Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1simona1 píše:
NO tak my taky nebudem udávat info o sobě nováčkovi
Tak to jsem rád, že jsme jsi to ujasnili! ![]()
Už se nám to tady schází
![]()
Sar, jen metříky a jeden je se svatbou ![]()
@Kamil-1 píše:
Holky mějte se mnou pochopení, jsem tu teprve druhý den a přece hned všechno vám nevyklopím co by jsme jsi psali potom když bych to všechno napsal hned!Ahoj, taky vás tu všechny vítám!
Boha jeho, takový drahoty děláš… no nazdar… jasně, že vyklop všechno hned, ať víme, jestli tu ztrácet čas nebo ne… a potom bychom si psali něco jiného, už za časů mé babičky se slušný člověk představil hned, a když se jednalo o muže, tak samozřejmě že byl první, kdo s tím začal… a psát si pak můžeme třeba o hladomoru v Africe, o politické situaci v Kongu nebo o invazi kobylek v Číně… ![]()
@Regina Hero píše:
Boha jeho, takový drahoty děláš… no nazdar… jasně, že vyklop všechno hned, ať víme, jestli tu ztrácet čas nebo ne… a potom bychom si psali něco jiného, už za časů mé babičky se slušný člověk představil hned, a když se jednalo o muže, tak samozřejmě že byl první, kdo s tím začal… a psát si pak můžeme třeba o hladomoru v Africe, o politické situaci v Kongu nebo o invazi kobylek v Číně…
Nejsem přece na seznamce, abych se musel se hned přestavovat! ![]()
Jinak taky zdravím! ![]()
@Kamil-1 píše:
Nejsem přece na seznamce, abych se musel se hned přestavovat!Jinak taky zdravím!
@Kamil-1 píše:
Nejsem přece na seznamce, abych se musel se hned přestavovat!Jinak taky zdravím!
ale psal si, že hledáš přátele
To už je seznamka, ne?
@Kamil-1 Tak nám alespoň řekni jestli jsi zadanej.
Já jsem 10 let vdaná.