Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aninkaaa Přesně, aspoň nějaké překvápko. Jasně, už nakupuju a vybírám hlavně nábytek- postýlku, přebalovák, kočárek…
@Aninkaaa Přesně - já taky neměla ovulaci 14.den jak doktoři předpokládají takže termí vypočítaný podle ms byl úplně mimo, k ničemu ![]()
@Luci1986 Jenže oni pak ty holky tak vystresují že to snad ani není možné. Mě dokonce řek i když mě HCG pěkně stoupalo, že když nešpiním tak mě zatím ta vyčištění do nemocnice nepožene a počká co a jak.Tak z toho jsem byla fakt v pr…
@Aninkaaa A kolikátý tt teda vůbec seš? A na kdy máte termín? ![]()
@Sisi 79 Jsem teprve 15+3tt a termín máme 22.2.2014 Ale tobě se to už blíží viď?
Holky prosim Potřebuju poradit. Jsem zoufalá. V pondělí jsem byla na odberech a mela jsem hcg 2668 dnes jsem byla zas a hcg jen 2886. Doktorka mi rekla ze mam přijít jeste v pondělí na krev a ultrazvuk ale ze spíš pujdu na revizi. Je jeste nějaká naděje?
@Aninkaaa Jůů, to seš daleko, to děsně utíká. Já začala 27tt, tak jestě přesně 3 měsíce a snad na Mikuláše už budu chovat ![]()
@teris.r Popravdě ti to o moc nestouplo ale ještě bych neházela flintu do žita. A co na ultrazvuku už bylo miminko vidět? Mě strašil taky s revizí a nakonec jsem úspěšně 15+3tt
@Sisi 79 Tak na vánoce už budete tři
To je krásné my vánoce ještě budem jen dva ale když se to tak teoreticky tři budeme taky akorát malej bude schovanej v bříšku. Ale o dárečky ho neošidíme
![]()
@Aninkaaa No Prave ze tam nic vidět nebylo jen ten černý vacek se oproti kontrole minulý tyden zvětšil ze 4 milimetru na 7. Ale mimi ani srdíčko vidět nebylo
@teris.r já měla vidět miminko až jsem měla HCG přes 4000 a srdíčko je vidět až tak v 6-7tt
@Aninkaaa ja ted muzu byt tak 5-6 zhruba. Ale nějak jsem ztratila naději. Ze se to jeste zlepší. No musím vydržet do podělí jdu na další odběr a ultrazvuk. Ale moc šanci tomu nedávám. Doktorka me vyděsila
@teris.r Snaž se být v klidu, vím že to není lehké. Nedávno jsem byla na tom stebou podobně a myslela jsem že se zblázním protože o to miminko jsme moc moc stály. Já jsem třeba otěhotněla o 14dní dýl než bylo vypočítané podle MS a málem prcka odepsaly ale on se nedal a ukázal se.Budu na tebe moc myslet a držet pěstičky aby to vše dopadlo ![]()
Děkuji. Sice uz tomu naději nedávám ale budu doufat. No uvidíme v pondělí. Pak sem napisu jak jsem dopadla
@teris.r Určitě dej vědět a opravdu zkus být v klidu. Bohužel co se má stát se stane a ničím to neovlivníš. Holka drž se ![]()