Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
No a to ho máme úplně novej, to by bylo škoda, aby nám někde zteřel, než nás pustí z kriminálu… takových peněz to stálo…
n můj vkus to má moc velkou díru,o tu to mělo být levněšjší
Příspěvek upraven 27.06.12 v 23:23
@Regina Hero píše:
No a to ho máme úplně novej, to by bylo škoda, aby nám někde zteřel, než nás pustí z kriminálu… takových peněz to stálo…
aby ho někdo nezašpinil, co? Zevnitř…
@Heineken píše:
No já jsem zletilej až moc.![]()
![]()
No tak že by ses s ním o pár roků podělil, ne?
@saracenka píše:
n můj vkus to má moc velkou díru, o tu to mělo být levněšjšíPříspěvek upraven 27.06.12 v 23:23
No a to si jako představ, že ty díry to má tři… z každé strany jednu… to mohli dát slevu, že jo?
@saracenka píše:
no právě stanuješ třeba v chráněné oblasti a fik, už sedíš
No jo tak tomu věřím.
![]()
@tweetydee píše:
aby ho někdo nezašpinil, co? Zevnitř…
to jo ručníček povinná výbava na takové picknicky
@saracenka píše:
n můj vkus to má moc velkou díru, o tu to mělo být levněšjšíPříspěvek upraven 27.06.12 v 23:23
No a to si jako představ, že ty díry to má tři… z každé strany jednu… to mohli dát slevu, že jo?
@Regina Hero píše:
twe ten vám měli dát zadarmo, tam táhne ze všech stran a ještě vocad vypadneš ![]()
@Regina Hero píše:
@saracenka píše:
A nebo si takhle jdeš krajinou, najednou šlápneš na něco měkkého a fik, už sedíš taky… a ještě v tom měkkém… ![]()
saracenka píše:
to jo ručníček povinná výbava na takové picknicky
Taky gumička se může vzít.
![]()
@Regina Hero píše:
A nebo si takhle jdeš krajinou, najednou šlápneš na něco měkkého a fik, už sedíš taky… a ještě v tom měkkém…
myslíš na chráněnýho hada
![]()
Příspěvek upraven 27.06.12 v 23:27
@Regina Hero píše:
A nebo si takhle jdeš krajinou, najednou šlápneš na něco měkkého a fik, už sedíš taky… a ještě v tom měkkém…