Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verca1989 Děkuji moc, budu věřit že jo a že bude vše tak jak má být
zítra to tam prostě musí být ![]()
@Aninkaaa Jéé, tak super, to vypadá nadějně. Mě při biotěhu nesílila. Kolik dní máš po oček. menstr? Tak hodně štěstí ![]()
@Sisi 79 Děkuji moc, bude to skoro 3týdny tak snad je to že jsem otěhotněla mimo cyklus a bude to v pořádku. Byl by to krásnej dáreček pro nás ke svatbě ![]()
@Aninkaaa Máš ty čárky už aspoň obě stejně silné, nemůžeš to vyfotit?
@Aninkaaa píše:
@Sisi 79 tak minutku vyfotím, ale úplně silné ještě nejsou
neboj, na mých prvních testech ta druhá čárka skoro nebyla vidět a vyšlo to
taky jsem otěhotněla úplně mimo, měla jsem určený termín porodu o 3 týdny později, než by byl podle menstruace
@Aninkaaa píše:
@Sisi 79 Bohužel je to jen z mobilu tak to není moc vidět
to tak to je jasnýýýýýý
gratuluji ![]()
Holky opravdu???Mě pořád strašilo v hlavě že mi před týdnem v caru řekly že mám málo hcg a že když za týden nenaroste tak to bude biohemické těhu, ale testík sílí tak snad i mimišek se drží ![]()
@Aninkaaa já tohle strašení nemám ráda, oni nemohou vědět, kdy jsi otěhotněla, tak takové rychlé soudy jsou k ničemu. Já měla být podle MS už v 7.týdnu ale hcg bylo jen 123 a doktorka nade mnou také lomila rukama, že to bude mimoděložní a honila mě po špitálech, naštěstí po 2 dnech se hcg zvedlo na 520, takže to bylo jasné, při správně prosperujícím těhotenství by se mělo hcg obden zdvojnásobit. Pokud ti testy sílí, tak je to na dobré cestě ![]()
@Verca1989 Tak to se mi ulevilo, zítra jdu na tu krev tak snad to tam bude
A nepamatuješ si kdy bylo na ultrazvuku poprvé něco vidět?
@Aninkaaa byla jsem asi 2-3 týdny po oplodnění, když se na utz ukázal milimetrový flíček ale srdíčko bylo vidět až v 7.týdnu…a testy na fotce jsou zhruba 3 týdny po oplodnění, pro představu
ty první nemám vůbec vyfocené, protože ti duchové nešli ani zachytit ![]()
@Verca1989 Jééé to je moc pěkné tak snad se dočkám a budu mít taky tak krásné fotečky ![]()