Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarťaFr. píše:
Jo, jo. Možná zlato a šperky koupíte někde levněji, i když teď, kdy je novinkou 20% sleva na zboží pro registrované se splněnou podmínkou, tak těžko. Jenže nikde za takový nákup nedostanete 35 tisíc v hotovosti.
Dáte 2500 Kč za zlato, které je teď ve 20 % slevě (čili levnější než jinde) a navrch dostanete 35 tisíc v hotovosti?
K neuvěření!
Kde je to napsáno? Například v obchodních podmínkách - které OP, který článek?
Nechápu proč to řešíte jako ten co má všech pět po hromadě, vemte prachy pokud je teda máte a běžte si nakoupit do klenotů. Aspon na vlastní oči vidíte jak ta věc vypadá. Já osobně nekoupím nic co si nemůžu vyzkoušet a osaht.Gw má svou vzorkovnu jdu vyzkouším co se mi líbí a pak si to objednám. A taky vydělávám a upřímě ten kdo svoje přátele nazve slovem ovce brzy skončí hodně špatně. Já osobně upřednostnuji kvalitu před kvantitou, protože mín je někdy mnohem víc. Váš názor na GW je vaše věc já vím své a není potřeba se tím dál zabývat. Bohužel jsme už takový, člověk může mít geniální myšlenku ale vždycky se najde pár jedinců kteří at úmyslně nebo jen ve snaze rychle vydělat balík z ní udělají šunt. ![]()
@131313 píše:
Nechápu proč to řešíte
Řešíme to proto, že od toho tu tohle vlákno je.
@131313 píše:
jako ten co má všech pět po hromadě, vemte prachy pokud je teda máte a běžte si nakoupit do klenotů.
Co udělám se svými penězi, nechte laskavě na mně. Ani já vám své rady nevnucuji. Jen za sebe „nahlas“ uvažuji a ptám se: Kde přesně je zveřejněna ta 20 % sleva a ten slib o těch 35 tisících?
@131313 píše:
A taky vydělávám a upřímě ten kdo svoje přátele nazve slovem ovce brzy skončí hodně špatně.
Své přátele nenazývám ovcemi a ani se je nesnažím natlačit do divných a neprůhledných obchodů. Ovcemi jsem nazval lidi, kteří skočí na kdejakou boudu.
@131313 píše:
Váš názor na GW je vaše věc já vím své a není potřeba se tím dál zabývat.
Ano. Můj názotr na GW je moje věc, laskavě se jím nezabývejte, pokud nechcete dát informace, po kterých se pídím!
Mě jsou vaše věci uplně šuma fuk ale nechápu roč se tak zajímáte o ty naše! Chcete po mě informace o něčem co jste předem odsoudil. Všechny informace jsou přece na netu a zbytek se týká jen registrovaných. Takže nic pro vás ![]()
@131313 píše:
Mě jsou vaše věci uplně šuma fuk ale nechápu roč se tak zajímáte o ty naše! Chcete po mě informace o něčem co jste předem odsoudil. Všechny informace jsou přece na netu a zbytek se týká jen registrovaných. Takže nic pro vás
Nechci po vás informace o něčem, co jsem předem odsoudil.
Jednak jsem nic předem neodsoudil, druhak informace nechci po vás, nýbrž po uživateli @MarťaFr.
@MarťaFr. píše:
Jo, jo. Možná zlato a šperky koupíte někde levněji, i když teď, kdy je novinkou 20% sleva na zboží pro registrované se splněnou podmínkou, tak těžko.
Chci, aby tuto informaci (pokud je míněny vážně a nemá sloužit pouze k reklamě a matení uživatelů) @MarťaFr doložil odkazem na web a uvedením článku obchodních podmínek (či jiného veřejného příslibu), jímž je podložena.
@MarťaFr. píše:
Jenže nikde za takový nákup nedostanete 35 tisíc v hotovosti.
Tohle dokládat nemusí, to dá rozum, že za nákup za 2500 Kč nedostanete nikde 35 tisíc v hotovosti. Ani u Goldway.
Příspěvek upraven 22.08.12 v 19:41
U registrovaného zákazníka v okamžiku, kdy učiníte první nákup u GW (z peněz, které u GW vyděláte), získáváte celoživotní slevu 20% na veškerý sortiment, který internetový obchod nabízí. A pokud tak vehementně hledáte informace, proč nejdete na nějakou prezentaci? Jejich v okolí mraky, určitě si vyberete místo i termín. Tam se všechno dovíte a můžete se na ledacos zeptat. Než házet špínu na něco, co neznáte. Prezentace jsou nezávazné a zdarma, takže nemáte co ztratit, jen se dovědět něco nového. Řekla bych, že je mnohem lepší jít přímo, než hledat nesmysly kde se dá.
Tak tak naprosto souhlasím tyto diskuze vyvolávají většinou lidé teoretici. Cokoli člověk dělá může dělat jenom dvěma způsoby. Bud dobře a nebo špatně. Pokud někdo dělá obchod špatně pak za ním zůstává spoušt. Jenomže to s pravidla hodí špatné světlo na firmu ne na konkretní osobu. A pak taky co umíme opravdu dobře tak poradit a uplne nejlepší je hledat radu tady to fakt jo a nebo budoucí kolegy to je taky bomba.Vzit do obchodu člověka o kterém nic nevím to sou pak ty neštastné ovce však co když tě neznám tak mi na tobě nezáleží. Bohužel s tim moc neuděláme. ![]()
@MarťaFr. píše:
A pokud tak vehementně hledáte informace, proč nejdete na nějakou prezentaci?
@131313 píše:
Tak tak naprosto souhlasím tyto diskuze vyvolávají většinou lidé teoretici. Cokoli člověk dělá může dělat jenom dvěma způsoby. Bud dobře a nebo špatně.
Cokoli ne. Jsou věci, které dobře dělat nelze. Co je hloupostí z podstaty, to prostě dobře dělat nelze.
O žádné prezentaci nevíte, protože ani vědět nechcete. Na to jste se třeba nezeptal. Odkud jste a já Vám napíši termín a místo pro Vás nejbližší prezentace. To nechcete, co? Máte strach, že se dovíte něco, co zvrátí ty Vaše pomlouvačný řeči? Nebo se bojíte, že dopadnete jako ta další ovce? Že Vás dostanou?
))) Nevíte nic a je zbytečný o tom tady dál psát. Tento byznys půjde i bez Vás. Někdo v tom vidí životní příležitost, někdo jen lež. To je jen na Vás, to máte pravdu. Pokud by jste sháněl relevantní informace, tak půjdete za oficiálním zdrojem. Můžete třeba kontaktovat majitele firmy, jsou to milí lidé a jistě si na Vás a Vaše dotazy udělají čas. A podle toho, co píšete, nemáte ani tušení, v čem klasické nelegální pyramidové hry byly.
@MarťaFr. píše:
Tento byznys půjde i bez Vás.
Naštěstí bez nás i zanikne… jako spoustu jiných před ním ![]()
@MarťaFr. píše:
Můžete třeba kontaktovat majitele firmy, jsou to milí lidé a jistě si na Vás a Vaše dotazy udělají čas.
Ano, bratři Karafiátovi jsou velmi milí lidé… vy je samozřejmě znáte velmi dobře, znáte jejich minulost a proto můžete soudit… jste opravdu velmi, velmi naivní… je mi Vás líto!
@MarťaFr. píše:
O žádné prezentaci nevíte, protože ani vědět nechcete. Na to jste se třeba nezeptal. Odkud jste a já Vám napíši termín a místo pro Vás nejbližší prezentace. To nechcete, co? Máte strach, že se dovíte něco, co zvrátí ty Vaše pomlouvačný řeči? Nebo se bojíte, že dopadnete jako ta další ovce? Že Vás dostanou?))) Nevíte nic a je zbytečný o tom tady dál psát. Tento byznys půjde i bez Vás. Někdo v tom vidí životní příležitost, někdo jen lež. To je jen na Vás, to máte pravdu. Pokud by jste sháněl relevantní informace, tak půjdete za oficiálním zdrojem. Můžete třeba kontaktovat majitele firmy, jsou to milí lidé a jistě si na Vás a Vaše dotazy udělají čas. A podle toho, co píšete, nemáte ani tušení, v čem klasické nelegální pyramidové hry byly.
Nevím nic o této společnosti kromě toho, co si můžu přečíst na jejích stránkách. A jedině to snad tuto společnost k něčemu zavazuje. Ne tlachy anonymů na diskusních fórech, ne tlachy na prezentacích.
Proto jsem se vás na to opakovaně ptal. Několikrát jsem se vás ptal na odkaz, kde konkrétně je písemně uveden závazek 20 % slevy, kterou jste vy sám uvedl jako výhodu. Místo odpovědi čtu prázdné tlachy.
Takže znova: Kde je uveden závazek 20 % slevy, kterou jste předtím uvedl? Kde konkrétně ve zveřejněných dokumentech společnosti?
@artep13 píše:
Ano, bratři Karafiátovi jsou velmi milí lidé… vy je samozřejmě znáte velmi dobře, znáte jejich minulost a proto můžete soudit… jste opravdu velmi, velmi naivní… je mi Vás líto!
A vy nemáte minulost? Tu má snad každý nebo ne? Myslíte si že třeba šéfové v klasických zaměstnáních ji nemají? Ale štourat se v ní před tím než tam nastoupíte vás nenapadne že jo? Možná by se spousta zaměstnanců divila kdo že jim to šéfuje. ![]()