Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dobrý den
Chtěla bych se zeptat na kapky Gynex Energy - obecně. Čtu recenze výrobku, a dost mě překvapilo, jak až zázračné účinky údajně má. Opravdu je to takový zázrak? Skoro samá pozitivní slova ve smyslu
snažení xy měsíců - let a s Gynexem po měsíci //
rovnání cyklu a pod samé pozitiva
pomáhat má i velice dobře ženám v přechodu
Tak se ptám, ne jen pro sebe, ale třeba mamka má problémy s přechodem, paní sousedka už má snad třetí různé doplňky stravy a také trpí ohledně přechodu hodně..
Já už snažení řeším skoro rok u Dr a 3 roky celkově. Mám za sebou všechny možný bylinky, vyšetření, Inofolic, teď už i Clostilbelgyt..
Je to dobrá pomůcka, ale zázraky neumí. Však ho vyzkoušej, stojí to jen čtyři stovky… ![]()
@Janli Já ho mám. Tenhle cyklus ho zkouším. Mě jen zarazilo, když jsem dnes četla recenze na heurece atd, jak až zázračně je tam vychválený.. Tak třeba, jestli ho nezkusím koupit mamině nebo tak..
Mne rozhodil cyklus, mela jsem po něm šílené stavy nevolnosti a zhoršil endometriozu, s tim tedy i krvácení. Už nikdy víc
Neměla jsem menstruaci (jako třeba přišla 2× za rok), po gynexu mě začalo intenzivně bolet břicho menstruacnimi bolestmi, ale cyklus stejně nepřišel
Ale jako něco to udělalo…
@lachtanice86 píše:
Mne rozhodil cyklus, mela jsem po něm šílené stavy nevolnosti a zhoršil endometriozu, s tim tedy i krvácení. Už nikdy víc
No jo, na endometriózu se nesmí, je tak kontryhel…
@Janli ano to uz ted vim, nicméně tuto informaci v době kdy jsem ho brala skoro nikdo nevěděl. Ani ten kdo mi to prodával
Mě rozhodil cyklus. Plus jsem při něm dlouho spinila. Takže mě nepomohl.
Já cyklus měla v pořádku, ale snažili jsme se 7 měsíců a kapky zkusila. Druhý cyklus braní jsem byla těhotná.
Jestli za to může Gynex netuším, ale prostě to vyšlo ![]()
Mě gynex opravdu pomohl…Vloni jsem ho začala brát na doporučení Dr.Po měsíci používání se nám zadařilo (bohužel nedopadlo to kvůli vývojovým vadám)
Po revizi dělohy jsem ho opět začala brát a po čtvrtém měsíci od revize jsem opět 🤰a nyní už ve 31 tt a vše v pořádku.
Po revizi mi pomohl i v úpravě délky cyklu ![]()
Já poslední dobou trpěla na PMS. Ale fakt hodně, plus posledních pár cyklů špinění před ovulací a při ms. Po dvou lahvickach je to o dost lepší. A jako bonus mi pomohl na akné ![]()
Mně pomohl, měla jsem PMS hodně a bolesti, jsem teda už starší, ale tohle jsem měla celý život…
ted už menzes nemám, ale na to překlenutí bych ho starší ženě určitě doporučila.
@lachtanice86 píše:
@Janli ano to uz ted vim, nicméně tuto informaci v době kdy jsem ho brala skoro nikdo nevěděl. Ani ten kdo mi to prodával
To je problem pořád. Každý má pocit, že bylinky jsou vlastně neškodný, ale pořád jsou to drogy, který můžou i nadělat pěknou paseku. Někdy i větší než léky…
Můžu užívat gynex a kontryhel, když mám cystu na vaječníku? Děkuji za rady.