Hezká jména, která nejsou běžná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16279
12.1.21 16:30
@KalamityJohn píše:
Volání divočiny :mrgreen:Ale pro mladší generace tam to spojení asi už není :think:

Mladší generace za Elsou nevidí rozpálenou savanu, ale ledové království :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21206
12.1.21 17:12
@zrcadlo píše:
Mladší generace za Elsou nevidí rozpálenou savanu, ale ledové království :lol:

LOL! Jsem se solidně odatoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.1.21 15:08

Samael :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
13.1.21 15:29
@Anonymní píše:
Inna je moc hezke, ale mam to zafixovano jako ruske nebo ukrajinske jmeno, bylo to tam hodne oblibene :nevim: Jeste se mi dost libila Ida. Po filmu Legenda o Vanocich i Ada, ale nechci, aby lidi z toho meli Áďu nebo ohranou Adelku :roll:

Ida bývala spolužačka, nikam jinam se to nepřetvořilo, prostě Ida - Ido.
Nebo kdysi jedna kolegyně Inge

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4800
13.1.21 18:36
@KalamityJohn píše:
Volání divočiny :mrgreen:Ale pro mladší generace tam to spojení asi už není :think:

Pro mladší generace tam je zas Frozen :D (Ledové království)..ale jinak se mi to jméno moc líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.21 21:46

Nora

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.21 22:09

Ida, Inna, Ingrid, Marion, Marína, Karin, Zoe, Zorka, Zina, Ivone, Lana, Mira

• Citovat
  • Upravit
84
14.1.21 12:54
@Lainaire8 píše:
Já chtěla Zoe nebo Vanessu, ale doma mi to neprošlo :mrgreen: stejně jako Linda :srdce:

Z klucicich nevím, vždy jsem chtěla Daniela, tak ho mám :mrgreen: a pak bych volila Vojtu - Vojtěch…

Jinak takový ty klasiky, co jsou české a zároveň jsou stejné v cizině. David, Adam, Michael, Veronika, Adel, Marika, Natalie.. Prostě aby se to dalo použít i v cizím jazyce.

Vanessku mám já :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
28.1.21 22:08

Mame dvouletou Helenku a vsude mi rikaji, jak je to krasne jmeno, ktere dlouho neslyseli. Navic je mezinarodni. Ted je na ceste kluk a bude to Antonin, Tonda, taky mezinarodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.21 15:59

Takze pohlavi uz mame, bude to kluk. Na to jsem pripravena nebyla :lol: Tedy prosim spis o tipy na nebezna (nejlepe neslovanska) klucici jmena! ;) Dekuji! Autorka

• Citovat
  • Upravit
14765
30.1.21 21:14
@Anonymní píše:
Takze pohlavi uz mame, bude to kluk. Na to jsem pripravena nebyla :lol: Tedy prosim spis o tipy na nebezna (nejlepe neslovanska) klucici jmena! ;) Dekuji! Autorka

Za me Enzo a Elliot ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.21 13:39

Ja mam vybrano Mia, Claudie a David, Chriss a Oliver. Mela jsem v uzsim vyberu i Melanie, ale tam mi nakonec nejak nesla pres pusu zdrobnelina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
31.1.21 14:09

Škoda, že nevíme, zda kluk či holka.. mně se taky líbí trošku „jiná“ jména, ale na druhou stranu odmítám mít dítě exota, co si z něj dělají srandu a to jméno nikdy nikdo neslyšel..
takže u mne vždy byla tato (seřadím ti to abecedně ;) :

Holky : Anet, Alexandra, Beata, Darja, Ester, Gita, Christine, Julie, Lea, Lena, Marika, Nina, Ráchel, Sára, Saša, Zina, Zoja

Kluci : Alex, Andrej (škoda té asociace :-(..je fakt krásné), Boris, Dan, Lucas, Vladan :potlesk:

všechna bych svému dítěti ráda dala :srdce:

Holt byla jsem velkorysá a nechala holkám jména, která jim dala biologická matka.. jako vyjádření vděku - a taky jsou celkem pěkná, i když úplně česká a „obyčejná“…

možná ti pomůže tato mezinárodní tabulka top-jmen :-)
 https://www.czso.cz/…9344acef432b?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.1.21 14:56

Mně se moc líbí jméno Vít. Jednoduché, není moc časté, hodí se jak pro dítě tak dospělého chlapa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
31.1.21 15:04
@Anonymní píše:

děvčeee!! ale to máš říct hned!
já ti tu cpu své slovanské dívčí jména (i klučičí teda:-D jako je Nina a Boris a Vladan)
a ty chceš severská pro kluka!!???
tak to máš zde přece
https://www.vyznamy-jmen.com/…20jm%C3%A9na
z toho teda nevím, je to vše strašně tvrdé, možná jen Erik a Janson.. ta jména jsou celkem šílená..
(tobě se snad líbí Donar, Langer, Majken, Sonar, Orn, Valdemar, Tyr, Turi, Vidar, Thorian… to přece néééé :zed: toi mu neuděláš, že ne…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze