Gynekologický problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
10.5.19 09:36

To vyšetření nic není a nijak to nebolí. Na gynekologii bys měla chodit a to co popisuješ nyní vypadá na infekci a tu je nutné přeléčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.5.19 09:48

Pokud tam máš infekci, tak čím později léčbu začneš, tím víc toho budou muset přeléčit. Na tvém místě bych okamžitě zvedla telefon a objednala se k nejbližšímu gynekologovi, který má dobré recenze

(moje čerstvá zkušenost: v listopadu jsem přišla za svým gynekologem, kterému jsem říkala, že mě svědí a pálí hráz. Řekl, že jsou to kvasinky, napsal mi nějaké prášky a mast a udělal stěry. Prášky a mast nepomohly. Volala jsem na stěry a prý mám smíšenou flóru - bezva. Informace důležitá jako že dřevo hoří. Za 14 dní jsem volala opět, že se nic nezměnilo, poslal mě do lékarny pro Clotrimazol čípky i mast. Nepomohlo. Pak přišla MS. Po MS jsem šla na doporučení kamarádky ke gynekoložce. Ta udělala kultivaci a zjistila, že mám NELÉČENÉHO STREPTOKOKA, díky kterému mi vymizela úplně moje přirozená flóra a natahaly se tam další bakterie. Kvasinky jsem dle jejího mínění nikdy neměla…
Po půlroce jsem konečně pocítila úlevu po nasazené léčbě od gynekoložky. A po půl roce jsem konečně s partnerem mohla zase spát… )

Záněty nejsou vůbec žádná sranda. Rozhodně jdi na vyšetření!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
10.5.19 10:47

Děvče nešťastné, boj se zanedbané prevence, ne pětiminutového bezbolestneho vyšetření.

• Citovat
  • Upravit
9117
10.5.19 11:43

Prosímtě je ti 19, nejsi malá holka. Ve tvém věku už jsem na gyndu chodila čtyři roky a už rok jsem měla sex. Vyšetření nebolí, je to trapné, ale jenom tobě. Ten doktor tam za den vidí x pipin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
10.5.19 19:38

Mila anonymko a vis, ze existuje neco jako rakovina delozniho cipku? a ze se na ni da prijit jen pri pravidelnych preventivnich prohlidkach u gynekologa?
Nemas se ceho bat, vysetreni neboli a neni se ceho stydet - doktor je zvykly videt xy vagin denne a je to pro nej rutina.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí