Halloweenské dýně
- Fotoalbum (42)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte mi prosím vás, kdy se ven vystavují dýně? Nemám s tím moc zkušenosti, tak abych nevypadala, jak trotl, že jí tam dávám už teď
letos jsme prvně na podzim v novém domečku, tak nám to chci venku udělat hezké
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maculkaa já loni dávala dýně před dům poprvé ale až kolem dušiček, tedy konec října, začátek listopadu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zítra má syn ve školce dílničky. Bude se vydlabávat dýně. Je lepší koupit větší (mají u nás ve Sparu) nebo menší, dekorativní? Jde mi o to, co se lépe vyřezává. Někde jsem slyšela, že ty malé jdou špatně vyřezávat. Jsem zvědavá, jak se s tím poperu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty dekoracni jdou blbe, chce to bud obyc ty velke, nebo primo halloveenske.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lepší jsou větší, minulý rok jsem dělala s mladším bráškou(4 roky) a letos budu dělat teda asi sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maculkaa píše:
Poraďte mi prosím vás, kdy se ven vystavují dýně? Nemám s tím moc zkušenosti, tak abych nevypadala, jak trotl, že jí tam dávám už teďletos jsme prvně na podzim v novém domečku, tak nám to chci venku udělat hezké
díky
Ahoj, vím že ses ptala před vícero dny, ale s tímhle se nějak netrap. Klidně koncem září.. u nás se klasicky Halloween nevede - nejsem v USA. Spíš se řid tím, kdy jsou u nás už k dostání a sklízí se. Kus od nás je dům, kde prodávájí ty Halloweenské dýně, které si sami pěstují… mají jich plnou zahradu - hromady dýní k prodeji. Jsou nádherné. S prodejem začínají 1. října, takže já zdobím hned na začátku října když seženu pořádné dýně. Venku už všechno skoro odkvetlo a tak jsem si už pořídila podzimní parádu - listopády a dýně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, my máme příští týden v MŠ zdobení dýní na zahradě, mám připravenou dýni od souseda, velká, ale není asi zralá, i když je na sluníčku celej den, tak je taková zelenožlutá.
Myslíte, že to vadí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat kdy se dávaji ven vydlabané dýně? na dusíčky nebo i dříve díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@momi33 řekla bych, že nevadí ale možná se bude špatně vykrajovat, bude tvrdá ![]()
@P-Petula to asi dělá každý jinak, v okolí už občas „potkám“ dům vyzdobený dýněmi teď, já je budu dávat ven až kolem dušiček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jankaxx píše:
Ahoj, vím že ses ptala před vícero dny, ale s tímhle se nějak netrap. Klidně koncem září.. u nás se klasicky Halloween nevede - nejsem v USA. Spíš se řid tím, kdy jsou u nás už k dostání a sklízí se. Kus od nás je dům, kde prodávájí ty Halloweenské dýně, které si sami pěstují… mají jich plnou zahradu - hromady dýní k prodeji. Jsou nádherné. S prodejem začínají 1. října, takže já zdobím hned na začátku října když seženu pořádné dýně. Venku už všechno skoro odkvetlo a tak jsem si už pořídila podzimní parádu - listopády a dýně
děkuji za odpověď ![]()
dnes mi švára doveze dýni, tak jdu na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jeden malý dotaz mám, je ten vnitřek dýně vhodný na uvaření polévky? Nemám s tím moc zkušeností tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit