Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nic holky tak ho tady premlouvejte, stejne nic nerekne, a diskuze je to o hov*** mne to nebavý, Pa ![]()
@Hana89 píše:
Tak se predstav ako zakladatel a pak ti napíšem o sobe taky
Už jsem se představil jsem Kamil, teď je řada na vás! ![]()
@Hana89 píše:
No nic holky tak ho tady premlouvejte, stejne nic nerekne, a diskuze je to o hov*** mne to nebavý, Pa
mě taky né, jdu chrápat
![]()
OK, tak vše, co nám na sebe prozradíš, tak prozradíme taky… ahoj Kamčo, já jsem Ilonka… ![]()
Holky mějte se mnou pochopení, jsem tu teprve druhý den a přece hned všechno vám nevyklopím co by jsme jsi psali potom když bych to všechno napsal hned! ![]()
Ahoj, taky vás tu všechny vítám! ![]()
@Kamil-1 píše:čus, já jsem saracenka ze saracenkova a jsem strašně moc slušná dívka
Holky mějte se mnou pochopení, jsem tu teprve druhý den a přece hned všechno vám nevyklopím co by jsme jsi psali potom když bych to všechno napsal hned!Ahoj, taky vás tu všechny vítám!
@Kamil-1 píše:
Holky mějte se mnou pochopení, jsem tu teprve druhý den a přece hned všechno vám nevyklopím co by jsme jsi psali potom když bych to všechno napsal hned!Ahoj, taky vás tu všechny vítám!
NO tak my taky nebudem udávat info o sobě nováčkovi ![]()
@saracenka píše: čus, já jsem saracenka ze saracenkova a jsem strašně moc slušná dívka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NO ty jo
![]()
@1simona1 já to mám i v podpisu, takže všímavý člověk by to stejně vypátral ![]()
@saracenka píše:
twe co mi ničíš image![]()
![]()
![]()
saracenka ze saracenkova je ten nejslušnější člověk, kterého tady znám… slušnější a počestnější dívku by si tady nenašel Kamčo ![]()
@tweetydee píše:
@1simona1 já to mám i v podpisu, takže všímavý člověk by to stejně vypátral
nemám zaplé podpisy máš tam něco zajímavého?
@tweetydee píše:
saracenka ze saracenkova je ten nejslušnější člověk, kterého tady znám… slušnější a počestnější dívku by si tady nenašel Kamčo