Hází sebou celou noc

258
6.8.11 05:20

hází sebou celou noc

Maminky poraďte prosím…
Už je tomu druhý týden co malá spí klidně pouze do 1 do rána, pak sebou pořád hází ze strany na stranu, propíná se do luku, vůbec klidně nespí..třepe se celá postýlka.
Vždycky vstanu, dám jí dudlíka, na chvilku zabere a po hodině zase…takhle je to až do rána. Já nenaspím téměř nic a ona taky asi odpočatá nebude. Většinou už v 6 nevydrží a chce ven z postýlky a hrát si, někdy vstáváme už ve 4 , jako dnes:(
Jsou nám 3 a půl měsíce…
Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
6.8.11 06:45

To bude asi bříško. My jsme teď měly střevní problémy a Eli to dělala taky a to už normálně na prdíky dávno netrpí. Vždycky spala 4-5 v ohodě a pak začlo rodeo. Zkus probiotika, buď Biopron nebo Infant dophilus. Ten jsem jí teď dávala já, dávala jsem ho i starší a konečně jsou holky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.8.11 08:53

My máme také krušné noci. Moje téměř roční dcera sebou totiž nejen hází v postýlce, ale rovnou tam i cestuje. To jsou takové rány, že se divím, že není samý modrák. A když si ji dám do postele, tak po ní ve spánku regulérně leze. Kolikrát ji najdu až v nohách, napříč či v různých jiných polohách. No vracím jí takhle během noci tak 6X, takže se opravdu všichni úžasně vyspíme.
Já jen doufám, že to jsou zuby, jinak mě brzy klepne. Naštěstí tedy takto v pohybu spí celou noc až do půl 9.

U Vás by to mohlo být to bříško, ale klidně také čilé dítko, které prostě nechce ztrácet čas spaním. Stejně si můžeme jen domýšlet, co se s dětmi děje…snad je to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
6.8.11 09:01
Solvejg píše:
My máme také krušné noci. Moje téměř roční dcera sebou totiž nejen hází v postýlce, ale rovnou tam i cestuje. To jsou takové rány, že se divím, že není samý modrák. A když si ji dám do postele, tak po ní ve spánku regulérně leze. Kolikrát ji najdu až v nohách, napříč či v různých jiných polohách. No vracím jí takhle během noci tak 6X, takže se opravdu všichni úžasně vyspíme.
Já jen doufám, že to jsou zuby, jinak mě brzy klepne. Naštěstí tedy takto v pohybu spí celou noc až do půl 9.U Vás by to mohlo být to bříško, ale klidně také čilé dítko, které prostě nechce ztrácet čas spaním. Stejně si můžeme jen domýšlet, co se s dětmi děje…snad je to brzy přejde.

můj syn je taky čipera i v noci a to je mu 15 měsíců,když si ho dám k sobě tak musím být vzhůru,páč hrozí že do tří minut spadne z manželské postele..proč v klidu nespí když můžou,že?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
6.8.11 11:42
MarketaJ píše:
To bude asi bříško. My jsme teď měly střevní problémy a Eli to dělala taky a to už normálně na prdíky dávno netrpí. Vždycky spala 4-5 v ohodě a pak začlo rodeo. Zkus probiotika, buď Biopron nebo Infant dophilus. Ten jsem jí teď dávala já, dávala jsem ho i starší a konečně jsou holky v pohodě.

My jsme na bolení bříška ale vůbec od narození netrpěli…že by se to objevilo až teď? 8-o :-( Probiotika zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
6.8.11 11:43

Jo a nebrečí u toho, nekviká. Je potichu, prostě sebou jen hrozně mele… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
6.8.11 11:48

syn měl to samé, ale jen některé noci. Ptala jsem se na to doktorky. Doporučila mi zkusit meduňkový čaj, několik lžiček přes den a několik lžiček před spaním
(já dávala normálně z lahvičky)… asi je to lepší, ale někdy má noc, kdy je stejně takový neklidnější… ale určitě se mu to už hodně srovnalo…
a taky mi říkala o čípkách Viburcol, jsou to homeopatika… koupila jsem si je, ale zatím jsem je nezkusila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
6.8.11 17:04

Nemůžou to být zuby?Neustále má ruky v puse…a je furt taková nevrlá… vím že je ještě brzy, ale někoho to prý bolí i když se vyklubou až za 4 měsíce… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.8.11 06:59

No zuby by to mohly bejt taky. Lucka měla první zub v pěti měsících. A někdy hodně dlouho trvá, než se proklubou. Ela má první dva zuby až teď a trvalo to dva měsíce než jí vyrostly. už jsem z ní byla totálně na prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.10.11 06:30

nam je dva a pul v postylce nespime spi v posteli sice neplace ale hone sebou v noci hazi ale nechce spat sama takze sni spim ja hlavu ma kazdou chvili jinde a je
vselijak skroucena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401