HCG 36 v 41DC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
4.9.13 09:40

Budu. :-) je to sice kruté a náročné na psychiku ale plakat z mostu kvůli tomu opravdu nebudu. Nepovede se ted povede se příště. A kdyby to přece jen vyšlo ted tak to aspon bude dvojnásobná radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.9.13 09:48

@teris.r Přesně tak, musíš to brát tak jak to je. Já jsem už jednou o miminko přišla, neukázalo se mu srdíčko. Tenkrát jsem to hrozně oplakala ale dnes už vím že to prostě tak mělo být a že s miminkem nebylo něco v pořádku a příroda se o to sama postarala.Je lepší když se to stane takto ze začátku než když už je miminko velké a cítíš ho.To bych teď, jen tak nedala. Takže se vlastně celé těhotenství jen modlím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
4.9.13 11:07

Neboj určitě už to bude v pořádku. No já uvidím v to pondělí. Taky se budu modlit aby se tam nakonec prcek objevil a bylo to jen třeba nízkou hladinou hormonů nebo něco. Ale jestli se tam neobjeví, tak se objeví příště. Musím myslet pozitivně jinak bych se z toho asi zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.9.13 11:15

@teris.r Přesně naděje tu ještě pořád je. Já se uklidňovala že jsem nešpinila a dělala jsem si obden test jestli čárka na testu sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
4.9.13 11:20

Taky nešpiním a cítím se fajn. Jen mám nafouklé břicho a bolí mě prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
7.9.13 15:46

Tak je to neuvěřitelné ale všechno dobře dopadlo. Byla jsem u jiného lékaře a světe div se, viděl vše co vidět měl. Srdíčko bije jako zvon a mimi je v pořádku. Už měří 6 milimetr :P Takže jsem se okamžitě k němu přihlásila a další ultrazvuk mám za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
7.9.13 17:50

@teris.r No vidíš, samotné se mi ulevilo.Hold naše děti nejsou tabulkové no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem ráda za tebe a už buď v klidu a šetři se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.22 16:59

Dobrý potřebovala bych poradit když mám HCG v krvi 36 tak je to špatné nebo se nemusím bát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí