Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jinak ta fialová je fakt překrásná barva, ta se teda vlnapu povedla. je to glorie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tady, barva je krásně fialová, ne modrá, to je foceno bleskem, jinak je to všechno rozmazaný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a omlouvám se, vločku jsem obšlehla od stune (-: https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
a omlouvám se, vločku jsem obšlehla od stune (-: https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
Maš ji krásnou a ta barvička, já fialovou přímo zbožňuju
Jsi mě zase nahlodala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
tady, barva je krásně fialová, ne modrá, to je foceno bleskem, jinak je to všechno rozmazaný
já to vidím fialově , krásný, fakt …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jedna právě dodělaná … jo a Aty - jak přemlouváš zákaznice, aby chtěly pokaždé něco jiného? Myslím tím, že každá tvá souprava je originál … u mne když kamarádky něco vidí na fotkách - tak chtějí přesně toto a nechtějí nic novýho a mě to právě moc nebaví háčkovat to samé dokola…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marťo,nevíš kolik té bambulkové příze je zapotřebí na šálu? Tu bílou Rachel co jsi nabízela si už někdo vzal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki no u mě to funguje tak, že si vyberou co se jim líbí, ale spíš do stylu, no a je pravda, že já to prostě neumím, dělat věci pořád stejně, takže to tak dopadlo i s tou fialovou, maminka si něco vybrala, tu mojí růžovou vločku,no a já jí dneska napsala, že se mi zase rozjela fantazie a že jsem té fialové prostě musela dát větší prostor ((-: kdyby se jí to nelíbilo, tak udělám ještě jednou přesně to samé co chtěla. Ale např. s těma kšiltovýma čepicema, to pokaždé chtěli to samé, a já pokaždé dala jinak proužky, jinak barevně nakombinovala. Si to budu muset dát do statusu na fb, háčkuji na zakázku pouze dle své fantazie ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
poki no u mě to funguje tak, že si vyberou co se jim líbí, ale spíš do stylu, no a je pravda, že já to prostě neumím, dělat věci pořád stejně, takže to tak dopadlo i s tou fialovou, maminka si něco vybrala, tu mojí růžovou vločku,no a já jí dneska napsala, že se mi zase rozjela fantazie a že jsem té fialové prostě musela dát větší prostor ((-: kdyby se jí to nelíbilo, tak udělám ještě jednou přesně to samé co chtěla. Ale např. s těma kšiltovýma čepicema, to pokaždé chtěli to samé, a já pokaždé dala jinak proužky, jinak barevně nakombinovala. Si to budu muset dát do statusu na fb, háčkuji na zakázku pouze dle své fantazie ((-:
tak to je přesně to o čem mluvím, ta kreativnost z tebe čiší
… jen tak dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
POki, čepka hezká, líbí se mi ty barvy jsem na fialovou ujetá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, dceři se líbila už mooc na PC. A což teprve až ji budeme mít doma. Já zase nemám v tomto moc fantazie, tak si nechám ráda poradit.
Aty píše:
moje další sestava, vyšívanou vločku jsem si půjčila od poki myslím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
já se moc omlouvám šáje, že znovu vytahuju fotečku její malé princezny, ale potřebuju poradit! Mám zakázku na sovičku v dívčích barvách a paní by chtěla bílou s barevným lemem jak to má udělané šája od té kámošky.. potřebuju poradit jak ten lem je háčkovaný???? poradíte??? samozřejmě bude v tm. růžové… takže stejné nebudou!
jé Mací, dýl jsem tady nebyla a teď jsem něco dočetla, tu čepičku jsem dělala já šájině a ten rantlík je reliéf střídaný přední a zadní, ale koukám, že už máš hotovo, tak fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit