Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Babypoint Mark 4?
Přidejte zkušenost s Babypoint Mark 4Také bych se chtěla zeptat na golfky babypoint mark 4, jaké máte zkušenosti, jak se s ním jezdí, má mimčo dostatek místa?
Na první dítě jsem si koupila Babypoint Mark 4. Podle obrázku ideální, líbivý kočárek, začátky s ním ušly, ale pak jsme se ho rychle zbavovali. Není vhodný pro vyšší rodiče, absolutně se nedají řídit jednou rukou (s deštníkem třeba), špatně se s nimi zatáčí.. Jedině, že jsou měkké do terénu, tolik nedrncají. Na druhé dítě už jsem procházela internet pečlivěji, četla recenze a došla k těm, na které byla snad jen chvála a cena stále ještě přijatelná. A to Cybex Topaz. Jsou to klasické golfky se zdvojenými koly (těm jsem se tehdy záměrně vyhýbala, dnes nechápu proč), jdou polohovat záda i nohy, košík je velký a uveze toho spoustu, stříška je veliká a po rozepnutí ještě větší, když dítě spí, chrání ho krásně před sluníčkem, větrem… Jezdíme s nimi do lesa, zvádly už všemožný terén. Synovi je teď 2,5 roku a stále jsou ovladatelné a pohodlně se v nich vyspí. Takže doporučuju pročíst diskuze a recenze. Cybex dělá i další modely, ale třeba už dražší. Držím palce ![]()