Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, nemám po přestěhování do Prahy tady moc známých, a proto hledám maminku ideálně s malým miminkem nebo nastávající maminku na sdílení zkušeností, povídání ale i nějakou společnou procházku, kafe a podobně. Je mi 29, mám sedmitýdenního chlapečka. Bydlíme nedaleko Hostivařského lesoparku, ale rádi dojedeme na prochàzku i jinam po Praze a blízkém okolí. Pokud budete mít někdo chuť si pokecat, budu jen ráda. ![]()
Taky jsme se přistěhovali před 14 dny a bydlime relativne kousek odsud.
Díky že jste se ozvaly
@Tara83 super! A co děti? Máš? Nebo čekáš? @zudina První? Kluka nebo holku? Mně přijde, že od porodu mi to hrozně rychle uteklo. Jakoby ta doba, kdy jsem čekala kdy už to přijde byla hrozně dávno ![]()
@Sopťule píše:
Ahoj všem, nemám po přestěhování do Prahy tady moc známých, a proto hledám maminku ideálně s malým miminkem nebo nastávající maminku na sdílení zkušeností, povídání ale i nějakou společnou procházku, kafe a podobně. Je mi 29, mám sedmitýdenního chlapečka. Bydlíme nedaleko Hostivařského lesoparku, ale rádi dojedeme na prochàzku i jinam po Praze a blízkém okolí. Pokud budete mít někdo chuť si pokecat, budu jen ráda.
Zakladatelko, pridej se do skupiny na fb Maminky Prahy 10
Ja mam teda dite uz vetsi, ale nedavno tam nekdo z Hostivare hledal kamaradku k miminu.
@Sopťule ahoj jo je to me prvni a mel by to byt kluk
ja ted zrovna cekam kdy to prijde uz bych rada… mam vselijaky bolesti atak.. uz je to narocny ![]()
@Sopťule píše:
Ahoj všem, nemám po přestěhování do Prahy tady moc známých, a proto hledám maminku ideálně s malým miminkem nebo nastávající maminku na sdílení zkušeností, povídání ale i nějakou společnou procházku, kafe a podobně. Je mi 29, mám sedmitýdenního chlapečka. Bydlíme nedaleko Hostivařského lesoparku, ale rádi dojedeme na prochàzku i jinam po Praze a blízkém okolí. Pokud budete mít někdo chuť si pokecat, budu jen ráda.
Ahoj, me je 26 a mam holcicku 4,5 mesice a rada se pridam na prochazku. Do lesoparku chodime docela casto. Bydlime u vlak. nadrazi v Hostivari. Nikoho tu neznam a prochazky samotnou me moc nebavi. ![]()
Dobrý den,
tušily jste, že existují skupiny sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám je rozběhnout, přidejte se do té své a spojte se tak s dalšími maminkami ![]()
Vybrat si můžete z několika pražských skupin (více skupin, více kontaktů
):
Maminky z Prahy
Maminky z Prahy 1
Maminky z Prahy 2
Maminky z Prahy 3
Maminky z Prahy 4
Maminky z Prahy 5
Maminky z Prahy 6
Maminky z Prahy 7
Maminky z Prahy 8
Maminky z Prahy 9
Maminky z Prahy 10
Maminky z Prahy - východ
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…
Přidejte se ![]()
adminka Lucka
Ahoj, nasla by se maminka z Prahy 10 a okoli co by si chtela popovidat nebo az se uklidni covidova situace vyrazit ven? Je mi 32let a mam dva kluky 2,5roku a 11 mesicu. Pokud jsem te zaujala budu rada kdyz napises Inaa