Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já chodím k MUDr. Janě Vaculíkové do Kohoutovic a jsem s ní moc spokojená. Neřešila jsem tedy to, co ty, ale v jiných věcech s ní nikdy nebyl problém se na všem domluvit, ptát se apod. Dříve jsem chodila k Dr. Sládkovi na Zámečnickou a už nikdy více.
@bajam Ahoj, uz nekolik let chodim na Hlinky na kliniku Reprofit. Zabyvaji se lecbou neplodnosti. Ja jsem s tim nikdy problem nemela a octla jsem se tam spis nahodou, kdyz mi kamaradka doporucila dr Pospisilovou. Odesla jsem tehdy od starsiho arogantniho doktora, ktery mi vzdy daval najevo, ze v cekarne je spousta dalsich pacientek a ze nema jen me. Tohle se s prechodem do Reprofitu zmenilo, vsichni (vcetne sester) byli vzdy mili a vstricni. Zakladaji si na profesionalnim chovani a aby se tam zeny citily dobre. Z doktoru, se kterymi jsem se tam setkala, bych krome sve doktorky doporucila dr. Kozumplika.
Myslim, ze pro tvoje problemy a pozadavky by to tam mohlo byt idealni ![]()
@Ahojluci Nějak jsem nevěděla, že tam jde chodit i na „normální“ gyndu i když zrovna neplánuju mimi? Mohla bych tě poprosit o kontakt? Nějak se v těch jejich stránkách ztrácím.
Díky!
@zewu1 Jasne, tady je telefon: +420 543 516 036
Nevim, jestli berou nove pacientky, ale snad ano. A jak jsem psala, je tam i normalni gynekologie. Zacala jsem tam chodit po dvou detech, s neplodnosti jsem se nelecila a dalsi mimi tehdy neplanovala… ![]()
Ahojky,
já 10 let chodila do Sanatoria Helios na Štefánikove v Brně. Veliká spokojenost
Prvně k paní doktorce Pivovarníkové a potom k panu doktorovi Fischerovi - pana doktora opravdu velmi doporučuji.
Kdybych se nepřestěhovala do jiného města, tak tam chodím dál ![]()