Co jste dostaly na hematom v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6201
7.5.15 13:04

@lensom určitě zaváděj při polykaní je hodně nežádoucích učinku jako ospalost malátnost a tak. Jinak hematom je bohužel sazka do loterie mám za sebou 2 těhotenství obě s hematomem první skončilo potratem v 17tt bohužel hematom vzal i plod a druhé bylo taky s hematomem ale ten se nakonec vstřebal ale měla jsem klidový režim. Držím pěsti at se hematom hezky vstřebá a hlavně odpočívej a nepřepínej se polehávej. Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
7.5.15 17:33

Taky jsem měla hematom na začátku a nahoře nad a dneska je z toho skoro 20 měsíční zlobidlo. Já ho polykala.Chce to hodně odpočívat a věřit, že to dobře dopadne. Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.5.15 17:56

Ja mam taky hematom nad vajickem..doktor rikal ze se mi vajicko odlucuje..bojim se ze mi hematom odloupne vajicko..mam neschopenku al ezim..tak snad to bude v poradku…je to nas vytouzenej drobecek..prvni jsem polkla..tak nevim jestli mam polykat nebo zavadet dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
7.5.15 18:10
@lensom
@lensom píše:
Ja mam taky hematom nad vajickem..doktor rikal ze se mi vajicko odlucuje..bojim se ze mi hematom odloupne vajicko..mam neschopenku al ezim..tak snad to bude v poradku…je to nas vytouzenej drobecek..prvni jsem polkla..tak nevim jestli mam polykat nebo zavadet dolu…

záleží jak ti bude když budeš polykat já byla uplně KO a motala se mi hlava proto jsem zaváděla ale to je na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.5.15 18:59

Zkusim zavadet..uvidim jak mi bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.8.15 19:54
@oliii píše:
@lensom určitě zaváděj při polykaní je hodně nežádoucích učinku jako ospalost malátnost a tak. Jinak hematom je bohužel sazka do loterie mám za sebou 2 těhotenství obě s hematomem první skončilo potratem v 17tt bohužel hematom vzal i plod a druhé bylo taky s hematomem ale ten se nakonec vstřebal ale měla jsem klidový režim. Držím pěsti at se hematom hezky vstřebá a hlavně odpočívej a nepřepínej se polehávej. Držím pěsti :hug:

Tak ja si tímhle procházím ted. Lezim ve špitále pi desnem krvácení kde jsem doslova me promacene ponožky. Mimi se zatím drží. Druhy den už jen lehce spinim a nic me neboli. Vím jen ze jsem celou dobu v sanitce opakovala proc me nic neboli když tak krvacim. Jsem ve 13 tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
6.8.15 10:38

@kochichak záleží co ti řekli po utz jestli tím krvácením hematom odešel nebo zůstal. Mě při prvním zůstal a bohužel v 17tt jsem potratila ve druhém těhu se postupně vstřebal a mám doma 5 leté zlatíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.8.15 08:48
@oliii píše:
@kochichak záleží co ti řekli po utz jestli tím krvácením hematom odešel nebo zůstal. Mě při prvním zůstal a bohužel v 17tt jsem potratila ve druhém těhu se postupně vstřebal a mám doma 5 leté zlatíčko

Vstřebal se, prý tam není. Byl u… vstupní branky, nebo jak to říkala doktorka. Stále špiním, ale tmavá krev… tak snad dobrý… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
7.8.15 12:47

@kochichak pokud se vstřebal tak to je super :dance: ted už jen snad pohodové těhulkování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.8.15 14:40
@oliii píše:
@kochichak pokud se vstřebal tak to je super :dance: ted už jen snad pohodové těhulkování :hug:

Děkuju :kytka: Musím doufat, neb se chceme v říjnu brát :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.1.16 16:58

Do této diskuse píšu jen jako podpora pro budoucí maminky které také trápí hematom a hledají zde nějaké informace a uklidnění. Před týdnem mi zjistili v 10 tt hematom 1cm tlustý kolem celého plodového vejce, netvářili se na to zrovna pozitivně. Dostala jsem utrogestan a přísný klidový režim, jen sprcha, záchod a zase ležet. No a dnes po týdnu kontrola a po hematomu už skoro nebyla ani stopa. :dance: Hematom se prostě vstřebal, žádné krvácení, ani špinění neproběhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzulee
9.3.16 12:56

Čau holky,
mám menší dotaz..V 8tt mi doktor našel hematom. Při poslední návštěvě se hematom vstřebal s tím, že mi tam našel jeste nějaký zbytky hematonu (teď 12tt).K věci..v neděli jsme se s přítelem mazlili (s tím ze do me vůbec nevnikl)jen proběhl oragasmus a co se nestalo.. cca během hodinky jsem začla špinit..A trvá to i v dnešní den..spineni bylo ze zacatku růžovo-hnědý a teď hnědý, jsou to jen kapicky. Doktor ma dovolenou, tak se nemůžu zeptat na radu.Mate některá podobnou zkušenost? Diky za připadne reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5178
9.3.16 13:06

A co zajet do nejbližší nemocnice na UZ? Nebylo by to pro tvůj klid lepší? Tady do tebe nikdo vidět určitě nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzulee
9.3.16 13:17

No, to bude asi nejlepší. Jen přítel je až do zítřka mimo a me je docela zle, takže se bojím cestovat hromadnou dopravou.Tak to potřebuji do zítřejšího dne přežít s menším uklidněním :roll:

• Citovat
  • Upravit
5950
9.3.16 13:32

Jela bych pro klid duše do nemocnice (taxíkem?) Ale pokud se to krvácení nerozjede, asi bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí