Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, bydlím u Hořovic. Moc lidí tady nezmáme a proto hledám kamarádku na pokec..jsem teď těhulka. zatím chodím do práce, dokud mi to zdravotní stav dovolí.
@andilecekk22 ahojky ja jsem asi 30 km mozna min
od Horovic, do Horovic jezdim do nemocnice. Chystam se tam opet rodit. V kolikatem jsi?
Ahoj, teď jsem v 10.tt. Bohužel už doma na PN. Odkud jsi přesně? v kolikátém jsi ty?
@andilecekk22 ahoj ja jsem 21.tt. Mam uz 2 deti takze stale doma
jsem 15 km od Zbiroha Zvíkovec
Ahoj no to jo, nelituju toho. Nikce byly v lednu 3 a Nelince 2 v cervnu. Dneska se dozvim co bude to treti, prala bych si holcicku zas a co ty?
Tak trošku mám komplikace, tak že hl at je to mimi zdravé..ale tak kdybych si měla vybrat tak holčičku..přítel ten chce zase kluka..jak jinak že..tak uvidíme co to nakonec bude..tak co bude třetí? ![]()
Tak mame potvrzeneho kluka ![]()
375 g. Vyhrkla me slza a nevim jestli radosti nebo smutkem
ale hlavni je ze je vse v poradku. To je mi lito ze mas komplikace, ale urcite vse dobre dopadne.:-)
Třeba nakonec budeš ráda i za kloučka..hlavně at je zdraví..tak tatínek bude rád, že nebude doma jen babinec ne? ![]()
já doufám, že bude vše v pořádku ve čt jsu na 1. screening, tak se uvidí..ale já doufám, že budou jen dobré zprávy ![]()
No nevim, nak si zvykl na holky navic nemuzeme vymyslet jmeno. Urcite vsechno dobre dopadne, ja byla ve ctvrtek na screeningu
Njn jméno je vždycky boj..u nás ted dost veliký
tak snad se nějak domluvíme..
Ahoj, mimco uz mam a jsme z Cerhovic. Kamoska by se mi taky hodila
poslala jsem ti soukromou zpravu… Mej se ![]()
Ahoj holky, taky by se mi hodila kamaradka z okoli Horovic. Stehuji se do Zajecova a absolutne nikoho tady neznam
Mam 2 leteho syna a jsem cerstve tehotna ![]()
Ahojky, hledám kamarádku, maminku na mateřské dovolené, okolí Dívčice, Hluboká nad Vltavou.
Ahojky holky já sice nejsem z Horovic, ale jezdíme tam často. Cekam 4 té dítě a 7 mého jdu na cukrovku do Horovic. Nejdete taky někdo?