Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6971
27.9.13 12:15

Ahojky holky, prosím o radu… kdysi jsem našla návod a už si ho bohužel nepamatuji a nemůžu ho nikde najít..
Když háčkuju čepičku, tak jak se na začátku řady dělají dvě řetízková očka jako náhrada za sloupek, tak v tom návodu se tam dělal nějaký trik, že to nebylo tak okatý a nebyl vidět potom ten šev jak ujíždí… bohužel ten návod nemůžu najít, ani nevím jak to popsat..

• načítám...
12803
27.9.13 12:27

@Roluda já myslím, že roztříhala pléd to je to silnější býlí, pak k tomu přidala jednu přízi Camilly, takže háčkem pak protahovala jak pléd tak Camillu zaráz :pankac:

• načítám...
12803
27.9.13 12:30

@Terulisekk myslíš kam píchnout to pevné oko aby to neujíždělo? Tak já nevím já aby mi to na hračkách neujíždělo tak to píchám do toho náhradního řetízkovýho oka, ale já to nepočítám do počtu ok, Takže já bych to zkusila pořád píchat do toho druhého řetízkového oka, ale já na ty dlouhé sloupky moc nejsem, holky určitě poradí :pankac:

• načítám...
6971
27.9.13 12:33

@Jane29 nene… byl to návod MÍSTO těch dvou řetízkových ok co se skoro pokaždé dělají na začátku řady každé čepičky..
ale nevím jak to napsat aby mi to vyhledal vyhledávač:/ bohužel jsem si ten návod nedala do odkazů.. :roll:

• načítám...
12803
27.9.13 12:42

@Terulisekk jo co udělat místo dvou řetízkových ok, no tak to neporadím, já dělám vždy na začátku řetízková oka a ani nevím, že by to šlo jinak, no snad holky poradí a pokud to najdeš dej vědět, se ráda přiučím :pankac:

• načítám...
Roluda
27.9.13 12:44

@Jane29 no jo, to doma nemam, myslis ze neco takovyho sezenu v galanterce? :D :oops:

• Upravit
12803
27.9.13 12:46

@Roluda jo tak to už neporadím :nevim: ale za zeptání nic nedáš :pankac:

• načítám...
6971
27.9.13 12:49

@Jane29 dvě čepičky jsem tak asi před půl rokem udělala - ovšem už jsou dááávno u jiné majitelky:D takže to nemůžu ani prozkoumat… vím, že je jiný způsob, nějak se to i motalo kolem prstu:D vypadalo to složitě, ale bylo to jednoduchý a vypadalo to úplně stejně jako samotný dlouhý sloupek co jsem potom dál pokračovala..

jinak hledám hledám, zatím nemůžu najít.. já jsem to možná tenkrát nevyčetla z návodu, ale z komentáře u návodu..netušim už:/ ach ta paměť:D

• načítám...
12803
27.9.13 12:53

@Terulisekk a není to třeba na úplný začátek té čepičky, aby tam nebyla ta díra? Že by to byl magický kroužek, to se taky motá a motá, ale nakonec to není nic složitého, ale to se používá zas jen na začátek a ne v každé řadě, tož já nevím. motací na začátku řady jo?

• načítám...
6971
27.9.13 13:01

@Jane29 nenene.. to není..:).. je to prostě každá řada té čepičky- nedělají se ty dvě oka, ale ten fígl…
našla jsem toto-http://hackovanky.blogspot.cz/2013/02/taky-jedna-pro-me.html

nevím, já neháčkuju reliéfní :D.. ale prostě tak nějak to bylo- tady slibuje že to nebude poznat- nedělá tam žádný řetízkový oka, ale něco… ovšem to co myslím, bylo něco jinýho, ale prostě podobný fígl- aby to nebylo poznat..

• načítám...
2422
27.9.13 13:05
@Jane29 píše:
@pelikan21 tady to mas :mrgreen:

Ahoj, mohla bych být drzá a poprosit o návod na nějakou hračku? Já se pokoušela o panenku a je vhodná na strašení dětí :mrgreen:

• načítám...
12803
27.9.13 13:15

@baaruunkaa :mrgreen: :mrgreen: tak to je hračka pro nehodné děti :mrgreen: :mrgreen:
Já ty návody na hračky beru tady u paní, ona ty hračky má naprosto skvělé a návody jsou super popsané :pankac:
Jinak hledám různě na anglických stránkách, když si vyhledáš crochet pattern free, tak to určitě najde, našla jsem tak ovečku Shaun :pankac:

• načítám...
12803
27.9.13 13:18

@Terulisekk sice mi ten odkaz nefunguje, ale asi jsem to na těch jejich stránkách našla díky :pankac:

• načítám...
2422
27.9.13 13:24

@Jane29 děkuju. nšco testnu a třeba nerozbrečím dceru :P

• načítám...
6971
27.9.13 13:26

@Jane29 no ale to není to co myslím.. teda- pošli mi odkaz prosím co jsi našla ty:D..
já našla jen k tomu reliéfnímu, ale ten já neumím, potřebuju najít náhradu k tomu dlouhýmu sloupku…:/

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat