Goldway

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tom11111
8.4.12 16:45

Zdravím,

opravdu, že jde o pomoct lidem :-).GW opravdu mění lidem životy. P.O. obchody se točí, vše klape.

:D :lol:
  • Citovat
  • Upravit
xman12
8.4.12 23:49

Velmi zajímavá diskuze.

Pane Xpectore, nepřesvědčil jste.

• Citovat
  • Upravit
15319
9.4.12 12:24
@xman12 píše:
Velmi zajímavá diskuze.Pane Xpectore, nepřesvědčil jste.

Chybí tam slovo . ;)
Mě ano. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xman12
9.4.12 13:04

K Vám jsem se radši nevyjadřoval.

• Citovat
  • Upravit
15319
9.4.12 13:08
@xman12 píše:
K Vám jsem se radši nevyjadřoval.

To jsem tím taky říct nechtěla, to jste ale evidentně nepochopil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xman12
9.4.12 13:10

No já myslím, že jste tady něco nepochopila Vy.

Nevadí, mějte se hezky.

• Citovat
  • Upravit
kvetaja
10.4.12 14:18
@ansan píše:
Tak tomu říkám super, dobře napsáno, snad už je vše vystiženo, proč sem píše pořád někdo negativa, odrazuje tu mnoho lidí, kteří by si rádi přilepšili. Já sama jsem z těchto peněz zaplatila letité dluhy, které mi přerostli přes hlavu. Ano, čekala jsem dost dlouho na první výsledek, ale dočkala jsem se a teď vše co můžu nastrkám do GW, protože je to tu poctivé a naprosto průhledné, můžu ve dne v noci kontrolovat své peníze, vím o nich vše. Tak už nepište špatnosti, tato společnost nepomáhá jen sobě ale i nám!!!!! :hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
kvetaja
10.4.12 14:24

Tak nechoďte, nikdo nikoho k ničemu nenutí, je to na každého rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
Xpector
18.4.12 11:34
@kvetaja píše:
Tak nechoďte, nikdo nikoho k ničemu nenutí, je to na každého rozhodnutí.

Ano ,ale proč takovým lidem nepomoct. Prý rodinná firma :potlesk: Pasťařina to je dřina!

• Citovat
  • Upravit
charmed
28.5.12 12:19

haha

Takže kdo tam „nevleze“ nemá právo na názor…? Prosím vás, píšete naprosté bláboly: lidé ve firmě nejsou odkázání na to, že musí zaplatit vklad, nebo něco si koupit, aby mohli fungovat a jeich další existence není podmíněna, že seženou další dva lidi, kteří udělají totéž..,. ti další dva atd. Pokud v tomhle nerozpoznáte nikdy nekončící příběh - tak nechápete, že se o normální firmu prostě nejdená. Podotýkám, že jsem na sezení GW byla a nic jiného,než další pyramida to prostě není…

• Citovat
  • Upravit
Xpector
29.5.12 10:23
@charmed píše:
Takže kdo tam „nevleze“ nemá právo na názor…? Prosím vás, píšete naprosté bláboly: lidé ve firmě nejsou odkázání na to, že musí zaplatit vklad, nebo něco si koupit, aby mohli fungovat a jeich další existence není podmíněna, že seženou další dva lidi, kteří udělají totéž..,. ti další dva atd. Pokud v tomhle nerozpoznáte nikdy nekončící příběh - tak nechápete, že se o normální firmu prostě nejdená. Podotýkám, že jsem na sezení GW byla a nic jiného,než další pyramida to prostě není…

Jsou 2. skupiny lidí, ti kteří to „odsuzují“ a ti jež to podporují a hájí.
Já jsem částečně v obou skupinách ,jelikož tento model není zas tak „hrozný“. Každopádně je-li někdo do tohoto bussinesu vtažen myšlenkou rychlého zisku , musí být svým způsobem nekorektní co se týče buď už bližních případě těm ,kterým to nabízí. Jak jsem již psal předtím , tomuto bussinesu by se měli vyhýbat obloukem , ti jež nejsou shopní tento „produkt“ prodat případně jej jakýmkoli smyslem reprezentovat. Jelikož argumentace je důležitý fakt pro rozvoj vlastní obchodní sítě („kmene“)

Nejdůležitější otázkou ,kterou jsem se zabýval při studii této metody prodeje byla ,kde či kdy to vlastně může skončit a docílil jsem se názoru ,že končí to z nepotřebnými a neshopnými produkovat mi jakýkoli zisk. A právě na tohle nemám žaludek ,abych tam dostal člověka ,který ačkoli píli má tak nevyprodukuje požadovaný zisk ,pro to aby nebyl ztrátný. A pak ti další pod ním to samé. Je to jako si vsadit keno 100× 2 čísla… jednou vyjde 80 dvojčíslí a někdy jen 5. Tohle je bussines pro amatéry ,kteří nemají ani páru otom jak Ekonomika funguje. Jo a na obhajobu těch co v tom šlapou a mají z toho „dostatek“ prostředků , tak bych jim pogratuloval , vydělali jste na nevědomosti… Je to pouze nutkání mít zpátky aspoň tu počáteční investici , pro vás nové ano , ale ti nad vámi jsou rádi ,že dotoho jdete takto jelikož jim to vyprodukuje další zisk a pískají si jací nejsou manažeři :) Hold Managment je trochu někde jinde než získávat cash ze sub-kmenů svých „manageru/zástupců/obchodníků“.

Existuje pouze 1 model ,který vydělá : Být drzý , sehnat pod sebe 30 lidí a dále nic neřešit , už to není váš problém co vaši obchodníci řeší. Každopádně ruku na srdce - co by kdo neudělal pro peníze :D :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
617
29.5.12 11:00

charmed: na sezení jste byla..a říkáte,že jde o pyramidu,což je nelegální..naplňuje firma podstatu pyramidy?tzn- zisk je pouze ze vstupního poplatku,neexistuje žádný produkt..jde jen o přivádění lidí a o to,aby zaplatili vstupní poplatek..toto je pyramida a není to legální..takže vaše tvrzení je troufalé
já firmu goldway neznám,ale lidi tady plivou pojmy pyramida,letadlo..aniž mají páru o tom,co říkají…jinak vy nechodíte do zaměstnání?každá firma má pyramidální strukturu..copak váš šéf z vás nemá zisk?=) tisíce lidí chodí do hrozných pracovních podmínek,nechají si kálet na hlavu kvůli mizerné mzdě, tudíž ti nad nima si mnou ruce,jak se jim penízky sypou a ten samý člověk pak vykřikuje,že fuj,někdo má peníze z někoho pod sebou..trochu paradox..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Xpector
29.5.12 12:17

wifi: hiearchická struktura podnikání a pyramida je rozdíl :)
Navíc ten váš paradox týkajicí se „že fuj,někdo má peníze z někoho pod sebou..trochu paradox..“ , tady jde ale jen o lidi + eshop z předraženými vyrobky jako bonusy pro klienty ,kde firma má 2× větší profit/obrat.
Každopádně netvořte flame na téma pyramida/letadlo , tohle se tady řešilo cca. 3-4. strana ,kde to máte jasně vysvětleno. Jedná se MLM z prvky pyramidy což z nelegalní činnosti dělá legální. A pokud vám jde o slovíčkaření tak ne každá pyramida je nelegální jak tvrdíte… viz. Ponziho schéma…

• Citovat
  • Upravit
Charmed
31.5.12 12:15

přesně… ti první při porcování medvěda, vydělají…
Ale kdo nebyl u toho, když se to vymyslelo, smůla.

• Citovat
  • Upravit
Dulinka54
2.6.12 06:54

Pro Xpector :: Byl jste ve vzorkové prodejně ??? Porovnal jste si ceny zlatých výrobků s cenami v obchodech a na internetu ??? Já ano !!! Vše podstatně levnější než v jakékoli prodejně a nejedná se o koruny !!!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová