Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maca36 Aha škoda, já chtěla jen vědět jestly aspoň o malinko stouplo.No nedá se nic dělat budu muset až v úterý protože v pondělí jdeme na imunologii
@Aninkaaa http://www. nemjh. cz/okb Skus tuto stránku aspoň tam brnknout a zeptat se, jestli tě odeberou.
@Lusesítka píše:
@Aninkaaa http://www. nemjh. cz/okb Skus tuto stránku aspoň tam brnknout a zeptat se, jestli tě odeberou.
Asi to bude to třetí číslo viď??
@Aninkaaa Já myslím buď třetí, ale aj na tom druhém by mohli vědět..
@Aninkaaa posílám co jsem našla kontakt, tak si tam zavolej, jistě ti řeknou co a jak… řekni že chceš odběr jako samoplátce na HCG
Nemocnice - Klinická biochemie
Kontakt
Ulice: U Nemocnice 380/III
Obec: Jindřichův Hradec
PSČ: 377 38
Telefon pro objednání: 384376111
Holky, myslíte, že se mohou lišit výsledky hcg ze dvou laboratoří? Jako jestli mohou mít rozdíly v měření? Měla jsem v podělí 246 a dnes mám jen 516..Mám strach z nejhoršího..ale každý odběr byl brán v jiné laborce..Nemám žádné příznaky potratu..vše mi přijde ok..V pondělí dokonce doktor v caru vyděl i malinkou dutinku…
@Lusesítka
já jsem byla stejně tak vystresovaná a pak jsem se dočetla, že můžou být rozdílné. pak už jsem šla jen do jednoho labáku dva dny za sebou. Výsledek byl pak už ok. U jedné holky se stalo že byla v jeden den po hodine v rozdílné laboratoři a výsledek byl rozdílný. A to už je co říct.. Takže nestresuj, zajdi ještě jednou v pondělí tam kde si byla naposled a uvidíš že to bude ok. Kolikátý den cyklu jsi?
Klidne se muzou lisit mezi dvema laboratorema. Ja bych z prvniho hcg NIC nededukovala, mohlo byt kratce po implantaci.
@maca36 Poslední ms byla 14.5.,takže cca 39.dc. K oplodnění došlo někdy mezi 27.-30.5.Byla jsem na inseminaci.Dle metříku mi vycházi 5+3tt.
Díky za útěchu, jasan zajdu i v pondělí…na kontrolu do caru mám jít až 1.7.,to bych nevydržela. Doufám, že to bude ok.
Tak nakonec jsem tu krev už nestihla ale nevadí po víkendu se uvidí. Jinak jsem si udělala radost a prosadila jsem si dnes bazén a už ho máme doma ![]()
Tak imunologii mám za sebou, mám hrozný strach co mi ve čtvrtek na krvi řeknou. Dnes jsem si dělala testík až teď večer a myslím si že byl nepatrně výraznější než minule.Tak doufám že ráno bude silnější když dnes večer vypadá dobře
![]()
Holky žádám vás o radu, dnes jsem si dělala testík a je o hodně silnější než v pátek tak chci vědět jestly je to na dobré cestě. Na krvi jsem jako samoplátce nakonec nebyla ale k dr. jdu už zítra. Tak když čárka sílý tak by to snad nemělo být biochemické těhu že né???
@Aninkaaa pokud carka sili tak je to dobre, ted uz se jen objednat na gyndu a je to ![]()
@lucka83 Já byla minulí týden jak na gyndě tak v caru a ty říkaly že tam ještě není nic vidět ale v krvi jsem měla hrozně málo HCG.Tak mám jít zítra zase na krev ale když mi testík zesílil tak by mi se mi i v krvi měl zvednout hormon. Aspoň teda doufám
@Aninkaaa to vypadá dobře, držím palce, určitě tam miminko je ![]()