Hadička po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
26.8.10 11:30

8-o To je drastarna, jesteze jsem o tom nemela ani paru… mne dren nedali, ani jsem netusila, ze se to dava.
(ja mela jinou chutovku, narychlo mne oholili i s kuzi, v kombinaci s potem a jizvou to byl masakr!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
26.8.10 11:31

Tiffany, ono né všude napouští ty břicha po gyn. operacích jako prevence srůstů, bud ráda, že ti to udělali :palec: , i když sis to „odřvala“ :-D

ted už tě bude čekat krásná odměna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.8.10 11:43

Ahoj já jsem dren měla, měli ho po císaři všichni a jeho povolení a pak vytažení byl nejhorší zážitek z císaře.
No ale přežila jsem to… a po jejím vytažení přišla velká úleva.
Jinak na pokoji jsme byli 4 a ječeli všechny co jim dren vytahovali..
Tiff neboj to přežiješ, mě to možná čeká také ale nemyslím na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
26.8.10 12:28

Ahoj,já měla akutního císaře(středa odpoledne) a drén mi vyndali za dva dny(v pátek v poledne).Vůbec mě to ale nebolelo,tak jsem asi měla štěstí…Tak se neboj :wink: .Taky nám byla doporučovaná chůze,tak jsem chodila a chodila a myslím,že to hodně pomohlo(domu jsme šli už v neděli).Celkově ten císař po fyzické stránce nebyl tak hroznej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
26.8.10 13:06

Ahojky, já měla 2 hadičky, na každé straně jednu, ale rozhodně mi nic neodsávali :-)
Vytažení se dalo v pohodě přežít. Doktor řekl, ať se nadechnu a v tu chvíli hadičku rychle vytáhnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
26.8.10 13:19

Já měla dreny-hadičky dvě a odtékalo to samovolně ale to yvndavání-brrrrrrr to bolelo hodně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.8.10 13:37

Ahoj, ja mela letos hodne akutniho cisare, v Praze-Podoli a vubec zadnou hadicku jsem nemela, ani zadna holka na pokoji nebo na patre :nevim: Vubec jsem nevedela, ze se neco takoveho dava.. 8-o
A laparoskopii jsem mela pred cca 10ti lety tady na klinice a taky jsem hadicku nemela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.8.10 14:40

Taky jsem byla v Podoli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
26.8.10 19:29

Tak jsem zvědavá, jdu do Motola, tak ať dají nebo ne, hlavně,že Prcek bude vpořádku. Uklidnily jste mě odpověďmi, že se nic neodsává a zbytek asi přežiju, tak budu muset :huban: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
26.8.10 21:39

Já jsem žádný dren neměla, jizva se mi hojila dobře. V Chrudimi rozhodně preventivně dren nedávají, vždyť to může být zároveň brána pro infekci! 8-o Na pooperačním UZ vyšetření i u mé doktorky mi to pochválila, jak mám vše krásně srostlé, po jizvě skoro ani památky, na děloze prý není vůbec patrná.Informovala bych se tedy v dotyčné porodnici, jaká je tam praxe, ale slyším to tedy prvně!

• Citovat
  • Upravit
5597
26.8.10 21:57

Betty, ale drén nemá s hojením op. rány nic společného, drén má funkci kontroly pooperačního krvácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
26.8.10 22:44

Drén jsem měla po každé operaci,také po SC a dokonce i po spontánním porodu :cert: Sice extra příjemné to není,ale vydržet se to dalo.Jen jednou jsem si jej při své zbrklosti omylem vytáhla a musel jít zpět,tak na to bacha :lol: .Samotné vytahování se dá také vydržet, řvala jsem jen po operaci žlučníku,ale tenkrát tam byl déle, asi se někde přichytil a také sestra byla trochu drsňák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.8.10 13:57

Betty taky jsem rodila v Chrudimi a jak tak koukám,tak jsem ráda že bez hadičky :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100