kamarádka, těhulka, maminka na mateřské dovolené - Hořovice

30.8.16 13:34

hledám kamarádku, těhulku, maminku na md - Hořovice

Ahojky, bydlím u Hořovic. Moc lidí tady nezmáme a proto hledám kamarádku na pokec..jsem teď těhulka. zatím chodím do práce, dokud mi to zdravotní stav dovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
395
19.9.16 15:06

@andilecekk22 ahojky ja jsem asi 30 km mozna min :-) od Horovic, do Horovic jezdim do nemocnice. Chystam se tam opet rodit. V kolikatem jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 16:09

Ahoj, teď jsem v 10.tt. Bohužel už doma na PN. Odkud jsi přesně? v kolikátém jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.9.16 09:07

@andilecekk22 ahoj ja jsem 21.tt. Mam uz 2 deti takze stale doma :-)jsem 15 km od Zbiroha Zvíkovec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 13:47

Jee tak to si už zasloužilá mamina..jak jsou staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.9.16 08:44

Ahoj no to jo, nelituju toho. Nikce byly v lednu 3 a Nelince 2 v cervnu. Dneska se dozvim co bude to treti, prala bych si holcicku zas a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 17:15

Tak trošku mám komplikace, tak že hl at je to mimi zdravé..ale tak kdybych si měla vybrat tak holčičku..přítel ten chce zase kluka..jak jinak že..tak uvidíme co to nakonec bude..tak co bude třetí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
23.9.16 08:59

Tak mame potvrzeneho kluka :-):-( 375 g. Vyhrkla me slza a nevim jestli radosti nebo smutkem :-)ale hlavni je ze je vse v poradku. To je mi lito ze mas komplikace, ale urcite vse dobre dopadne.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.16 20:30

Třeba nakonec budeš ráda i za kloučka..hlavně at je zdraví..tak tatínek bude rád, že nebude doma jen babinec ne? :kytka:
já doufám, že bude vše v pořádku ve čt jsu na 1. screening, tak se uvidí..ale já doufám, že budou jen dobré zprávy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
25.9.16 08:44

No nevim, nak si zvykl na holky navic nemuzeme vymyslet jmeno. Urcite vsechno dobre dopadne, ja byla ve ctvrtek na screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.16 16:09

Njn jméno je vždycky boj..u nás ted dost veliký :) tak snad se nějak domluvíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.1.17 19:05

Ahoj, mimco uz mam a jsme z Cerhovic. Kamoska by se mi taky hodila ;) poslala jsem ti soukromou zpravu… Mej se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.1.17 12:23

Ahoj holky, taky by se mi hodila kamaradka z okoli Horovic. Stehuji se do Zajecova a absolutne nikoho tady neznam :( Mam 2 leteho syna a jsem cerstve tehotna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.11.17 13:31

Ahojky, hledám kamarádku, maminku na mateřské dovolené, okolí Dívčice, Hluboká nad Vltavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.11.17 09:20

Ahojky holky já sice nejsem z Horovic, ale jezdíme tam často. Cekam 4 té dítě a 7 mého jdu na cukrovku do Horovic. Nejdete taky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová