Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tasa píše:
Holky, mate krasny cepicky. Jste proste sikulky.Muzu se vas zeptat, co vsechno se da uhackovat? Umim jenom trochu plest a premyslim, ze se do jednoho nebo do druheho znova pustim. A co je lehci?
ahoj já myslím, že uháčkovat jde snad skkoro všechno
, i když já to ještě tolik neumím, ale pro mě je jednodušší háčkovat, asi jak pro koho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zdravím, úplně žasnu co všechno naháčkujete a nádherně
![]()
Pravidelně se u vás inspiruji, už mám pro dcerku ušanku a pro malého od neteře, potom jsem dělala spirálovou, ta mi dala-uf
no a teď jsem se nějak kousla na šále spirálové, ale já ji dám
, nespočetně párání… Úplně mě háčkování pohltilo ![]()
A dál bych chtěla vytvořit něco pro syna a manžela, jen na internetu toho moc pro chlapy není, nevíte o něčem?
jak to půjde dám foto
háčkování zdar ! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško já začínám ne jednoduchým řetízkem, ale zdvojeným, to je pak paráda ((-: jako zkusím pohledat odkaz, už nevím, kde jsem si ho dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
veveruško já začínám ne jednoduchým řetízkem, ale zdvojeným, to je pak paráda ((-: jako zkusím pohledat odkaz, už nevím, kde jsem si ho dala.
aha, a já si říkala, na co to tak může být, ten zdvojený řetízek
, někde ten odkaz mám na youtube
, ale už mám první řadu DS, tak teď už to sna půjde dobře… no až na to že mladá je vzhůru, takže zase až večer…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky včera jsem tu nebyla, měli jsme návštěvu. Tak jsem vás musela první dočíst. ATYten beruškovej komplet je fakt užasnej.
Honey pěkné nejvíc se mi líbí ten baretek
ATY taky pěkné - kytičky a i čepule
Já konečně dorazila tu zajíčkovou čepuli, Hurááááá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DAŠI ta zajíčková je nádherná
ještě dotaz, obháčkovávala jsi? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daši fááákt povedená!!! no super! padlo ti na ní celé klubíčko RACHEL???? je fakt moc pěkná! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
Daši fááákt povedená!!! no super! padlo ti na ní celé klubíčko RACHEL???? je fakt moc pěkná!
Ještě kousek zbyl a chtěla jsem se tě zeptat ty uši ti stijí nebo se taky bulají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne ne ouška nestojí.. to by se do nich muselo něco dát a to jsem pro děti nechtěla.. takže se taky jakoby točí a nedrží.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata
tak aby to nevypadalo,že se jen hloupě ptám- tady je moje prvotina. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry fakt moooc povedené!!! co to je za přízi?? někde jsem to už viděla, ale nedělala z toho..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry to je krása
i se svetrem
, no musím říct, že jsme tu samé šikovné baby
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
berry fakt moooc povedené!!! co to je za přízi?? někde jsem to už viděla, ale nedělala z toho..![]()
![]()
jj, ta příze je nádherná, co to je? a nekouše to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macik NEVÍM
Svetr pletla tchynča ( nechávám ji vybít si babičkovské emoce
) a s ním mi dala zbytek klubka. Bez etikety. A ona sama neví,což mně hrozně mrzí,protože je to naprosto úžasná měkká příze a bezvadně se z ní dělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit