Hledám chlapa! zn: Zlínsko :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
9.11.11 20:23
michaela1808 píše:
já bydlím ve vesnici plné svobodných chlapů :mrgreen:
Zlínsko - Uherskohradišťsko
kolik let by měl mít??? stačí sem přijet a vybrat si :mrgreen:

8-o To je jak na trzích… :-D

PS: Jen si vybrat toho správného vola… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1863
9.11.11 20:28

ale no tak, etatínku :cert: :mrgreen:
vždyť to tak fungovalo vždy, kde se má mamina od kluků seznámit a chlapi u nás, když chodí do práce mezi chlapy a pak jedou rovnou domů do vesnice o třista obyv. a makat kolem baráku?! takovým se prostě musí pomoct, každý pátek je tu narvaná hospoda svobodnýma chlapama a žádná žena!a když už si tu nějaký nějakou našel, tak byla dohozena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
9.11.11 20:30

a když za mnou vždy přijela nějaká kamarádka a šly jsme do hospůdky (mimochodem nekuřácká) s moc pěknou zahrádkou, tak se na ni chlapi vrhli jak vosy na bonbón :mrgreen: a měla co dělat, aby odjela svobodná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
9.11.11 20:33

problém asi bude, že oni tady všichni tak nějak tíhnou k té rodné hroudě, takže málokdo odsud odejde a sem se moc ženám nechce. přitom nechápu proč, mně se tu líbí…já jsem jinak ze Zlína, ale bydlím tu pár let od doby, kdy si tu naši koupili chalupu a já se sem přivdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
9.11.11 20:37
michaela1808 píše:
problém asi bude, že oni tady všichni tak nějak tíhnou k té rodné hroudě, takže málokdo odsud odejde a sem se moc ženám nechce. přitom nechápu proč, mně se tu líbí…já jsem jinak ze Zlína, ale bydlím tu pár let od doby, kdy si tu naši koupili chalupu a já se sem přivdala.

Taky jsi šla po náročném dni práce okolo chalupy do hospůdky… A už to bylo co?? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
marra
9.11.11 20:41

Hele mne by ani nevadilo jit na vesnici kde je trista obyvatel,jelikoz v takove ted ziju :lol: Tak udelej pruzkum,a posly mi kontakt na nejakeh mistniho svihaka,nejlepe samo meil :mrgreen: ETATINKU ty aby ses nepridal,ze? :jazyk: :jazyk: a CO TY,stale sam a sam? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1863
9.11.11 20:41

jasné! tak nějak :mrgreen:
akorát ta hospoda je mimo moji trasu…tak to bylo trochu složitější, ale důležitý je výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
9.11.11 20:44
michaela1808 píše:
akorát ta hospoda je mimo moji trasu…tak to bylo trochu složitější, ale důležitý je výsledek.

Jo jo, důležitý je, že ses tam dostala!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1863
9.11.11 20:45

rozhodím sítě, už to řeším s manželem :mrgreen:
můžem pak etatínka pozvat na seznamovací mejdan, když se tady tak směle zapojuje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
9.11.11 20:46
marra píše:
Hele mne by ani nevadilo jit na vesnici kde je trista obyvatel,jelikoz v takove ted ziju :lol: Tak udelej pruzkum,a posly mi kontakt na nejakeh mistniho svihaka,nejlepe samo meil :mrgreen: ETATINKU ty aby ses nepridal,ze? :jazyk: :jazyk: a CO TY,stale sam a sam? :lol: :lol: :lol:

Sám na věčné časy a nikdy jinak… :wink:

Hele, nebuď lenivá a koukéj tam do tý hospody dojet, však tam nikoho nemusíš hned balit ne?? Si dáš kofolu a uvidíš, jestli se ti někdo bude líbit nebo ne… Za to nic nedáš a budeš mít zpětnou vazbu hned!! Žádný mejly a dohazování, to by se ti tak líbilo, co!! Nene, hezky si tam zajeď!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
9.11.11 20:47
michaela1808 píše:
můžem pak etatínka pozvat na seznamovací mejdan, když se tady tak směle zapojuje :pankac:

8-o Chraň Bůh!! 8-o

• Citovat
  • Upravit
1863
9.11.11 20:48
etatinek píše:
michaela1808 píše:

jestli budeš vyrypovat, tak tě taky seznámím a budeš mít po ptákách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
9.11.11 20:53
etatinek píše:
marra píše:
Hele mne by ani nevadilo jit na vesnici kde je trista obyvatel,jelikoz v takove ted ziju :lol: Tak udelej pruzkum,a posly mi kontakt na nejakeh mistniho svihaka,nejlepe samo meil :mrgreen: ETATINKU ty aby ses nepridal,ze? :jazyk: :jazyk: a CO TY,stale sam a sam? :lol: :lol: :lol:

Sám na věčné časy a nikdy jinak… :wink:

Hele, nebuď lenivá a koukéj tam do tý hospody dojet, však tam nikoho nemusíš hned balit ne?? Si dáš kofolu a uvidíš, jestli se ti někdo bude líbit nebo ne… Za to nic nedáš a budeš mít zpětnou vazbu hned!! Žádný mejly a dohazování, to by se ti tak líbilo, co!! Nene, hezky si tam zajeď!! :cert:

a nemušíš ani do hospody, škoda, že jsme teď prošvihly hody, to byla dobrá akce, naše vesnice disponuje docela velkým sálem :mrgreen: a bývají tu hody, zábavy, plesy…takže to je tak asi nejideálnější. v té hospě bys byla dost pěst oko a na zábavě se dá tančit, popít atd. a bývá tam kotel lidí takže tam se nové tváře lépe ztratí a zároveň najdou. domluvíme to a prostě přijedeš. jestli se chceš fakt seznámit, tak tohle je ideální situace a když nic, tak aspoň zaskotačíš, ne?! ale to by bylo, aby sis nevybrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
9.11.11 20:55
michaela1808 píše:
etatinek píše:
michaela1808 píše:
jestli budeš vyrypovat, tak tě taky seznámím a budeš mít po ptákách :mrgreen:

Už mlčím a šoupu nohama… :X

• Citovat
  • Upravit
marra
9.11.11 20:55
etatinek píše:
michaela1808 píše:
můžem pak etatínka pozvat na seznamovací mejdan, když se tady tak směle zapojuje :pankac:
8-o Chraň Bůh!! 8-o
Ti dám chran bůh!!! :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: Tož ja bych tam i zajela,ale nemam moc skladne deti,do batohu je nenarvu :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová