Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Regina Hero píše:
Ježíšmarjá, to už i ve škole učí, že když je člověku zima, tak se musí hýbat a hýbat a pohybovat a ne jen tak postávat či polehávat… pěkně sem tam a zase tam a sem… a čím blíž k druhému, tím líp… teplo vzniká třením…
Já jsem se jednou hýbal v autě a zapomněl jsem zatáhnout ruční brzdu.
Byly to dost nervy, aby se to auto nerozjelo a z celýho stanování bylo prd.
![]()
@saracenka píše:
Regi twe já tam vylézt tak promáčknu tu střechu
Nepromáčkneš, když to unese i mýho chlapa… hahaha… je to přidělaný na zahrádce, ne na střeše… akorát se tam nesmí divočit, když auto stojí z kopce a není zatažená ruční brzda… no, ale vlastně z kopce by to byla divočina i ze zataženou ruční brzdou… ![]()
@Šája píše:
já si o tobě myslím samý lepší věci
aspon někdo, já si o sobě myslím hrozné věci..
@Heineken píše:
Já jsem se jednou hýbal v autě a zapomněl jsem zatáhnout ruční brzdu.
Byly to dost nervy, aby se to auto nerozjelo a z celýho stanování bylo prd.![]()
![]()
Si byl rychlejší s tou ručkou… ![]()
@saracenka píše:
ohon a ebonitová tyč
Hmmmm… na co ty nemyslíš… ![]()
@Regina Hero píše:
Nepromáčkneš, když to unese i mýho chlapa… hahaha… je to přidělaný na zahrádce, ne na střeše… akorát se tam nesmí divočit, když auto stojí z kopce a není zatažená ruční brzda… no, ale vlastně z kopce by to byla divočina i ze zataženou ruční brzdou…
a jak se leží na těch lyžinách?a to je jako vychytávka proti mravencům bo jak to je?
Příspěvek upraven 27.06.12 v 23:11
@saracenka píše:
aspon někdo, já si o sobě myslím hrozné věci..
nesmíš být taková sebekritická ![]()
@Šája píše:že ne..já se do zejtra polepčim
nesmíš být taková sebekritická
@eviliska píše:
@Šája jo šajko, a odhlasováno - bude nás 5
jé super, tak doufám, že se stihnem ještě nějak vidět,pak už to bude asi dost nereálné ![]()
Regina Hero píše:
Si byl rychlejší s tou ručkou…
Byl jsem moc rychlej s tím stanováním asi. ![]()
![]()
@saracenka píše:
a jak se leží na těch lyžinách? a to je jako vychytávka proti mravencům bo jak to je?
Na lyžinách asi blbě, ale ve stanu je tvrdá podlážka… a matrace… tam se leží dobře… akorát poránu člověk nesmí zapomenout, že ven se jde po žebříku…
@Heineken píše:
Byl jsem moc rychlej s tím stanováním asi.![]()
![]()
![]()
rychlá ručka ![]()
@Regina Hero píše:
Na lyžinách asi blbě, ale ve stanu je tvrdá podlážka… a matrace… tam se leží dobře… akorát poránu člověk nesmí zapomenout, že ven se jde po žebříku…
já jsem z toho vážně srnka ![]()