Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ale no tak, etatínku
![]()
vždyť to tak fungovalo vždy, kde se má mamina od kluků seznámit a chlapi u nás, když chodí do práce mezi chlapy a pak jedou rovnou domů do vesnice o třista obyv. a makat kolem baráku?! takovým se prostě musí pomoct, každý pátek je tu narvaná hospoda svobodnýma chlapama a žádná žena!a když už si tu nějaký nějakou našel, tak byla dohozena.
a když za mnou vždy přijela nějaká kamarádka a šly jsme do hospůdky (mimochodem nekuřácká) s moc pěknou zahrádkou, tak se na ni chlapi vrhli jak vosy na bonbón
a měla co dělat, aby odjela svobodná ![]()
problém asi bude, že oni tady všichni tak nějak tíhnou k té rodné hroudě, takže málokdo odsud odejde a sem se moc ženám nechce. přitom nechápu proč, mně se tu líbí…já jsem jinak ze Zlína, ale bydlím tu pár let od doby, kdy si tu naši koupili chalupu a já se sem přivdala.
michaela1808 píše:
problém asi bude, že oni tady všichni tak nějak tíhnou k té rodné hroudě, takže málokdo odsud odejde a sem se moc ženám nechce. přitom nechápu proč, mně se tu líbí…já jsem jinak ze Zlína, ale bydlím tu pár let od doby, kdy si tu naši koupili chalupu a já se sem přivdala.
Taky jsi šla po náročném dni práce okolo chalupy do hospůdky… A už to bylo co?? ![]()
Hele mne by ani nevadilo jit na vesnici kde je trista obyvatel,jelikoz v takove ted ziju
Tak udelej pruzkum,a posly mi kontakt na nejakeh mistniho svihaka,nejlepe samo meil
ETATINKU ty aby ses nepridal,ze?
a CO TY,stale sam a sam?
![]()
jasné! tak nějak ![]()
akorát ta hospoda je mimo moji trasu…tak to bylo trochu složitější, ale důležitý je výsledek.
michaela1808 píše:
jasné! tak nějak
akorát ta hospoda je mimo moji trasu…tak to bylo trochu složitější, ale důležitý je výsledek.
Jo jo, důležitý je, že ses tam dostala!! ![]()
rozhodím sítě, už to řeším s manželem ![]()
můžem pak etatínka pozvat na seznamovací mejdan, když se tady tak směle zapojuje ![]()
marra píše:
Hele mne by ani nevadilo jit na vesnici kde je trista obyvatel,jelikoz v takove ted zijuTak udelej pruzkum,a posly mi kontakt na nejakeh mistniho svihaka,nejlepe samo meil
![]()
a CO TY,stale sam a sam?
![]()
![]()
Sám na věčné časy a nikdy jinak… ![]()
Hele, nebuď lenivá a koukéj tam do tý hospody dojet, však tam nikoho nemusíš hned balit ne?? Si dáš kofolu a uvidíš, jestli se ti někdo bude líbit nebo ne… Za to nic nedáš a budeš mít zpětnou vazbu hned!! Žádný mejly a dohazování, to by se ti tak líbilo, co!! Nene, hezky si tam zajeď!! ![]()
michaela1808 píše:
rozhodím sítě, už to řeším s manželem
můžem pak etatínka pozvat na seznamovací mejdan, když se tady tak směle zapojuje
Chraň Bůh!! ![]()
etatinek píše:michaela1808 píše:Jo jo, důležitý je, že ses tam dostala!!
jasné! tak nějak
jestli budeš vyrypovat, tak tě taky seznámím a budeš mít po ptákách ![]()
etatinek píše:marra píše:
Hele mne by ani nevadilo jit na vesnici kde je trista obyvatel,jelikoz v takove ted zijuTak udelej pruzkum,a posly mi kontakt na nejakeh mistniho svihaka,nejlepe samo meil
![]()
a CO TY,stale sam a sam?
![]()
![]()
Sám na věčné časy a nikdy jinak…
Hele, nebuď lenivá a koukéj tam do tý hospody dojet, však tam nikoho nemusíš hned balit ne?? Si dáš kofolu a uvidíš, jestli se ti někdo bude líbit nebo ne… Za to nic nedáš a budeš mít zpětnou vazbu hned!! Žádný mejly a dohazování, to by se ti tak líbilo, co!! Nene, hezky si tam zajeď!!
a nemušíš ani do hospody, škoda, že jsme teď prošvihly hody, to byla dobrá akce, naše vesnice disponuje docela velkým sálem
a bývají tu hody, zábavy, plesy…takže to je tak asi nejideálnější. v té hospě bys byla dost pěst oko a na zábavě se dá tančit, popít atd. a bývá tam kotel lidí takže tam se nové tváře lépe ztratí a zároveň najdou. domluvíme to a prostě přijedeš. jestli se chceš fakt seznámit, tak tohle je ideální situace a když nic, tak aspoň zaskotačíš, ne?! ale to by bylo, aby sis nevybrala…
michaela1808 píše:etatinek píše:jestli budeš vyrypovat, tak tě taky seznámím a budeš mít po ptákáchmichaela1808 píše:Jo jo, důležitý je, že ses tam dostala!!
jasné! tak nějak
Už mlčím a šoupu nohama… :X
etatinek píše:Ti dám chran bůh!!!michaela1808 píše:
rozhodím sítě, už to řeším s manželem
můžem pak etatínka pozvat na seznamovací mejdan, když se tady tak směle zapojujeChraň Bůh!!
PS: Jen si vybrat toho správného vola…