Hledá se kamarádka z Ostravy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
13.7.14 21:39

Nejaka mamina zitra kolem poledne na kafe v centru nebo do parku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
14.7.14 08:06
@Lenka2518 píše:
Nejaka mamina zitra kolem poledne na kafe v centru nebo do parku?

ahoj ja bych klidně šla jen čekám zdali mi dojdou dneska konečně penízky pokud jo tak pujdu klidně ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.7.14 08:37

Ok, tak dej vedet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
24.8.14 06:17

Zdravím všechny maminky :mavam: chtěla bych se také přidat, jsem 23letá maminka mám tříletou dcerku a čtyřměs. chlapečka a bydlíme kousek od Futura, našla by se tu nějaká maminka nebo kamarádka poblíž na společné kočárkování???Samotnou mě to nudí:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
25.8.14 08:00
@Maldinka21 píše:
Zdravím všechny maminky :mavam: chtěla bych se také přidat, jsem 23letá maminka mám tříletou dcerku a čtyřměs. chlapečka a bydlíme kousek od Futura, našla by se tu nějaká maminka nebo kamarádka poblíž na společné kočárkování???Samotnou mě to nudí:-(

Také zdravím maminko..také bydlím kousek od Futura a určitě bych s tebou ráda kočárkovala:)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
26.8.14 20:26

Ahoj Ostravačky, tak jsem Vás konečně našla ;)
Mě je 31 :roll: mám 9letou Natálku a skoro 6měsíčního Samuela.Jsem z Fifejd, kousek od Futura.Taky hledám nějakou kamarádku, nejen na kočárkování, ale třeba i návštěvy doma, aby si prckové mohli pohrát :dance:
Jsem on-line, tak můžete psát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
26.8.14 20:28
@terkom83 píše:
Ahoj Ostravačky, tak jsem Vás konečně našla ;)
Mě je 31 :roll: mám 9letou Natálku a skoro 6měsíčního Samuela.Jsem z Fifejd, kousek od Futura.Taky hledám nějakou kamarádku, nejen na kočárkování, ale třeba i návštěvy doma, aby si prckové mohli pohrát :dance:
Jsem on-line, tak můžete psát :mavam:

to jsme na tom podobně ale já jsem bohužel až z poruby.par maminek se mi tu taky ozvalo ale vždycky z toho nějak sešlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
26.8.14 20:35

@kamilka 23 No i když jsme z ostravy obě, tak Poruba je fakt trošku od ruky. Já tam skoro vůbec nejezdím. Někdy jen do nemocnice nebo přes Porubu do Globusu, ale jinka tam nikoho neznám.
Jak tam pojedu příště tak se ozvu. Minule po doktorech jsem taky měla spoustu času a jen tak jsem se poflakovala po porubském Tescu, tak třeba tam můžeme někdy dát kafčo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
26.8.14 20:45
@terkom83 píše:
@kamilka 23 No i když jsme z ostravy obě, tak Poruba je fakt trošku od ruky. Já tam skoro vůbec nejezdím. Někdy jen do nemocnice nebo přes Porubu do Globusu, ale jinka tam nikoho neznám.
Jak tam pojedu příště tak se ozvu. Minule po doktorech jsem taky měla spoustu času a jen tak jsem se poflakovala po porubském Tescu, tak třeba tam můžeme někdy dát kafčo :pankac:

pročby ne není problém ja jsem tady docela často většinou na skok ale jak něco nového vidím tak odepisuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
15.10.14 14:39

Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat taky hledám kamarádku na procházku a pokec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucysmidkova
20.10.14 17:17

Ahoj je to tady jeste aktivní :) jsem z centra a mam 8 měsíční holčičku a je mi 22

• Citovat
  • Upravit
lucysmidkova
20.10.14 17:17

Ahoj je to tady jeste aktivní :) jsem z centra a mam 8 měsíční holčičku a je mi 22

• Citovat
  • Upravit
98
20.10.14 20:20

Ahoj, tak aktivní to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucysmidkova
21.10.14 08:10

Tak to je fajn

• Citovat