Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky nesu noviny
miminko se drží a už máme i srdíčko, jsem strašně šťastná ![]()
@Aninkaaa Super, moc ti gratuluji, hlavně ať je vše v pořádku ![]()
Jinak mě už týden mimčo kope, taky nádherným pocit ![]()
Tak děvčátka pořád je vše v pořádku a miminko roste tak jak má ![]()
@Aninkaaa
Gratuluji mooooc
Musíte být hrozně šťastný ![]()
Jinak ten máš šmudla se nám vůbec nechce ukázat a já už bych tak nakupovala ![]()
@Sisi 79 Děkuji, ani nevíš jak. Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit. Tak snad se ti brzo bobíček ukáže, taky se už nemůžu dočkat až se dovíme co to bude a já začnu s nákupní horečkou ![]()
@Aninkaaa super, to jsem moc ráda, že je vše v pořádku, jen tak dál
![]()
@Aninkaaa tak to je super a snad všechno v pořádku i zůstane. Prosím tě a jak ti dopadla ta imunologie jak jste byli v Praze??jesti se můžu zeptat
@Janiecka Já vůbec nevím protože tam dr. říkal že to pošlou do caru a mě ta zase říkaly že to vždy posílaly domů. No mě nic nepřišlo tak to bude v caru.Kam to přišlo tobě???
@Aninkaaa posílají o do CARU a nebo k doktorovi, který tě tam poslal. Domů už to neposílají. Mě to přišlo k mému gynekologovi a jdu k němu 12 tak se dozvím výsledky.
@Janiecka Tak sem slyšela dobře. Já už do Caru nechodím tak si tam zkusím jeden den zavolat jestly mi to poví i do telefonu ![]()
Holky mám dotaz jsem 12+5tt a teď na poslední kontrole mi dr. řek že mám za týden přijít na nějaký ultrazvuk. Přitom sono mi dělat teď, tak si myslím že to teď bude přes břicho. Máte s tím někdo zkušenost??