je to tu dobré v tom, že jsme si všichni rovni, máme stejné podmínky, nikdo není zvýhodněn, koupím zlato které obratem prodám, mých 2 500 kč mám zpět a k tomu super provizi, kterou ihned vrátím do nové pozice, takže nadále kolují peníze pro mne ale né moje. Tak jaký je v tom podvod, nebo kulišárna? Celý život je jeden koloběh, vždyť vše je závislé na všem, jedno bez druhého přeci nemůže existovat. Zatím neznám nikoho, kdo by byl soběstačný a nevidělával pro nikoho jiného. Vždy musíte někomu zaplatit, aby jste mohl sám něco vydělat. Př. obyč. rohlík začíná orbou pole,setím, ošetřováním, sklizní, jde do mlýna, do pekárny a na trh, to je lidí, kteří z toho něco mají a takto to je se vším. Analýzu firmy nesháním, protože vím, že když splním tu a tu podmínku, dostanu tolik a tolik. A vše co nyní investuji, jsou peníze GW, ty moje byly pouze na počátku.
To je ale demagogie. ![]()
Když už berete jako příklad rohlík, tak každý z článku vedoucího k rohlíku vytváří nějakou hodnotu.
Rozdíl velmi podstatný.
Zatímco kupříkladu nemoc šílených krav zabila v celé Evropě řádově jednotky lidí a média z toho mnohdy udělaly kardinální problém, tím, že kouření každoročně zabije v Evropě desetitisíce lidí, tím se nikdo vcelku moc nezabývá. Že každý kuřák za rok prokouří v průměru 10-18000 korun , ničí tim zdraví svoje, své rodiny a stojí naše zdravotnictví nemalé prostředky, o tom se taktéž moc nedočtete. Že většina pravidelných hráčů sportky a kurzových sázek ponechá sázkařským firmám povětšinou také sumy v řádu tisíců a desetitisíců korun (z kterých většina hráčů dostane zpět jen zlomek vložené částky), na to bych kritickou recenzi též hledal jako jehlu v kupce sena.
Ale že někdo vloží 2500 korun do legálního a životaschopného projektu Goldway, to vyvolá reakce, jako by se jednalo o promyšlené a hromadné okrádání lidí. Přitom naděje, že se dočkáte očekávané odměny 42000 korun je několikanásobně větší, než u zmíněné sportky a kurzových sázek.
Goldway je velmi dobrá možnost pro ty, kteří uvěří tomuto zajímavému projektu a podaří se jim najít dobrý tým s dobrým lídrem (či lídry), aby svých 2500 korun velmi dobře zhodnotili. A pokud jsou navíc schopní, pracovití, cílevědomí a trpěliví, mohou se časem dočkat velmi zajímavých příjmů. Že si každý musí vložit zálohu na budoucí nákup? No a co !!! Vždyť to není žádný vstupní poplatek, který by propadnul firmě. A pro porovnání. Silný kuřák tuto sumu dokáže prokouřit třeba za měsíc. A vy můžete za tuto sumu obdarovat nakoupeným zlatem někoho z blízkých.
Co je prospěšnější ????