Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
barvik píše:
Ahoj holky, ještě jednou vám moc děkuji za rady, bez vás bych čepičku neuháčkovalaháčkuju pouze po večerech, protože dceruška je náročná. Přidávám fotečku výsledku… Chyby tam jsou, ale snad to časem vylepším. Jinak jsem se chtěla zeptat jestli někde nemáte návod na šálu z malých bambulek
Koupila jsem si vlnu, ale teď nemůžu nic najít a takovou fantazii zatím nemám
díky
Tak ta je úžasná!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
jo tady ta čepice, je focená včera v noci manželem, no asi už zapoměl, jak se fotí ((-: dělal jednu horší fotku než druhou. je jasný, že ta čepice mi je větší ((-:
Super
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty pěkná! já měla loni zakázku na pánskou v jasně zelené.. na lyže.. a pán si přál bambulku a klapičky na ouška.. aby nefoukalo.. tady pozovala dcera..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty prosím jak bys začla a dělala tuto aplikaci sovy??? návod nemám… ale zákaznice jí chce.. jak bys na to šla?? dík..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj chtěl jí! křiklavě zelenou barvu… ale pak chtěl ty klapičky.. aby mu netáhlo na uši..
a pro paní jsem dělala jasně růžovou.. jinak ostatní stejné barvy..
ale to mám fotku jen obyč a bídná… fotila jsem večer a ráno už posílala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
udělala bych obdélník ze třech řad dlouhých sloupků a pak bych ještě naháčkovala z polosloupků další řadu na ten pevný kraj z řetízkových ok (no jak se začíná první řada) pak bych udělala z polodlouhých sloupků hlavu, ouška bych háčkovala rovnou při tom, pikotka o 3 4 oček a pokračovala cca jedním až dvěma pevnýma okama na křidýlko, KS,POLOSLOUPEK, DL, DDL, jedno dvě pevná oka a nožky z pikotek, zase se přehoupnout na další nožky a zase se přehoupnout na další křidýlko a v obráceném postupu jako to první a pak konec. a nakonec oči a zobák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty ty bys rozdělila jakoby tělo a hlavu??? tělo obdélník.. a pak oblouček ??? na hlavu? vůbec nevím jak do toho.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
jo tady ta čepice, je focená včera v noci manželem, no asi už zapoměl, jak se fotí ((-: dělal jednu horší fotku než druhou. je jasný, že ta čepice mi je větší ((-:
Moc hezká a sluší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já si myslím, že to je nejjednodušší řešení, nedělat to v kuse, začít tím obloukem z polosloupků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stune díky (-: nakonec jí bude nosit manžel. jsme se špatně domluvili na kombinaci barev, tak aspoň mám uháčkováno (-: kdo ví, kdy by chudák nějakou čepici měl ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo dobře jen jsem párala.. dělala jsem pouze přední rel. až po druhé řaddě jsem si uvědomila že je to blbě.. jinak ok.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit