Hledám kamarádku pro svou ex partnerku.

4
5.10.21 07:40

Hledám kamarádku pro svou ex partnerku.

Pro svou ex partnerku 41 let, která pochází z Moravy, ale v Praze je už 14 let hledám nejlépe bezdětnou kamarádku, se kterou by mohla jezdit na výlety, objevovat památky, houbařit a pokecat o čemkoliv. Pro větší šanci najít někoho podobných názorů a zájmů uvádím, že ex. nekouří a nepije, tedy dámy co rády vymetají bary a obchody nejsou ty správné adeptky. Jelikož je ex bezdětná, možná by byla lepší také bezdětná či s odrostlíma dětma. Ideální kamarádka pro ni, je ta co netrpí nákupní horečkou, ráda si přečte nějakou knížku či si udělá výlet do přírody po památkách a má čas se scházet alespoň 1-2 týdně. Pokud nejsi povrchní a falešná, najdeš skvělou kamarádku, která je empatická, upřímná a když může pomoci tak pomůže a poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
5.10.21 08:06

A ona je nesvéprávná? Nenajde si kamarádku podle svého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
5.10.21 08:16

@yatess to tě jako EX pověřila, abys jí (v jejích 41letech) našel kámošku na e-pipi, jo!!?? :lol:
Vy budete oba asi „trochu jiní“, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.10.21 08:24

Hele, ale ona třeba zrovna hledá nějakou šopaholik Nikol a nejmín třídětnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75993
5.10.21 08:47

@yatess Se s ní kamaraď Ty, ne? Žiš, představa, že mi ex hledá na eMimi kamarádku, se kterou bych mohla chodit na houby a poklábosit o knížkách, je pro mě z jinýho světa. 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75993
5.10.21 08:50
@Russet píše:
Hele, ale ona třeba zrovna hledá nějakou šopaholik Nikol a nejmín třídětnou.

Nikdo bezdětnej nehledá kamarády s dětma, to zase realisticky.
Ovšem vizualizuj si, jak se rozechvěle chystáš na první schůzku s potenciální kamarádkou, kterou Ti na inzerát našel ex. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.10.21 08:53
@sirikit píše:
Nikdo bezdětnej nehledá kamarády s dětma, to zase realisticky.
Ovšem vizualizuj si, jak se rozechvěle chystáš na první schůzku s potenciální kamarádkou, kterou Ti na inzerát našel ex. :P :P

Mám bezdětnou kamarádku a nemá problém překročit práh našeho domu a kostičky lega v obýváku. Dokonce je tak masochistická, že nás zve i na noc, ještě s další kámoškou. Večer, když děti chrní, můžem pokecat a nekoukat na hodiny. Jako bezdětná jsem se taky s dětnými kamarádila. Být hodná teta a děti vrátit, to je fakt príma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75993
5.10.21 08:58
@Russet píše:
Mám bezdětnou kamarádku a nemá problém překročit práh našeho domu a kostičky lega v obýváku. Dokonce je tak masochistická, že nás zve i na noc, ještě s další kámoškou. Večer, když děti chrní, můžem pokecat a nekoukat na hodiny. Jako bezdětná jsem se taky s dětnými kamarádila. Být hodná teta a děti vrátit, to je fakt príma.

Vida, yetti nakonec přece jenom existuje. :palec:
Mě cizí děti nebaví, to ruku na srdce.
Je potřeba přizpůsobovat jim program, kámoška se nesoustředí na probírané téma, protože v jednom kuse sleduje, kdo chce čůrat, bumbat a rozflákal si koleno pádem z odrážedla, večer odbíhá od skleničky řešit divoký sny a bolavá bříška a spontánně nikam vypadnout nejde, protože je třeba předem zajistit hlídání.
Nene, díky, ráda nechám těm s dosud neutichlými biologickými hodinami. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.10.21 09:01
@sirikit píše:
@yatess Se s ní kamaraď Ty, ne? Žiš, představa, že mi ex hledá na eMimi kamarádku, se kterou bych mohla chodit na houby a poklábosit o knížkách, je pro mě z jinýho světa. 8o :think:

Pro mě ne. Do lesa zajdu ráda, ale houby vidím. A knihy jsem zas po pauze začala číst, takže bych mohla hodit do placu nějaký typ. Ony by se asi jen o houbách a knihách nebavily. Jen udal směr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.10.21 09:05
@sirikit píše:
Vida, yetti nakonec přece jenom existuje. :palec:
Mě cizí děti nebaví, to ruku na srdce.
Je potřeba přizpůsobovat jim program, kámoška se nesoustředí na probírané téma, protože v jednom kuse sleduje, kdo chce čůrat, bumbat a rozflákal si koleno pádem z odrážedla, večer odbíhá od skleničky řešit divoký sny a bolavá bříška a spontánně nikam vypadnout nejde, protože je třeba předem zajistit hlídání.
Nene, díky, ráda nechám těm s dosud neutichlými biologickými hodinami. :twisted:

Nemusí ti tikat hodiny, abys vydržela s dětnými kamarádkami. Já se chystám ke kamarádce a mladším dítětem a vždycky si říkám, že jsem ráda, že syn je už větší. Že bych už nezvládla běhat za batoletem a utírat mu pusu. Ale je prima u nich pár chvil být, malá je roztomilá. Mně právě cizí děti nevadí, protože je mám jen na chvilku. Užiju si jen to příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.10.21 09:12
@yatess píše:
Pro svou ex partnerku 41 let, která pochází z Moravy, ale v Praze je už 14 let hledám nejlépe bezdětnou kamarádku, se kterou by mohla jezdit na výlety, objevovat památky, houbařit a pokecat o čemkoliv. Pro větší šanci najít někoho podobných názorů a zájmů uvádím, že ex. nekouří a nepije, tedy dámy co rády vymetají bary a obchody nejsou ty správné adeptky. Jelikož je ex bezdětná, možná by byla lepší také bezdětná či s odrostlíma dětma. Ideální kamarádka pro ni, je ta co netrpí nákupní horečkou, ráda si přečte nějakou knížku či si udělá výlet do přírody po památkách a má čas se scházet alespoň 1-2 týdně. Pokud nejsi povrchní a falešná, najdeš skvělou kamarádku, která je empatická, upřímná a když může pomoci tak pomůže a poradí.
:kytka: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
5.10.21 10:30
@yatess píše:

Sim tě, dej ji pokoj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75993
5.10.21 11:35
@Russet píše:
Nemusí ti tikat hodiny, abys vydržela s dětnými kamarádkami. Já se chystám ke kamarádce a mladším dítětem a vždycky si říkám, že jsem ráda, že syn je už větší. Že bych už nezvládla běhat za batoletem a utírat mu pusu. Ale je prima u nich pár chvil být, malá je roztomilá. Mně právě cizí děti nevadí, protože je mám jen na chvilku. Užiju si jen to příjemné.

No jasný, poňuňat jednou za čas roztomilouše kámošky je fajn, ale tady jde o frekvenci 1-2× týdně, čti zadání.
Ale pustě teoretizuju. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.10.21 11:40
@sirikit píše:
No jasný, poňuňat jednou za čas roztomilouše kámošky je fajn, ale tady jde o frekvenci 1-2× týdně, čti zadání.
Ale pustě teoretizuju. :oops:

Tak na houby by je s sebou tahat nemusela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.10.21 12:50
@Lucy75 píše:
@yatess to tě jako EX pověřila, abys jí (v jejích 41letech) našel kámošku na e-pipi, jo!!?? :lol:
Vy budete oba asi „trochu jiní“, že..
:mrgreen: :lol: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!