HCG 36 v 41DC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5112
17.8.13 01:05

@Verca1989 Vím že na to jsou specializované doktoři a kliniky. Tím běžným ultrazvukem se to neudělá, ale že by to nějací doktoři dělali po svém, to jsem neslyšela :nevim: To je teda hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.8.13 07:58

@Sisi 79 jojo bohužel, nevím proč to dělají ale už jsem o tom slyšela několikrát, že kvůli takovému přístupu doktora už maminka NT nestihla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.8.13 10:19

Ahoj holky tak dnes to byl ultrazvuk přes břicho. Měřil miminko a zkoumal jestli má vše. Bylo to moc pěkné akorát se mu pořád prcek nechtěl otočit na bok. Když jsem odešla tak jsem si uvědomila že mi ani fotečku nedal :oops: Jinak mě moc mrzí že mě neřekl o možnosti screeningu.No příště už budu chytřejší. Jo jinak jsem se chtěla zeptat po 20tt mě sám dr. pošle na 3D ultrazvuk nebo si to musím zjišťovat a zařizovat sama? Já jen aby mi něco zase neuteklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.8.13 11:00

@Aninkaaa 3D ultrazvuk nepatří mezi standartní vyšetření, takže si to musíš hlídat sama a taky si to budete muset zaplatit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
21.8.13 11:50

@Aninkaaa Jak píše Verča, je to služba navíc a placená. Jediné na co jsem se doktorky ptala, bylo doporučení kam na to jít. Pak jsem si tam zavolala a informovala se. Tam kam jdu se dělá až od 25tt, ale vím že to je všude jiné… Za týden jdu na 3D a už se moc těšíme, že se nám to mrně konečně ukáže! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.8.13 14:17

Tak děkuji moc za rady, V 18tt se zeptám dr. tady se jezdí do Č. Budějovic tak by mi mohl dát kontakt a říct co a jak :mrgreen: Toto si už vážně nenechám prošvihnout ;) @Sisi 79 A v kolikátým tt jsi? Taky se moc těším až se to dozvíme ale my to máme ještě daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
21.8.13 17:12

@Aninkaaa Já jsem dnes 25+1. Třeba se vám poštěstí a šmudla se vám ukáže brzy. Hodně holek se to dozvědělo na screeningu. Většinou ale pak na veklém utz okolo 20tt a pokud se nám neukáže za týden, tak pak musíme čekat až do 3Ott 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.8.13 18:23

A to si holky představte, že my jsme se pohlaví dozvěděli až na porodním sále :D ale chtěli jsme to tak a bylo to nádherný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
22.8.13 11:02

@Sisi 79 Tak budu držet palce aby se vám už drobeček ukázal :palec:
@Verca1989 Já bych to nevydžela si to nenechat říct. Už teď se těším jak malá holka :mrgreen:
Ještě mám dotaz brala jste některá v těhotenstvý utrogestan?? Dnes jsem 13+4 a stále se ho bojím vysadiť :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.9.13 08:18

Tak jsem dnes byla na kontrole u dr. a doufala jsem že dostanu fotečku a on už mě ultrazvukem nebral. Prohlídl mě jen rukou a řek že je miminko pěkně velké a vzaly mi jen krev :mrgreen: Teď až za měsíc na ultrazvuk a snad už se mohla dozvědět co vlastně čekáme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.9.13 08:19

@Sisi 79 A jak u tebe? Už se miminko ukázalo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.9.13 08:26

@Verca1989 My jsme se taky nechali překvapit a stojí to fakt za to :) Jinak jsem se sem do diskuze mrkla kvůli tomu, že kamarádka má taky dost nízké hcg, je na začátku těhotenství, doktor straší, no ale přece to může být úplně v pořádku, že? kolik má přesně to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
4.9.13 08:26

@Aninkaaa Ahoj, to mám radost, že je u vás vše v pořádku :palec:
Ano, konečne se mimi ukázalo minulou středu na 3D, je to KLUK. Jinak do obličeje nás nenechlalo nahlédnout, mělo před sebou chumel pupečníku do kterého si navíc kousalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.9.13 08:32

@Luci1986 No mě dr taky pěkně strašil, byla jsem z toho hotová a sám nevěřil a nakonec miminko roste jak má. Já měla problém že podle MS to bylo hrozně málo ale oni nemůžou vědět kdy ta kamarádka otěhotněla. Já otěhotněla o 14dní jinak než tabulkově :mrgreen: Tak ať se zbytečně nenervuje a počká na další odběr :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.9.13 08:34

@Sisi 79 Jéé tak to je krásné a obličejík ti chce ukázat až bude na světě :mrgreen: Tak to už začnou nákupy v plné palbě ne??Já jen čekám až to budeme vědět a pak to začne ve velkém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí