Hledám kamarádku maminku z Prahy - východ (10,15 ale i jinde)

571
13.8.17 04:45

Hledám kamarádku maminku z Prahy - východ (10,15 ale i jinde)

Ahoj všem, nemám po přestěhování do Prahy tady moc známých, a proto hledám maminku ideálně s malým miminkem nebo nastávající maminku na sdílení zkušeností, povídání ale i nějakou společnou procházku, kafe a podobně. Je mi 29, mám sedmitýdenního chlapečka. Bydlíme nedaleko Hostivařského lesoparku, ale rádi dojedeme na prochàzku i jinam po Praze a blízkém okolí. Pokud budete mít někdo chuť si pokecat, budu jen ráda. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
13.8.17 05:57

Taky jsme se přistěhovali před 14 dny a bydlime relativne kousek odsud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.8.17 10:02

Ahoj ja mam termin za dva tydny a rada se seznamim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.8.17 15:45

Díky že jste se ozvaly :) @Tara83 super! A co děti? Máš? Nebo čekáš? @zudina První? Kluka nebo holku? Mně přijde, že od porodu mi to hrozně rychle uteklo. Jakoby ta doba, kdy jsem čekala kdy už to přijde byla hrozně dávno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.17 16:07
@Sopťule píše:
Ahoj všem, nemám po přestěhování do Prahy tady moc známých, a proto hledám maminku ideálně s malým miminkem nebo nastávající maminku na sdílení zkušeností, povídání ale i nějakou společnou procházku, kafe a podobně. Je mi 29, mám sedmitýdenního chlapečka. Bydlíme nedaleko Hostivařského lesoparku, ale rádi dojedeme na prochàzku i jinam po Praze a blízkém okolí. Pokud budete mít někdo chuť si pokecat, budu jen ráda. :mavam:

Zakladatelko, pridej se do skupiny na fb Maminky Prahy 10 :lol: Ja mam teda dite uz vetsi, ale nedavno tam nekdo z Hostivare hledal kamaradku k miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.8.17 16:15

@Sopťule jojo, dvě 2 roky. Takže se klidně ozvi do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.8.17 17:35

@Sopťule ahoj jo je to me prvni a mel by to byt kluk ;) ja ted zrovna cekam kdy to prijde uz bych rada… mam vselijaky bolesti atak.. uz je to narocny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.8.17 12:46
@Sopťule píše:
Ahoj všem, nemám po přestěhování do Prahy tady moc známých, a proto hledám maminku ideálně s malým miminkem nebo nastávající maminku na sdílení zkušeností, povídání ale i nějakou společnou procházku, kafe a podobně. Je mi 29, mám sedmitýdenního chlapečka. Bydlíme nedaleko Hostivařského lesoparku, ale rádi dojedeme na prochàzku i jinam po Praze a blízkém okolí. Pokud budete mít někdo chuť si pokecat, budu jen ráda. :mavam:

Ahoj, me je 26 a mam holcicku 4,5 mesice a rada se pridam na prochazku. Do lesoparku chodime docela casto. Bydlime u vlak. nadrazi v Hostivari. Nikoho tu neznam a prochazky samotnou me moc nebavi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 12:02

Dobrý den,

tušily jste, že existují skupiny sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám je rozběhnout, přidejte se do té své a spojte se tak s dalšími maminkami :)

Vybrat si můžete z několika pražských skupin (více skupin, více kontaktů ;) ):

Maminky z Prahy
Maminky z Prahy 1
Maminky z Prahy 2
Maminky z Prahy 3
Maminky z Prahy 4
Maminky z Prahy 5
Maminky z Prahy 6
Maminky z Prahy 7
Maminky z Prahy 8
Maminky z Prahy 9
Maminky z Prahy 10
Maminky z Prahy - východ

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…

Přidejte se :kytka:
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.12.20 23:37

Hledam kamaradku

Ahoj, nasla by se maminka z Prahy 10 a okoli co by si chtela popovidat nebo az se uklidni covidova situace vyrazit ven? Je mi 32let a mam dva kluky 2,5roku a 11 mesicu. Pokud jsem te zaujala budu rada kdyz napises Inaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová