Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@KalamityJohn píše:
Volání divočinyAle pro mladší generace tam to spojení asi už není
Mladší generace za Elsou nevidí rozpálenou savanu, ale ledové království ![]()
@zrcadlo píše:
Mladší generace za Elsou nevidí rozpálenou savanu, ale ledové království
LOL! Jsem se solidně odatoval.
@Anonymní píše:
Inna je moc hezke, ale mam to zafixovano jako ruske nebo ukrajinske jmeno, bylo to tam hodne oblibeneJeste se mi dost libila Ida. Po filmu Legenda o Vanocich i Ada, ale nechci, aby lidi z toho meli Áďu nebo ohranou Adelku
Ida bývala spolužačka, nikam jinam se to nepřetvořilo, prostě Ida - Ido.
Nebo kdysi jedna kolegyně Inge
@KalamityJohn píše:
Volání divočinyAle pro mladší generace tam to spojení asi už není
Pro mladší generace tam je zas Frozen
(Ledové království)..ale jinak se mi to jméno moc líbí!
Ida, Inna, Ingrid, Marion, Marína, Karin, Zoe, Zorka, Zina, Ivone, Lana, Mira
@Lainaire8 píše:
Já chtěla Zoe nebo Vanessu, ale doma mi to neprošlostejně jako Linda
![]()
Z klucicich nevím, vždy jsem chtěla Daniela, tak ho mám
Jinak takový ty klasiky, co jsou české a zároveň jsou stejné v cizině. David, Adam, Michael, Veronika, Adel, Marika, Natalie.. Prostě aby se to dalo použít i v cizím jazyce.a pak bych volila Vojtu - Vojtěch…
Vanessku mám já
![]()
Mame dvouletou Helenku a vsude mi rikaji, jak je to krasne jmeno, ktere dlouho neslyseli. Navic je mezinarodni. Ted je na ceste kluk a bude to Antonin, Tonda, taky mezinarodni.
Takze pohlavi uz mame, bude to kluk. Na to jsem pripravena nebyla
Tedy prosim spis o tipy na nebezna (nejlepe neslovanska) klucici jmena!
Dekuji! Autorka
@Anonymní píše:
Takze pohlavi uz mame, bude to kluk. Na to jsem pripravena nebylaTedy prosim spis o tipy na nebezna (nejlepe neslovanska) klucici jmena!
Dekuji! Autorka
Za me Enzo a Elliot ![]()
Ja mam vybrano Mia, Claudie a David, Chriss a Oliver. Mela jsem v uzsim vyberu i Melanie, ale tam mi nakonec nejak nesla pres pusu zdrobnelina.
Škoda, že nevíme, zda kluk či holka.. mně se taky líbí trošku „jiná“ jména, ale na druhou stranu odmítám mít dítě exota, co si z něj dělají srandu a to jméno nikdy nikdo neslyšel..
takže u mne vždy byla tato (seřadím ti to abecedně
:
Holky : Anet, Alexandra, Beata, Darja, Ester, Gita, Christine, Julie, Lea, Lena, Marika, Nina, Ráchel, Sára, Saša, Zina, Zoja
Kluci : Alex, Andrej (škoda té asociace
..je fakt krásné), Boris, Dan, Lucas, Vladan ![]()
všechna bych svému dítěti ráda dala ![]()
Holt byla jsem velkorysá a nechala holkám jména, která jim dala biologická matka.. jako vyjádření vděku - a taky jsou celkem pěkná, i když úplně česká a „obyčejná“…
možná ti pomůže tato mezinárodní tabulka top-jmen ![]()
https://www.czso.cz/…9344acef432b?…
Mně se moc líbí jméno Vít. Jednoduché, není moc časté, hodí se jak pro dítě tak dospělého chlapa. ![]()
@Anonymní píše:
Takze pohlavi uz mame, bude to kluk. Na to jsem pripravena nebylaTedy prosim spis o tipy na nebezna (nejlepe neslovanska) klucici jmena!
Dekuji! Autorka
děvčeee!! ale to máš říct hned!
já ti tu cpu své slovanské dívčí jména (i klučičí teda:-D jako je Nina a Boris a Vladan)
a ty chceš severská pro kluka!!???
tak to máš zde přece
https://www.vyznamy-jmen.com/…20jm%C3%A9na
z toho teda nevím, je to vše strašně tvrdé, možná jen Erik a Janson.. ta jména jsou celkem šílená..
(tobě se snad líbí Donar, Langer, Majken, Sonar, Orn, Valdemar, Tyr, Turi, Vidar, Thorian… to přece néééé
toi mu neuděláš, že ne…)