Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lensom určitě zaváděj při polykaní je hodně nežádoucích učinku jako ospalost malátnost a tak. Jinak hematom je bohužel sazka do loterie mám za sebou 2 těhotenství obě s hematomem první skončilo potratem v 17tt bohužel hematom vzal i plod a druhé bylo taky s hematomem ale ten se nakonec vstřebal ale měla jsem klidový režim. Držím pěsti at se hematom hezky vstřebá a hlavně odpočívej a nepřepínej se polehávej. Držím pěsti ![]()
Taky jsem měla hematom na začátku a nahoře nad a dneska je z toho skoro 20 měsíční zlobidlo. Já ho polykala.Chce to hodně odpočívat a věřit, že to dobře dopadne. Držím pěsti ![]()
Ja mam taky hematom nad vajickem..doktor rikal ze se mi vajicko odlucuje..bojim se ze mi hematom odloupne vajicko..mam neschopenku al ezim..tak snad to bude v poradku…je to nas vytouzenej drobecek..prvni jsem polkla..tak nevim jestli mam polykat nebo zavadet dolu…
@lensom píše:
Ja mam taky hematom nad vajickem..doktor rikal ze se mi vajicko odlucuje..bojim se ze mi hematom odloupne vajicko..mam neschopenku al ezim..tak snad to bude v poradku…je to nas vytouzenej drobecek..prvni jsem polkla..tak nevim jestli mam polykat nebo zavadet dolu…
záleží jak ti bude když budeš polykat já byla uplně KO a motala se mi hlava proto jsem zaváděla ale to je na tobě
@oliii píše:
@lensom určitě zaváděj při polykaní je hodně nežádoucích učinku jako ospalost malátnost a tak. Jinak hematom je bohužel sazka do loterie mám za sebou 2 těhotenství obě s hematomem první skončilo potratem v 17tt bohužel hematom vzal i plod a druhé bylo taky s hematomem ale ten se nakonec vstřebal ale měla jsem klidový režim. Držím pěsti at se hematom hezky vstřebá a hlavně odpočívej a nepřepínej se polehávej. Držím pěsti
Tak ja si tímhle procházím ted. Lezim ve špitále pi desnem krvácení kde jsem doslova me promacene ponožky. Mimi se zatím drží. Druhy den už jen lehce spinim a nic me neboli. Vím jen ze jsem celou dobu v sanitce opakovala proc me nic neboli když tak krvacim. Jsem ve 13 tt. ![]()
@kochichak záleží co ti řekli po utz jestli tím krvácením hematom odešel nebo zůstal. Mě při prvním zůstal a bohužel v 17tt jsem potratila ve druhém těhu se postupně vstřebal a mám doma 5 leté zlatíčko
@oliii píše:
@kochichak záleží co ti řekli po utz jestli tím krvácením hematom odešel nebo zůstal. Mě při prvním zůstal a bohužel v 17tt jsem potratila ve druhém těhu se postupně vstřebal a mám doma 5 leté zlatíčko
Vstřebal se, prý tam není. Byl u… vstupní branky, nebo jak to říkala doktorka. Stále špiním, ale tmavá krev… tak snad dobrý… ![]()
@kochichak pokud se vstřebal tak to je super
ted už jen snad pohodové těhulkování ![]()
@oliii píše:
@kochichak pokud se vstřebal tak to je superted už jen snad pohodové těhulkování
Děkuju
Musím doufat, neb se chceme v říjnu brát ![]()
Do této diskuse píšu jen jako podpora pro budoucí maminky které také trápí hematom a hledají zde nějaké informace a uklidnění. Před týdnem mi zjistili v 10 tt hematom 1cm tlustý kolem celého plodového vejce, netvářili se na to zrovna pozitivně. Dostala jsem utrogestan a přísný klidový režim, jen sprcha, záchod a zase ležet. No a dnes po týdnu kontrola a po hematomu už skoro nebyla ani stopa.
Hematom se prostě vstřebal, žádné krvácení, ani špinění neproběhlo.
Čau holky,
mám menší dotaz..V 8tt mi doktor našel hematom. Při poslední návštěvě se hematom vstřebal s tím, že mi tam našel jeste nějaký zbytky hematonu (teď 12tt).K věci..v neděli jsme se s přítelem mazlili (s tím ze do me vůbec nevnikl)jen proběhl oragasmus a co se nestalo.. cca během hodinky jsem začla špinit..A trvá to i v dnešní den..spineni bylo ze zacatku růžovo-hnědý a teď hnědý, jsou to jen kapicky. Doktor ma dovolenou, tak se nemůžu zeptat na radu.Mate některá podobnou zkušenost? Diky za připadne reakce ![]()
A co zajet do nejbližší nemocnice na UZ? Nebylo by to pro tvůj klid lepší? Tady do tebe nikdo vidět určitě nebude…
No, to bude asi nejlepší. Jen přítel je až do zítřka mimo a me je docela zle, takže se bojím cestovat hromadnou dopravou.Tak to potřebuji do zítřejšího dne přežít s menším uklidněním ![]()
Jela bych pro klid duše do nemocnice (taxíkem?) Ale pokud se to krvácení nerozjede, asi bych se nebála.