Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dulinka: „Vše podstatně levnější než v jakékoli prodejně a nejedná se o koruny !!!!!!“
Jo v prodejně , marže co jsou v kammených obchodech tomu napovídají , ale co se týče např. hodinek a prstýnků mají na eshopu marži od výchozí ceny 500-1000Kč.
Tudíž na tom prodeji eště sami vydělají. ![]()
@MarťasFr. píše:
pro Dulinka54: pokud je mi ale známo, tak výrobky GW kupujete za peníze, které u GW vyděláte. Neinvestujete své vlastní úspory, což je rozdíl v kamenném obchodě. Tak nakonec co je levnější? Mít sice šperk levnější o několik stovek, ale koupený ze své kasičky, nebo mít klidně o pár stovek dražší šperk, ale z vydělaných peněz navíc?
Levnější je to, co je levnější. Když je ten šperk levnější o pár stovek, tak je levnější o pár stovek.
Jestli je těch pár stovek v kasičce nebo vzdělané peníze navíc - to se v zájemně nevzlučuje. Peníze mohou být v kasičce nebo na účtu a vydělané navíc nebo podvíc.
Jde vidět, že jste to vůbec nepochopil(a). Těžko poznat podle přezdívky pohlaví, tak se omlouvám. Ale očividně je zbytečný tady někomu něco vysvětlovat. To vyplývá z celé této diskuse. Když prostě někdo nechce, tak nechce, zbytečný o tom dále mluvit.
@MarťasFr. píše:
Jde vidět, že jste to vůbec nepochopil(a). Těžko poznat podle přezdívky pohlaví, tak se omlouvám. Ale očividně je zbytečný tady někomu něco vysvětlovat. To vyplývá z celé této diskuse. Když prostě někdo nechce, tak nechce, zbytečný o tom dále mluvit.
No, to jsem fakt nepochopil, proč bych měl kupovat například investiční zlato tady: http://goldway.eu/…lato/prodej/, když je tam např. zlatá cihlička 10 g za 11696 Kč a podmínkou koupě je registrace za 2500 Kč, když mohu koupit tentýž produkt například tady: http://www.bessergold.cz/…j-praha.html?p=2 za 11 177,20 Kč s registrací zdarma.
Schválně srovnávám ceny investičního zlata, abych měl zaručeně stejný produkt (tj. - abych srovnával srovnatelné).
Zdravím vás
Názory, které jsem zde přečetl jsou z různých druhů typů lidí.
Ano, samozřejmě věřit je důležité v dnešní době, důležité se o něco o opřít, ale ruku na srdce kolik znáte takových systémů(ať zlato,pojišťování,drogerie?)?Osobně: LR,Amway,Oriflame,ZFP,Goldway a já nwm co ještě jen jde o to dostatečně prezentovat a vlastně to prodat lidem aby brali lidi ode mě(a tudíž je mít hlavně pod sebou-podemnou(ačkoliv jsme oba pod jednou naší firmou-i já bych byl pod někým-ne pod firmou-i když jakkdyby pod firmou sem…)) a ne od nich dyť přece vše je to jen o lidech k čemu a jak přistoupí, tudíž člověk který není schopen prezentace svého co chce prodat, nemá šanci uspět a tudíž i kmen pod ním.Je jasné že každý v tom kmenu chce pomáhat, protože musí protože z vás chce mít peníze, aby byl úspěšný jak vy, protože jeto v tom že pokud chcete být úspěšný musí vašich, např 20 lidí být jako vy(dynamičtí,seberealizovaní,efektní, schopní realizace toho do čeho de a hlavně těch lidí pod sebou)jinak to nikde a nikdy nemůže fungovat.
Myslím že Xpector vám jen chtěl říct,že nemá žaludek nato hledat lidi(kteří neví jak nato, to člověk prostě musí mít v krvi.), kterým se vlastně bude půl roku věnovat naplno a ten člověk to nepochopí(a on ten dotyčný to pochopí po svém)tak vlastně ztratil drahocený čas… dycky jde o prodej mezi lidmi aby ten co ste ho dotáhli k sobě byl na takové výši jak vy sám a měl pod sebou dalších takových 20 lidí jako je on sám… a nato dámy a pánové je potřeba čas trpělivost, pevné nervy a nevzdávat se takhle jsem to aspoň já pochopil…
Každý ze systémů garantuje jedno zisk z toho co prodáte(+ lidi které přivedete ale nejvíc máte z prodeje co prodáte), ale proč prodávat něco z čeho mám jen část zpět?názory Xpectora semi líbí v tom že nikoho neodrazuje jen dává dostatečné informace o tom že tydle systémy fungují jen vysvětluje proč a jak fungují.
Můj názor je ten že udělat sito sám takovou strukturu je zisk např 5× násobně vyšší a má s tím svým způsobem méně starostí… happy hunting ![]()
@Michal komárek píše:
Zdravím vásNázory, které jsem zde přečetl jsou z různých druhů typů lidí.
Ano, samozřejmě věřit je důležité v dnešní době, důležité se o něco o opřít, ale ruku na srdce kolik znáte takových systémů(ať zlato,pojišťování,drogerie?)?Osobně: LR,Amway,Oriflame,ZFP,Goldway a já nwm co ještě jen jde o to dostatečně prezentovat a vlastně to prodat lidem aby brali lidi ode mě(a tudíž je mít hlavně pod sebou-podemnou(ačkoliv jsme oba pod jednou naší firmou-i já bych byl pod někým-ne pod firmou-i když jakkdyby pod firmou sem…)) a ne od nich dyť přece vše je to jen o lidech k čemu a jak přistoupí, tudíž člověk který není schopen prezentace svého co chce prodat, nemá šanci uspět a tudíž i kmen pod ním.Je jasné že každý v tom kmenu chce pomáhat, protože musí protože z vás chce mít peníze, aby byl úspěšný jak vy, protože jeto v tom že pokud chcete být úspěšný musí vašich, např 20 lidí být jako vy(dynamičtí,seberealizovaní,efektní, schopní realizace toho do čeho de a hlavně těch lidí pod sebou)jinak to nikde a nikdy nemůže fungovat.Myslím že Xpector vám jen chtěl říct,že nemá žaludek nato hledat lidi(kteří neví jak nato, to člověk prostě musí mít v krvi.), kterým se vlastně bude půl roku věnovat naplno a ten člověk to nepochopí(a on ten dotyčný to pochopí po svém)tak vlastně ztratil drahocený čas… dycky jde o prodej mezi lidmi aby ten co ste ho dotáhli k sobě byl na takové výši jak vy sám a měl pod sebou dalších takových 20 lidí jako je on sám… a nato dámy a pánové je potřeba čas trpělivost, pevné nervy a nevzdávat se takhle jsem to aspoň já pochopil…
Každý ze systémů garantuje jedno zisk z toho co prodáte(+ lidi které přivedete ale nejvíc máte z prodeje co prodáte), ale proč prodávat něco z čeho mám jen část zpět?názory Xpectora semi líbí v tom že nikoho neodrazuje jen dává dostatečné informace o tom že tydle systémy fungují jen vysvětluje proč a jak fungují.
Můj názor je ten že udělat sito sám takovou strukturu je zisk např 5× násobně vyšší a má s tím svým způsobem méně starostí… happy hunting
Do ničeho takového bych nelezl, vydělával bych si poctivě a v hlavě si udržoval pořádek.
@Michal komárek píše:
a nato dámy a pánové je potřeba čas trpělivost, pevné nervy a nevzdávat se takhle jsem to aspoň já pochopil…
a žaludek ![]()
@Nelisa píše:
a žaludek
a vypláchlý mozek (pokud tam předtím něco takového bylo), jak vidno z příspěvků výše
![]()
@marťa Fr. píše:
Přečetla a nechápu. Pořád nevím, co je na tom tak špatné. No jo, asi nejsem tak chytrá jako vy a neumím číst mezi řádky. Každopádně má všechno své podmínky. Nepřijde mi na tom nic divného a i když jsem tyto podmínky už dávno četla (pozn. v GW registrovaná nejse), tak mi tam nepřijde nic, co by nemělo smysl. Když se to někomu nelíbí, ať tam nelze. Vpořádku. Ale nebudu pomlouvat něco, čemu prd rozumím a udělala jsem si obrázek bez skutečných informací. Mám spoustu známých, kteří na tom slušně vydělávají a netajím se tím, že nad tím také uvažuji. Druhý článek je jistě pro lidi, kteří si myslí, že za nicnedělání dostanou velké peníze. Pokud to však chce někdo jen jako přivýdělek k platu, tak proč ne. Pochybuju, že někdo čeká milionový výdělky. A že obchod doporučím dvěma lidem, kteří o to budou mít opravdový zájem, a pak už nic nedělám? - kde je problém?
Já taky nechápu. A není to moje chyba. Ten obchod je tak složitý, aby to pochopil málokdo. Do obchodu se zbytečně složitými pravidly nejdu.
Kde je problém? U mě ne. Já problém nemám, protože do toho nejdu. Vy nechápete pravidla (evidentně schválně nestandardní a tak složitá, aby nebyla k pochopení) a přesto do toho chcete jít? V tom je problém. Právě v tom!
Ale jestli se chcete nechat mermomocí oškubat, Bůh s vámi.
Chytrému napověz.
Mimoto vážení: Všimli jste si jisté korelace mezi postojem ke Goldway a držením pravopisu, logické stavby věty, atd. ?
![]()
@city123 píše:
Jako kdyby to nebylo jedno jak si kdo vydělává, jestli člověku vyhovuje být zaměstnancem, nebo radši živnostníkem či podnikatelem, nebo jestli se mu líbí být na pracáku a nechat se živit zaměstnanci,živnostníky či podnikateli, nebo jestli dělá GW, každy ať si dělá co chce ne? Nechápu proč má někdo potřebu si honit ego nad tím, jak udělat z lidí blbce že něčemu ekonomicky nerozumí, to si musí oni spočítat co je pro ně výhodné… njn, řešit cipoviny a rypat umi každy…
Ale blbce z vás udělala společnost Goldway, plácaje vás po rameni, jací jste pašáci podnikatelé! Xpector vám to jen po pravdě napsal.
Znáte tu bajku o havranovi se sýrem a lišákovi?
@Lukáš Scholtz píše:Bol by som rád, ak by sa k takejto diskusii vyjadril NESPOKOJNÝ ZÁKAZNÍK, ktorý urobil čo mal a prišiel o peniaze…lebo vyjadrenia ľudí, ktorí všade boli, všetko videli a čo nevideli a kde neboli, tak tam sa chystajú sú úplne nepodstatné.
Taky bych rád, aby se k diskusi vyjádřil nějaký zákazník. Jenže firma jiné, než registrované zákazníky nemá a registrovaný zákazník musí podle „Podmínek spolupráce“ držet ústa a krok a Goldway chválit, jinak přijde o registraci a „zálohu“.
Nicméně by bylo možná dobré, kdyby se vyjádřil někdo, kdo o tu registraci přišel. Tomu by totiž už o nic nešlo a jeho pohled by mohl být objektivní.
Tady se jedna ovečka snažila udělat další ovečky z ostřílených expertů: http://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?…
ZASE - srovnáváte to s s klasickou firmou - tak k tomu už jsem jsem se výše vyjádřila a opakovat se nebudu. chytří pochopí a pro jiné to nemá smysl. A „legalitu“ si tahle společnost zajistila jen tím, že vstup zaštítila koupí zlata, ke které většinou ani nedochází (ale podstatné je, že oni ji sice nabídnou, ale jedním dechem řeknou "ale pro vás je VÝHODNÉ KOUPIT NEJDŘÍV JEN POZICI, ZLATÍČKO, DESTIČKY, DOSTANE AŽ PAK - HAHA, VĚTŠINA NIKDY!).
Ale kdyby se jednalo jen o koupi zlata, ne nákup pozic (o což těm dobrodincům PŘEDEVŠÍM jde), tak jak myslíte, že by mohli s té nizoučké provize slibovat tak úchvatnou návratnost?! Nikdy! zase jede o o čekávání prachů za nákup dalších, nižších pozici - prostě to JE PYRAMIDA a neodkecáte to.
@charmed To bylo na mě? V tom případě se totiž vlamujete do otevřených dveří. ![]()
Nikde netvrdím že to není letadlo: Je to letadlo, žádný MLM, protože je závislé na exponenciálním růstu „registrovaných uživatelů“. Jakmile dojdou hlupáci, kterými se to krmí, letadlo spadne. ![]()
No, vzhledem k tomu, že GW působí i v několika cizích zemích a teď se chystá expandovat i do anglicky mluvících zemí, tak těch blbců bude asi hodně.
pro Dulinka54: pokud je mi ale známo, tak výrobky GW kupujete za peníze, které u GW vyděláte. Neinvestujete své vlastní úspory, což je rozdíl v kamenném obchodě. Tak nakonec co je levnější? Mít sice šperk levnější o několik stovek, ale koupený ze své kasičky, nebo mít klidně o pár stovek dražší šperk, ale z vydělaných peněz navíc?