Hledám chlapa! zn: Zlínsko :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
12.11.11 22:39
weruuunka píše:
etatinek píše:
weruuunka píše:
crazzi píše:
weruuunka píše: :lol: :lol: Hele můžu hledat s tebou, akorát teda Liberecko. :mrgreen:
Veru, a kolik ti je, a jakejpak by měl být :lol: ?
Mě je 19, měl by být hlavně normální. :roll: :mrgreen:
Pohledéj na prvním stupni základních škol, tam by se někteří nezadaní a normální mohli ještě nacházet, a když né, tak zkus školky… A až na nějakého takového natrefíš, tak déj určitě vědět… :lol: :-D
A myslíš, že se tam najde někdo, kdo by chápal slovo rodina. :think: :think: :think: Asi první vyzkoušim tu školku. :mrgreen:
:palec: :potlesk: Hodně štěstí, snad někoho vhodného brzo objevíš, myslím v tý školce… :jazyk: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
weruuunka
12.11.11 22:41
etatinek píše:
weruuunka píše:
etatinek píše:
weruuunka píše:
crazzi píše:
weruuunka píše: :lol: :lol: Hele můžu hledat s tebou, akorát teda Liberecko. :mrgreen:
Veru, a kolik ti je, a jakejpak by měl být :lol: ?
Mě je 19, měl by být hlavně normální. :roll: :mrgreen:
Pohledéj na prvním stupni základních škol, tam by se někteří nezadaní a normální mohli ještě nacházet, a když né, tak zkus školky… A až na nějakého takového natrefíš, tak déj určitě vědět… :lol: :-D
A myslíš, že se tam najde někdo, kdo by chápal slovo rodina. :think: :think: :think: Asi první vyzkoušim tu školku. :mrgreen:
:palec: :potlesk: Hodně štěstí, snad někoho vhodného brzo objevíš, myslím v tý školce… :jazyk: :lol:

Zkusim to hned v pondělí, ještě že je u nás školka skoro prázdná. :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8265
13.11.11 22:16
marra píše:
Mé hodne internetove spriznene duse :lol: rozhodla jsem se ,ze je na case si najit chlapa :wink: tak me napadlo,ze jiste mate v okoli nejakeho bezvadneho svobodneho chlapa,co by mu nevadila mamina a dva kluci :-P tak co pomuzete mi?holky inzerat si nechci davat,chci nekoho kho mi muzete doporucit :lol: :lol:

Já jsem ze zlínského kraje, ale žádného adepta pro tebe nemám, nebo spíš neznám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.12.11 02:07

Jsem tady už!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
31.12.11 09:30
ilgata píše:
Jsem tady už!!
?
  • Citovat
  • Upravit
22
7.12.17 14:05

ahoj

Mě by jsi nechtěla? Petr, 41 let, od Valmezu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
8.12.17 15:53
@marra píše:
Jasne no problemo, :pankac: :pankac:

a jsi přímo z Liberece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
8.12.17 19:06
@martasesek píše:
a jsi přímo z Liberece?

Je to mrtvý profil. Uživatelka byla smazána. Proto je černá.

• Citovat
  • Upravit
22
11.12.17 14:19

zkusím vložit příspěvek i sem :)

Najde se tu prima žena? A teď do mě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat