Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak dnes jsem měla už hCG 732 prý je to furt málo ale pokrok to je, dokonce na ultrazvuku už vidět i nějakou dutinku.Tak snad to akto půjde i dál. Zatím mě docela dr. strašil. Za týden opět na krev
@Aninkaaa Jéje, to tě mimino pěkně napíná
Tak ať to za ten týden vyjde ![]()
Tak od posledního testíku je dnes úplně viditelný rozdíl
Dnes už jsou obě čárky stejně silný
To musí být dobré znamení. Ješte ve střed mě čeká snad už poslední náběr krve a pak se už jen budem těšit na mimi
Hlavně aby se něco nepokazilo ![]()
@Aninkaaa Jéé hurá
Tak přeju ať to ve středu dobře dopadne, dej zas vedět ![]()
@Aninkaaa píše:
Tak od posledního testíku je dnes úplně viditelný rozdílDnes už jsou obě čárky stejně silný
To musí být dobré znamení. Ješte ve střed mě čeká snad už poslední náběr krve a pak se už jen budem těšit na mimi
Hlavně aby se něco nepokazilo
tak to je super ![]()
Jo jo určitě dám vědět jak dopadnu. Vím že už jsem asi otravná jak jsem pořád píšu ale z mého okolí toto nikdo nezažil a nerozumí mi tak se nemám u koho vykecat ![]()
Tak dnes jsem byla v caru a Hcg mám 4183 nebo tak nějak teď přesně nevím. Vše je prý jak má být a jsem 5týdnu podle ultrazvuku
Dokonce jsem dostala i fotečku
ještě mě tam požene dr.na poslední kontrolu za 14dní jestly už tam bude srdíčko a vidět celé miminko, tak snad to tam vše bude ![]()
@Aninkaaa píše:
Tak dnes jsem byla v caru a Hcg mám 4183 nebo tak nějak teď přesně nevím. Vše je prý jak má být a jsem 5týdnu podle ultrazvukuDokonce jsem dostala i fotečku
ještě mě tam požene dr.na poslední kontrolu za 14dní jestly už tam bude srdíčko a vidět celé miminko, tak snad to tam vše bude
no super
![]()
@lucka83 Viď? Tak zatím je to na dobré cestě tak snad to takto půjde i nadále ![]()
@Aninkaaa tak to je super, že je to jak má být.
Psala jsi předtím, že 25 jedete na tu imunologii do Prahy?? byla jsi tam?? já tam byla totiž ten den taky tak jsme se asi viděli Hlavně nemysli na nic špatného všechno bude OK ![]()
@Janiecka Ahoj na imunologii jsem byla ale 24 v pondělí
Jinak děkuji za povzbuzení, ještě musím 12dní vydržet a doufat že tam to srdíčko bude ![]()