Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Makrella:
Ono principiálně to jako pyramida opravdu funguje , z ekonomického hlediska to mají dostatečně ošetřeno ,aby se nejednalo o nekalý obchod. Každopádně základní princip je daný pořád jasnou metodou prodeje. To že se jedná o doporučení je lež. Doporučení znamená „tahle hospoda je dobrá | tahle špatná“ ,zde bych to viděl jako triviálnější záležitost založenou na dostatečné shopnosti obchodního zástupce prezentovat tento produkt jako určitý vyvoj společnosti a daného jedince. Nelze vycházet jak jsem zmínil již na 4. straně co se týka investic a nebudu dále rozebirát zda to je či není investice. Každopádně pokud z toho chcete mít dostatečný profit co se týče obratu společnosti , který je stejně i tak neznámy . Tudíž může být jakkoli zmanipulovaný jelikož veškeré finance neputují na kapitálový trh , nýbrž na pyramidový „učet“ kde jsou veškeré finance shromaždovány a využivány pro „dobro“ firmy. Tudíž ne pro dobro „vás“ ,když to řeknu nepřímo „reklamních agentů“ ,jelikož „DULINKA“ se mýli ve 2 věcech , ta první je ,že v reklamní agentůra je v tomhle ohledu prospěšnější jelikož příval potencionálních klientů by byl OK jelikož by se jednalo o prodej produktu. V tomhle případě se bohužel jedná o náborářství ,které neschvaluji už jen z principu základního modelu prodeje - Firma-zástupce-klient , u GW to bohužel funguje Firma-Zástupce-Zástupce- Zástupce a veškeré finance z vkladu jsou obratem firmy , produkty ,které tato firma prodává má svou obchodní marži tudíž se jedná o dvojitý prodej , což moc GW nepřidává na autenticitě.
Dulinka:
Peníze firma nikomu nedává , pouze je přesouvá z určitých lokalit podle ,kterých to má firma vykoumána. Každopádně nechám vaše tvrzení v rozhledu „My si tímto můžeme přivýdělat a tak by miliónky zhrabla reklamní agentura.“ - Kde opravdu by reklamka shrábla miliónky ,ale v tomhle případě by to bylo 1% profitu. Což taková pálka není. Oni mají jistý prodej z jistou marží + pokud splníte podmínky tak mají jisté zisky. Jedná se o začarovaný kruh ,kde produkt slouží jako krytí vysvětlení pyramida/letadlo. Ono principy obou skupin jak si to vezmeme fungují na stejno a dejme tomu od každého trochu takřka všude.
Člověk ,který do toho chce jít , musí mít předem dané jasné priority obchodu podle kterých se bude řídit. Jak koncipovat prodej a hlavně na koho jej směrovat, nebudu do tohoto bussinesu „tahat“ studenty/seniory , kde ta návratnost celkového zisku je minimální. Seženete 10 lidí „+-“ neshopných prodeje dále. Nebo 1 profi obchodníka ,který je shopen toto prodat xxx desítkám lidí. V tomhle je bussines a vždy se najde někdo ,kdo zastává privilegia obchodu na systému někoho jiného. OK jen je braňte ,ale pořád zůstává otázka , proč vlastně nejsou provize z produktu např. 10% za doporučený řetízek nebo tak. Tohle by bylo mnohem triviálnější a fungovalo by to jako klasický AFFILIATE SYSTÉM , každopádně nechtěl jsem nikoho opět nařknout ,že v tomhle bussinesu figuruje jako loutka.
Devil11 Máš pravdu. Kdo tomu nerozumí ať do toho ani neleze.Zákon je věřit a ne pochybovat. GW je pro nás dobré lidi co chtějí změnit svůj život,a ne pro lamy kteří ničí vše kolem sebe.Ti co dostali od rodičů jmění jsou u mě nuly, ať si to vybudují sami to bohatství svou zásluhou a ne tím co jim kdo strčí pod nos.Je to nová šance jak vydělat a být dobrým,jen se nesmí zneužívat tato možnost. Buďme na GW hrdí že ho máme. ![]()
dabuuu píše:
Devil11 Máš pravdu. Kdo tomu nerozumí ať do toho ani neleze.Zákon je věřit a ne pochybovat. GW je pro nás dobré lidi co chtějí změnit svůj život,a ne pro lamy kteří ničí vše kolem sebe.Ti co dostali od rodičů jmění jsou u mě nuly, ať si to vybudují sami to bohatství svou zásluhou a ne tím co jim kdo strčí pod nos.Je to nová šance jak vydělat a být dobrým,jen se nesmí zneužívat tato možnost. Buďme na GW hrdí že ho máme.
S Vámi souhlasím.Lidi mě připadají,jako by byli líní i přemýšlet.Nechávají se okrádat všude např.různými pojišťovacími společnostmi atd.Já jsem 3 měsíce pracovala u pojišťovací nejmenované firmy,a když mě měli zaplatit provize,které byly ve výši 18.000 Kč, tak mě je poslaly na spoření,kde si je mohu vybrat až za dva roky.Dala jsem výpověď .Oznámily mě ,že žádné provize nebudou,protože jsem dala tu výpověď.Bylo to v době Vánoc.Tak mě je pokazily.Nebylo na dárky!!! ![]()
Jsem ve firmě Goldway a je to super.Zachránila mě . Neskončím s rodinou pod mostem.Je to spravedlivý byznys a pro každého,kdo se chce finnančně vzchopit a zajistit.Není to pro tzv.,,blbce a lenochy!!! Tam Vás o peníze nepřipraví a ještě si uděláte radost. Nebudu vysvětlovat na internetu podrobnosti tohoto byznysu.To mě nenáleží. Když někdo říká,že je to letadlo,nebo pyramida ,odpovím že toto je trestné a já nepracuji abych skončila na nějakém & /paragrafu/ Vytudovala jsem trestní právo a kriminalistiku.V tomto oboru jsem pracovala 20 let.Gold way je firma,která je legální a potvrzuji,že opravdu prošla u finančního úřadu.A nejen tam.Vše jsem si ověřila,než jsem se rozhodla.Lepší způsob možnosti výdělku jsem nenašla!!! Zdravím všechny pozitivně myslící lidi.
Rudoltička.
Reakcia na Xpectora. Rád by som pridal názor zo slovenskej strany. Očividne ste človek, ktorý veľmi dobre rozumie ekonomike a financiám. Super blahoželám Vám môžte sa porozprávať napríklad s naším prezentátorom, ktorá v tejto oblasti pôsobí už 20 rokov. To že peknými odbornými výrazmi dehonestujete firmu je fakt pod moju úroveň, lebo ak tu príde jednoduchý človek a prečíta si vaše odborné príspevky, tak ho to jednoznačne musí odradiť od vstupu do firmy. Nepodceňujem Vaše odborné vzdelanie, len veľmi pochybujem, že vidíte do chodu firmy tak, ako si skutočne myslíte. Majitelia dávajú 40% zo zisku do systému a vo financovaní obchodov to môže vidieť každý, tak o akej skrytej pyramíde to prosím Vás hovoríte? ďalšia vec je tá, že hľadáme ľudí, ktorí si chcú zarobiť a nie takých čo chcú výhodne kúpiť zlaté šperky, lebo každému je jasné že šperky najlacnejšie nie sú. Bol by som rád, ak by sa k takejto diskusii vyjadril NESPOKOJNÝ ZÁKAZNÍK, ktorý urobil čo mal a prišiel o peniaze…lebo vyjadrenia ľudí, ktorí všade boli, všetko videli a čo nevideli a kde neboli, tak tam sa chystajú sú úplne nepodstatné. v Systéme je momentálne niečo vyše 136 000 pozícií, tak nech to píšu ľudia, ktorí nie sú spokojní. Myslím že pán Xpector si vie štatisticky veľmi pekne vypočítať, koľko prípadne nespokojných ľudí v podobnom biznise pri takomto počte je či sa mýlim? Prečo neobjavili nič banky? Prečo Ministerstvo financií pri kontrole nepoukazovalo na to že obchod je pre ľudí nebezpečný? Prečo firmy ako ARGOR HERAUS SA a MUNZE OSSTERREICH AG sú GARANTMI spoločnosti?…očividne pán Xpector je niečo viac ako tieto najvyššie inštitúcie a neviem prečo sa zaoberá riešiním týchto problémov a nepripletie sa svojim vplyvným a odborným postojom k majiteľom FEDU, lebo takíto človek musí ovládať svetovú ekonomiku.
Môj názor pre tých ktorí, chcú do tohto obchodu vstúpiť je asi taký. Dajte si pozor pod kým budete vstupovať do biznisu, lebo ľudia sú všeliaký a bohužiaľ aj tu sú ĺudia, ktorí systém iba využívajú a naozaj hĺadajú len ovečky aby mali svoje podmienky splnené. Systém je naozaj výborný, záleží od tímu a od Vašej snahy ako sa Vám tu bude dariť. To je z mojej strany všetko. Majte sa pekne
Ahoj plně souhlasím s naším sousedem z výhodu..!! Vystižně napsáno díky. ![]()
Gratuluji a zároveň děkuji,nádherně napsáno.Díky
![]()
@Lukáš Scholtz píše:
Reakcia na Xpectora…
Přeji příjemný den,
omlouvám se pokud sem svými názory jakkoli znehodnotil fungování této firmy,
avšak jsem si vědom svého počínání. Já jsem chtěl pouze upozornit na nedostatky a formy obchodního členění této společnosti. Nespochybňuji fakt,že koncept celkového prodeje je postavený dobře ,ale rád bych zůstal u nestranného názoru ,který mě vede k otázce ,že pokud takovýto affiliate systém funguje pod „propagandou“ je možné se takovému systému věnovat samostatně z podstatně lepšími zisky. Každopádně už po absolvování úvodní prezentace jsem si byl vědom ,že se snaží dát naději lidem ,kteří nemají dostatečné kvalifikované zkušenosti z podnikáním a tak se jim snaží otevřít jakoukoli cestu dále. To chápu. Každopádně jsou prvky ,které by se daly zpochybnit a to z důvodů masivní psychologické manipulace ,což se mi v této branži rozhodně nelíbí. Já osobně se stavím vůči MLM docela negativně ,ikdyž jsem si vědom ,že se jedná o vysoce perspektivní ekonomický růst. Ono pokládat takový bussines za rovnocenný z normálním podnikáním však nelze jelikož síla je v počtu. A pokud podpora dané strany „v tomhle případě společnosti“ je na určité urovni tak nelze také spochybnit to ,že dojde jednoho dne k diametrálnímu pádu evoluce dané společnosti. Pokud se bavíme o celkovém měřítku společnosti tak vámi výše podané argumenty jsou pravdivé ,ačkoli by bylo pár bodů vhodných k diskuzi nechám to tak. Princip fungování celkového konceptu společnosti je způsobilý a oprávněný pouze z 50% ,kde ti jež v tom vidí dostatečný rozvoj svojí osobnosti na póli ekonomických aspektů Goldway zůstávají pomlsnými argumentátory ve prospěch společnosti. Tyto věci by měly být řešeny diskutabilně a hlavně na úrovni. Já nevím o veškerém počínání této společnosti pouze jsem vycházel z vlastní zkušenosti a z mým názorem. Nikdy jsem však neřekl ,že se jedná o 100% prodělečný bussines, ikdyž i zde je určitá skupina 100% prodělečných ,ale to je také diskutabilní , pokud však chcete cíleně shrnout celou společnost , začal bych jedincem a jeho kvalifikací pro tento obor. Jelikož mi připadá velice nesoudné „nabírat“ studenty 1.-2. ročníku SŠ ,aby tohleto nabízeli svým spolůžákům
Jelikož je takřka nemožné ,aby jejich rozvoj bez předešlých znalostí prodeje byl pro ně ziskovým z krátkodobého hlediska. Každopádně velmi rád bych si svámi o tomhle tom tématu promluvil avšak mimo veřejnou diskuzi. Ano mám ktomu své důvody.
No a práve sme prišli na koreň danej veci. Tým, že Vy sám ste voči MLM negatívny dokazuje, že ste zaujatí proti systému Goldway a hovorte si čo a ako chcete Goldway ani MLM nie je
. Základným znakom MLM totiž nie je len fakt že sa rozširuje sieť ale aj fakt že môj garant je vždy o level vyššie a nikdy sa to nezmení, u nás je to ale úplne inak. Pokiaľ ide o sieťový marketing odporúčam ľuďom si prečítať knihu BIZNIS 21. STOROČIA od Roberta Kiyosakiho, ktorý patrí medzi nabohatších ľudí v Amerike a je najznámejším učiteľom vo svee financií. Daná kniha je celá venovaná MLM. Rovnako Cashflow kvadrant, lebo neviem si predstaviť ako by pán Xpector poradil mladým sa osamostatniť a rozbehnúť svoju dráhu v kvadrante M čiže budovaním podnikov, ako práve cez MLM systém. Ale chápem to, že ak by všetci mladí boli finančne vzdelaní a neboli by len zamestnancami prípaddne malými podnikateľmi tak by ľudia ako pán Xpector nemali PRÁCU, lebo sa živia tým, že ľudia sú nevzdelaní a asi týmto finančným poradcom vadí, že podobné systémy majú svoje vzdelávacie programy a učia ľudí ako byť nezávyslí od štátu, od infácie a od podobných finančných poradcov, ktorý medzi seba rovnako berú 18 ročných študentov aby urobili kadejaké zmluvy so svojimi rodinnými príslušníkmi a potom ich odkopnú kade ľahšie. Českí kolegovia mi potvrdia jedno. Na Vianočnom seminári sa postavil 18 ročný chlepc, ktorý za prvý mesiac vo firme zarobil 2800€ cash a 560€ v zlate. Ak je toto príjem 18 ročných ľudí v Česku tak ok
… ale u nás na SVK ľudia makajú deň čo deň za 400€ a sťažujú sa. Samozrejme svojím FINANČNÝM PORADCOM
… tak neviem kto si tu búcha hlavu o ZEĎ
![]()
Opět další globalizace, avšak snažíte se pořád zastávat argumenty. To že jsem napsal ,že ktomu mám negativní cítění mělo nemělo evokovat vaše využití této parafráze
Každopádně není jednoduchší metody shrnutí než dokazováním nedokazatelného. Takhle mohli bychom si spolu promluvit na trošku lepší urovni než na otevřené diskuzi? Tím proč jsem mluvil o těch studentech nebyl fakt ,že každý je neshopný a proto jsem zde zmínil i to že vychozí argumentace musí vycházet individuálně podle jedince ,kde můžeme řešit faktory proč mu ten bussines třeba nešlapal atp. Od Roberta Kiyosakiho mám pročteno dostatek odborných článků ktomu ,abych věděl jak vlastně ten celý MLM funguje , nebo jak se tomu v moderní době říka Network Marketing
Co se týče Goldway je nezpochybnitelný fakt ,že je to navzájem propojená affiliate síť a to vy mi milý sousede vyvrátit nemůžete
Veritas vincit…
ADD: Já nepotřeboval jakékoli dokazování toho co je nebo není podložitelné jen jsem se snažil o neutrální názor. Já sám jsem Projekt Manager / Fin. Analytik / Programátor a správce Marketingových řešení na internetu ,takže jsem až moc dobře seznámen z koncepty nepřímého prodeje „zboží“ či kvantifikace lidí. Názor od názoru se liší ,ale v těch vašich lze vyčíst posměch a negaci. Upřímě jde vám o to vyvrátit mé názory ve prospěch společnosti ? Já pouze svým skromným názorem upozornil na určité nekalé jednání ze strany přednášejicích a globalizací celého problému na určité urovni. Takže se buďto budeme na urovni bavit nebo si můžeme navzájem podkopávat nohy a tím nedospějeme k jakémukoli pozitivnímu výsledku.
Ja som nepísal tieto príspevky s cieľom podkopávať Vám nohy, lebo Vás ani nepoznám a nijak by to tejto diskusii neprospelo. Cieľom bolo jedno, a to aby si človek urobil názor aj zo strany tých, ktorý vo firme pôsobia a sú spokojní. Ja neviem na akej prezentácií ste boli, tak nemôžem súdiť to, podľa čoho ste si urobili názor. Myslím že je zbytočné pokračova´t v tejto debate. Vyjadril som názor na danú vec a myslím, že všetkým je jasné, že názory tých, ktorý vo firme pôsobia, sú dôležitejšie, ako napríklad tie Vaše. Keďže ide o česku diskusnú skupinu a českých ľudí, tak ja osobne nebudem mať nič z toho, keď to tam bude šliapať, čiže názor si môžu urobiť tí, ktorí vidiaˇ, že nechcem týmito príspevkami tlači´t ľudí do svojich obchodov, len som chcel aby bolo jasné, že firma je čistá, systém je jednoduchý, ľudia si tu vzájomne pomáhajú a podporujú sa a myslím, že je to jasné aj v tejto diskusii. Takže ak chcete ľudia pôsobiť v tejto podotýkam RODINNEJ firme, tak sa spojte s príslušnými ľuďmi vo Vašom okolí a začnite makať. To je z mojej strany všetko.
To je snad fór
Pokud si přečtete veškeré mé posty zjistíte na co jsem narážel. Povíme si za pár let…
Já jsem neměla žádné očekávání, každopádně děkuji za odpověď