Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky v této kombinaci jsem měla nakonec 3embrya k použití jedno se chytlo ale v 11tt zamlkle tehu pak se nechytlo ani jedno už a když jsem měla jít do druhého ivf tak jsem nemusela jelikož se povedlo doma prirozene a teď jsem 30tt a v červenci čekáme chlapecka..držím palce..👍 @Anonymní píše:
@Janulinka81 můžu se s odstupem času zeptat, jak to s kombinací Gonal, Cetrotide dopadlo? Čeká mě ta samá kombinace.Případně někdo jiný s krátkým protokolem a kombinací Gonal, Cetrotide? Dělali vám během stimulace kontrolní odběry hormonů? Díky.
@Anonymní píše:
@Melodie91 díky moc za reakci.@Janli taky díky za reakci. Mám strach z OHSS. V CARu řekli, že krev neberou, že dělají až utz 8DC. No, nezbývá, než to risknout nebo odpískat.
kdo se bojí, nesmí do CARu.
Tak nevim, chceš pomoct s otěhotněním u odborníků, nebo chceš googlit jejich chyby? Já oba léky brala a první IVF vyšlo. Ale nezjišťovala jsem na internetu, jestli to dělají správně. Možná trochu psychický pohody a důvěry taky udělá svoje.
To hyperstimulak muze byt vzdycky..ale lekari poznaji, ze by mohl hrozit uz pred punkci, kdybys mela mnoho foliklu..a nedaji ti ovitrele, ale neco jineho bez hcg a udela se odber, jen ti potom hned neudelaji transfer, ale dalsi mesic KET…kdyz uz tam chodis, tak jim proste musis nejakym zpusobem duverovat..ackoli se zda, ze rozdavaji vsem stejnou lecbu, neni to pravda, oni ti to mnozstvi budou regulovat podle tveho stavu..ja napriklad mela na kratky protokol jen jeden gonal..nekdo potrebuje 2, nekdo i vic, je to ruzny.. ja teda hyperst. mela, joo, byl to celkem des, ale za tu moji krasnpu holcicku to stalo..a mela bych ho kvuli ni klido zase..treba destkrat
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.