Hledám, hledám přátele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
16.7.12 13:31
Sasanka30 píše: :think: My mu to nekazíme, my tu na něj jakože čekáme a dneska jsme čekali až do ráno, to taky neni sranda víme? :mrgreen: :mrgreen:

No fakt to není sranda to tady Kamilovi skoro do rána hlídat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 13:33
@Heineken píše:
No nic špatnýho jsem tím nemyslel, jen že je ten čuník fakt pěknej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo to je, taky se mi to líbilo, když jsem to viděla, ještě ho mám, meju okolo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 13:34
@Heineken píše:
No fakt to není sranda to tady Kamilovi skoro do rána hlídat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No néééjni, to řikám fuuurt, si myslí, že se nám asi nechce spát, ale taky si neuvědomují, že by to tu mohl někdo napadnout, že joo 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 13:36
Sasanka30 píše:
Jo to je, taky se mi to líbilo, když jsem to viděla, ještě ho mám, meju okolo :mrgreen: :mrgreen:

No fakt to nemej, to by byla škoda, ono ti to teď poroste i s mimčem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 13:37
Sasanka30 píše:
No néééjni, to řikám fuuurt, si myslí, že se nám asi nechce spát, ale taky si neuvědomují, že by to tu mohl někdo napadnout, že joo 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No já jsem z toho ponocování ještě teď celej hotovej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 13:37
@Heineken píše:
No fakt to nemej, to by byla škoda, ono ti to teď poroste i s mimčem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No právě že spíš popraská, oddělej se nožičky a tak a to si na krk nevezmu, to je týrání :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 13:38
@Heineken píše:
No já jsem z toho ponocování ještě teď celej hotovej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No taky nejsem zrovna vyspaná :mrgreen: :mrgreen: je u vás taky takovej slejvák s bouřkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 13:40
Sasanka30 píše:
No právě že spíš popraská, oddělej se nožičky a tak a to si na krk nevezmu, to je týrání :think: :mrgreen: :mrgreen:

Bude zabíjačka, já bych si dal tu nožičku, třeba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 13:42
@Sasanka30 píše:
No taky nejsem zrovna vyspaná :mrgreen: :mrgreen: je u vás taky takovej slejvák s bouřkou?

U nás je počasí, který mám nejradši, je tak na půl zataženo, ale na déšť to nevypadá a je teda dost zima, ale to mám taky rád. :think:
Já půjdu něco pojíst, teď jsem tady měl jednu zákaznici a úplně jsem zapomněl na oběd. 8o :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 13:42
@Heineken píše:
Bude zabíjačka, já bych si dal tu nožičku, třeba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 13:44
@Heineken píše:
U nás je počasí, který mám nejradši, je tak na půl zataženo, ale na déšť to nevypadá a je teda dost zima, ale to mám taky rád. :think:
Já půjdu něco pojíst, teď jsem tady měl jednu zákaznici a úplně jsem zapomněl na oběd. 8o :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem taky štastná, že nejsou ty hice, to jsem fakt trpěla, ale kdyby neprošelo, bylo by líp, ale ani to mi nevadí :dance:
No jo, jak vidiš ženskou, tak se o nažrat zapomeneš :pocitac: :mrgreen:
Já mam kuře na paprice, mnamka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 17:43
Sasanka30 píše:
Já jsem taky štastná, že nejsou ty hice, to jsem fakt trpěla, ale kdyby neprošelo, bylo by líp, ale ani to mi nevadí :dance:
No jo, jak vidiš ženskou, tak se o nažrat zapomeneš :pocitac: :mrgreen:
Já mam kuře na paprice, mnamka :andel:

To je fakt, já jak vidím holku, tak jsem ztracenej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
K obědu jsem měl steaky, jako ostatně i včera a předevčírem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 18:13
@Heineken píše:
To je fakt, já jak vidím holku, tak jsem ztracenej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
K obědu jsem měl steaky, jako ostatně i včera a předevčírem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fuj, kdy si měl naposledy normální jídlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 18:17
Sasanka30 píše:
Fuj, kdy si měl naposledy normální jídlo :think:

No právě dneska ten steak a abych vydržel do večera, tak jsem si dal jeden hovězí a jeden vepřovej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 18:24
@Heineken píše:
No právě dneska ten steak a abych vydržel do večera, tak jsem si dal jeden hovězí a jeden vepřovej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já si pujdu udělat kašičku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová