Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli bereš antikoncepci spolehlivě, nejsi těhotná. Ale od nervů se ti může stát, že menstruaci nedostaneš třeba 2 měsíce, stres to klidně může způsobit. Těhotenské příznaky si klidně můžeš vsugerovat.. Psychika je mocná. Takže se uklidni, bude to dobré.
A pokud máš pocit, že antikoncepci nevěříš a bojíš se jejího selhání, máš dvě možnosti..ještě navrch používat kondom (partnerovi se dá říct, že prášky nebereš
) a nebo aby ejakuloval ven ( ale jelikož jsi dost mladá, jak píšeš, asi i partner bude mladší a je otázka, zda je natolik zkušený, aby se ohlídal).. Jo a pak třetí možnost - nesouložit ![]()
@ivašot. píše:
Jak už Ti včera dost lidí řeklo - nejsi
Včera? To si me asi pletete..
@lekarnicka28 píše:
Jestli bereš antikoncepci spolehlivě, nejsi těhotná. Ale od nervů se ti může stát, že menstruaci nedostaneš třeba 2 měsíce, stres to klidně může způsobit. Těhotenské příznaky si klidně můžeš vsugerovat.. Psychika je mocná. Takže se uklidni, bude to dobré.A pokud máš pocit, že antikoncepci nevěříš a bojíš se jejího selhání, máš dvě možnosti..ještě navrch používat kondom (partnerovi se dá říct, že prášky nebereš
) a nebo aby ejakuloval ven ( ale jelikož jsi dost mladá, jak píšeš, asi i partner bude mladší a je otázka, zda je natolik zkušený, aby se ohlídal).. Jo a pak třetí možnost - nesouložit
Ale já jsem to prave i dostala…jen mě u dost strasi nektere příspěvky…myslíte že po trech tydnech od sexu uz by mi hodnota stoupla nad 0,5?
@Olexa píše:
Včera? To si me asi pletete..
tak dneska, pardon https://www.emimino.cz/…rankovani/7/
@Olexa píše:
Ale já jsem to prave i dostala…jen mě u dost strasi nektere příspěvky…myslíte že po trech tydnech od sexu uz by mi hodnota stoupla nad 0,5?
Sorry, ale kolik ti je? Seš tak natvrdla nebo co?! Máš ms, chranis se a hcg vyšlo negativní takže těhotná nejsi! Pokud máš takový strach, tak sex neprovozuj ![]()
@kessi22 píše:
Sorry, ale kolik ti je? Seš tak natvrdla nebo co?! Máš ms, chranis se a hcg vyšlo negativní takže těhotná nejsi! Pokud máš takový strach, tak sex neprovozuj
Ne jen se s tim prostě trápim moc dlouho a jsem z toho už mimo. Nevím co jsem vám udělala tak strasneho..od toho jsou diskuse ne? Mela jsem problém se kterým se potýkam uz prislis dlouho a chtěla jsem se zeptat protože jste dost zkušené… omlouvám se jestli vás obtěžuji
@ivašot. píše:
tak dneska, pardon https://www.emimino.cz/…rankovani/7/
Rekla jsem si víc hlav víc ví..omlouvám se
@Olexa píše:
Ne jen se s tim prostě trápim moc dlouho a jsem z toho už mimo. Nevím co jsem vám udělala tak strasneho..od toho jsou diskuse ne? Mela jsem problém se kterým se potýkam uz prislis dlouho a chtěla jsem se zeptat protože jste dost zkušené… omlouvám se jestli vás obtěžuji
Ano, ale ty to tu řešíš na dvou diskusích a pořád dokola meleš tu svou, i když ti tu bylo už x krát řečeno, že těhotná být nemůžeš, tak co chceš sakra ještě slyšet?!
Prosím, nesexuj!
@kessi22 píše:
Ano, ale ty to tu řešíš na dvou diskusích a pořád dokola meleš tu svou, i když ti tu bylo už x krát řečeno, že těhotná být nemůžeš, tak co chceš sakra ještě slyšet?!Prosím, nesexuj!
Vysledky hcg jsou stoprocentni a kdyby jsi tehotna byla, tak by uz byly urcite vyssi, takze tehotna rozhodne nejsi. ![]()