Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
20.10.11 09:03
barvik píše:
Ahoj holky, ještě jednou vám moc děkuji za rady, bez vás bych čepičku neuháčkovala :palec: háčkuju pouze po večerech, protože dceruška je náročná. Přidávám fotečku výsledku… Chyby tam jsou, ale snad to časem vylepším. Jinak jsem se chtěla zeptat jestli někde nemáte návod na šálu z malých bambulek :) Koupila jsem si vlnu, ale teď nemůžu nic najít a takovou fantazii zatím nemám :D díky :palec:

Tak ta je úžasná!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.10.11 09:04
Aty píše:
jo tady ta čepice, je focená včera v noci manželem, no asi už zapoměl, jak se fotí ((-: dělal jednu horší fotku než druhou. je jasný, že ta čepice mi je větší ((-:

Super :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 09:29

aty pěkná! já měla loni zakázku na pánskou v jasně zelené.. na lyže.. a pán si přál bambulku a klapičky na ouška.. aby nefoukalo.. tady pozovala dcera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 09:30

a bez klapiček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 09:32

maci koukám, že chlapy preferujou jasně zelenou (-: co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 09:37

aty prosím jak bys začla a dělala tuto aplikaci sovy??? návod nemám… ale zákaznice jí chce.. jak bys na to šla?? dík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 09:39

jj chtěl jí! křiklavě zelenou barvu… ale pak chtěl ty klapičky.. aby mu netáhlo na uši.. :lol: a pro paní jsem dělala jasně růžovou.. jinak ostatní stejné barvy..
ale to mám fotku jen obyč a bídná… fotila jsem večer a ráno už posílala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 09:55

udělala bych obdélník ze třech řad dlouhých sloupků a pak bych ještě naháčkovala z polosloupků další řadu na ten pevný kraj z řetízkových ok (no jak se začíná první řada) pak bych udělala z polodlouhých sloupků hlavu, ouška bych háčkovala rovnou při tom, pikotka o 3 4 oček a pokračovala cca jedním až dvěma pevnýma okama na křidýlko, KS,POLOSLOUPEK, DL, DDL, jedno dvě pevná oka a nožky z pikotek, zase se přehoupnout na další nožky a zase se přehoupnout na další křidýlko a v obráceném postupu jako to první a pak konec. a nakonec oči a zobák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 10:02

aty ty bys rozdělila jakoby tělo a hlavu??? tělo obdélník.. a pak oblouček ??? na hlavu? vůbec nevím jak do toho.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
20.10.11 10:06
Aty píše:
jo tady ta čepice, je focená včera v noci manželem, no asi už zapoměl, jak se fotí ((-: dělal jednu horší fotku než druhou. je jasný, že ta čepice mi je větší ((-:

Moc hezká a sluší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 10:27

no já si myslím, že to je nejjednodušší řešení, nedělat to v kuse, začít tím obloukem z polosloupků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 10:28

stune díky (-: nakonec jí bude nosit manžel. jsme se špatně domluvili na kombinaci barev, tak aspoň mám uháčkováno (-: kdo ví, kdy by chudák nějakou čepici měl ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 10:35

tak jukněte na kšilt.. a další čepici.. jdu na tu sovu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 10:38

maci kšilt krásnej, i čepička (-: jak se ti tvořil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 10:55

jo dobře jen jsem párala.. dělala jsem pouze přední rel. až po druhé řaddě jsem si uvědomila že je to blbě.. jinak ok.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat